Adventist University of Africa

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

112012_AUAMBAStudents.png

Om AUA

Adventist University of Africa (AUA) er dedikert til sitt oppdrag å utvikle og forme ledere for Afrika og utover. Ansvarlig og etisk ledelse er en av de mest kritiske faktorene for omformingen av Afrika.

Vi ønsker derfor å være inngangsporten til Afrikas ledelsesutvikling, fremme de høyeste standardene for høyere utdanning og fremme kunnskap og faglige ferdigheter i en "wholistic" kontekst.

112013_AUAStudentsWalking.png

For å oppnå dette, er vi stolte av å tilby verdibasert utdanning. En utdanning av denne typen gir langt mer enn akademisk kunnskap. Den fremmer en balansert utvikling av hele personen - åndelig, fysisk, intellektuell og sosial-emosjonell - en prosess som spenner over livet.

Vår utfordring for fremtiden er å bygge videre på denne sterke basen for å etablere oss fast blant verdens ledende universiteter.

Oppdrag

Å levere dynamisk høyere utdanning i kristen sammenheng, for å forberede kandidater til å gi kompetent ledelse og service basert på integritet, respekt og kjærlighet, for å møte kirkens og samfunnets behov.

Syn

Å være en av de beste universitetene, fremme de høyeste standardene for høyere utdanning i Afrika og fremme kunnskap og faglige ferdigheter i en helhetlig sammenheng.

Kjerneverdier

Kunnskap. Sannhet. Service.

Steder

Nairobi

Address
Private Bag Mbagathi
Nairobi, Kenya

Nairobi, Nairobi County, Kenya

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss