University College Of The Caribbean

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

The University College of the Caribbean er et privateid Høgskolen tilbyr kurs på Diploma, førsteamanuensis, bachelor, og Masters utdanningsnivåer. Våre kjernefokusområder er i Business Studies, Information Technology og Law.

historie

I 2002, Institute of Management Sciences (IMS - est Januar 1992), kjøpte Institute of Management and Production, (IMP - est Januar 1976) å danne den største private høyere utdanning konsortium i Jamaica. Fusjonen skapte Høgskolen i Karibia (UCC). UCC ble den overordnede organisasjonen i 2004. Den nye enheten i samarbeid med Florida International University (EFE), University of Florida (UF), og Florida State University (FSU) deretter begitt seg ut på et stort initiativ til å lansere en rekke nye forretninger, informasjonsteknologi og tekniske opplæringsprogrammer i Jamaica , som begynte i juni 2005. I mai 2008 ble UCC innvilget tillatelse til å tilby Diploma in Law i samarbeid med University of London. I dag er University of Londons Bachelor of Laws, Bachelor of Science i Bank og finans og Bachelor of Science i Bank og finans også leveres / tilbys på UCC.

Hovedmålet med UCC fokuserer på ytterligere beredskap av videregående skole akademikere og midten nivå fagfolk med en viss grad av tertiær opplæring for innreise, eller for oppadgående mobilitet i bedriften eller bransjen. Siden etableringen (UCC / IMS / IMP), har ca 65 000 personer med hell uteksaminert fra sine mange programmer. Foreløpig har organisasjonen en årlig henholdsvis deltid og heltidsstudent befolkning (hovedsakelig arbeider fagfolk) på ca 4000 og en høyt kvalifisert og erfaren administrativt og vitenskapelig ansatte ved 192 og 250 for å støtte alle de ovennevnte programmene.

Registrering

The University College of the Caribbean er registrert og anerkjent og flere av sine programmer er akkreditert av University Council of Jamaica (UCJ), den offisielle akkrediteringsorganet for høyere utdanning i Jamaica, og er medlem av Commonwealth og OAS konsortier av universiteter, American Council on utdanning (ACE) og International Association of universitetsrektorer (IAUP).

Business Model

UCC har hovedkontor på 17 Worthington Avenue med satellitt studie ved Old Hope Road og Oxford Terrace steder i Kingston og fem regionale studiesteder på steder i Montego Bay, Mandeville, Ocho Rios, Savanna-la-Mar og May Pen. UCC har begynt sin ekspansjon i det østlige Karibia regionen gjennom levering av sine programmer på nettet, spesielt i Antigua & Barbuda, St. Vincent og Grenadinene, Grenada, Dominica og Turks & Caicos.

UCC, gjennom sitt datterselskap, IMS, har blitt etablert som regionalt knutepunkt i Karibien primært for import og eksport av høyere utdanningstjenester og programmer (bare dvs. lavere og høyere grader) som tilbys av sine to viktigste utenlandske partnere, Florida International University og University of London. UCC gjennom IMP er det organ som har ansvar for utvikling og levering av lokale, stedegne profesjonelle sertifikater, førsteamanuensis og bachelorgrader for det lokale jamaicanske markedet.

styresett

UCC opererer under formannskapet i Dr. Winston Adams og administrerende direktør, Mrs. Geraldine Adams og ledes av en visepresident og et team av Vice Presidents, direktører og ledere, inkludert fagfolk holder doktorgrader som er kvalifisert i en rekke disipliner. UCC også syssels og kontinuerlig utvikler et system for målstyring for å sikre at kvaliteten på leveransene blir bedret som institusjonen vokser for å sikre optimale student-og interessent utfall.

Konkurransefordel

Høgskolen konseptet er godt forankret i en filosofi om utdanning basert på fleksibilitet, faglige standarder og arbeidsplass eksponering. UCC er videre preget av sitt brede utvalg av programmer og nivåer, fleksibiliteten til oppføring kvalifisering, klart definerte utgangs standarder som er testet mot profesjonell praksis, særegne kompetanse nyutdannede, relevans, rettferdig tilgang, økonomisk levedyktighet, mangfold av lærere, ansatte og programmer ; høy kvalitet lokale og utenlandske programmer, internasjonale partnerskap ordninger og eksemplarisk styresett.

Med sin status som en høgskole, gir UCC elevene de beste fordelene med begge systemer med et utvalg av strenge og rettidig urfolk Baccalaureate og diplom programmer suppleres av en like relevant skifer av Baccalaureate og Masterprogrammene som tilbys på vegne av sine utenlandske partnere, Florida International University og University of London.

UCC har også i sitt begrep en Høgskolen i Karibia Foundation som er pålagt ansvaret for å tilby og administrere stipender for studenter av UCC. Ved å gjøre det tilbyr et bredt utvalg av stipend, maksimere mulighetene for høyere utdanning for studenter over hele Jamaica.

UCC Foundation er også tiltalt for å gjennomføre pengeinnsamling aktiviteter for UCC å støtte ikke bare stipendordninger, men også aktiviteter for å oppgradere sine anlegg og utvide sitt programtilbud. UCC Foundation (US) Incorporated er registrert i delstaten Florida, som en 502 c 3 offentlig veldedighet.

Markedsstørrelse og Beskrivelse

UCC kjerne student befolkningen er hentet fra et bredt spekter av bransjer. De er vanligvis ansatt i senior geistlige, tilsyns-og ledelses rekkene og i hovedsak er i alderen i 30-årene og 40-årene. Med sin ekspansjon i å tilby heltidsstudier ved Worthington Avenue Campus i New Kingston, UCC nå også ivaretar behovene til nyere high school nyutdannede i stor grad fra bedriftsområdet, i alderen hovedsakelig fra slutten av tenårene til begynnelsen og midten av tjueårene.

I midten av 2012, UCC etablert et internasjonalt kontor som ville tilby nøkkel støtte til universitetets internasjonaliserings initiativ. Dette initiativet innebærer blant annet å tiltrekke seg studenter fra hele verden som vil ikke bare bidra med sin kunnskap til UCC samfunnet, men også oppleve den Jamaicanske kultur gjennom UCC akademisk pensum.

Steder

Kingston

Address
University College of the Caribbean,
17 Worthington Avenue

Kingston, St. Andrew Parish, Jamaica

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss