Nazarbayev University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Nazarbayev University ligger i Nur-Sultan City, Kasakhstan, i Sentral-Asia. Nazarbayev University har raskt blitt kjent over hele verden for sin forpliktelse til å bli et topp forskningsanlegg. NU-stipendiater driver forskning på en rekke felt og gir liv til de mest ambisiøse prosjektene. Forskning støttes av interne og eksterne midler hvert år og utføres i moderne laboratorier.

Engelsk som undervisningsspråk og forskning ved Nazarbayev University , opptaks- og progresjonssystemer er helt fortjenestebaserte.

Til dags dato har NU publisert godt over 2500 stykker innen en rekke studieområder, inkludert teknologi og vitenskap. Av disse studiene er nesten 12,6% for tiden rangert i de 10% mest siterte publikasjonene over hele verden takket være samarbeid med studenter og fakulteter på tvers av 1100 internasjonale institusjoner og 268 forsknings- og undervisningslaboratorier.

For å lære mer om Nazarbayev University forpliktelse til sin forskning og bli en del av teamet, sørg for å sjekke NU-opptaksprosessen og gjennomgå de forskjellige meritbaserte finansieringsmulighetene som er tilgjengelig for potensielle studenter.

133758_133722_IMG_50861.jpg

© Nazarbayev University

campus

NU er et moderne universitetscampus for forskning som ivaretar en behagelig livsstil blant innbyggerne. Boområder er tilgjengelige alt fra solo til gruppeopphold. En rekke spisesteder tilbys rundt campus for kulinarisk utforskning, mens sikkerhet og sikkerhet er garantert gjennom adgangskontrollkort som begrenser tilgangen på alle fasiliteter på campus.

Vårt moderne sportskompleks tilrettelegger for en aktiv livsstil, uansett hvilken idrett og aktiviteter du liker. Regulering av utendørs idrettsbaner i verdensklasse gir det perfekte stedet for lagbaserte, intramurale konkurranser.

Det er noe for alles oppdagelse på NU-campus.

133759_133724_IMG_47202.jpg

© Nazarbayev University

Livet på NU

Studenter, ansatte og fakultet som velger å bo på NU oppdager Kasakhstan og nyter alle hjemmets fasiliteter. Komfortable overnattingssteder er parret med førsteklasses tjenester for mat, shopping, stell og andre personlige behov. Mange tjenester (inkludert legekontoret vårt) er døgnåpent for å betjene når som helst på dagen eller natten.

Både eller studenter og fakultet elsker å bo på NU.

133760_133723_IMG_4485.jpg

© Nazarbayev University

Internasjonalt samarbeid

Modellen for den strategiske utviklingen av Nazarbayev University er først og fremst basert på et partnerskap med de topprangerte universitetene i verden. Hver av universitetets skoler og forskningssentre er utviklet i samarbeid med de ledende universitetene og forskningsinstitusjonene.

NU er rettet mot å fremme universitetsdekkende internasjonalisering gjennom internasjonalt samarbeid, partnerskap, posisjonering av universitetet i den globale høyere utdanningsarenaen og internasjonal støtte til studenter, fakultet og ansatte.

Strategiske akademiske og forskningspartnere ved Nazarbayev University :

Strategiske partnere som har bidratt til utviklingen av NU:

  • University of Warwick (UK) - partner for Nazarbayev University Foundation Year Program mellom 2015 og 2016.
  • University College London (UK) - partner for Nazarbayev University School of Engineering and Digital Sciences og University Preparatory Certificate Program mellom 2010 og 2015.

Steder

Nur-Sultan

Address
Qabanbay Batyr Avenue,53
010000 Nur-Sultan, Kasakhstan

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss