Les den offisielle beskrivelsen

112012_AUAMBAStudents.png

Om AUA

Adventist University of Africa (AUA) er dedikert til sitt oppdrag å utvikle og forme ledere for Afrika og utover. Ansvarlig og etisk ledelse er en av de mest kritiske faktorene for omformingen av Afrika.

Vi ønsker derfor å være inngangsporten til Afrikas ledelsesutvikling, fremme de høyeste standardene for høyere utdanning og fremme kunnskap og faglige ferdigheter i en "wholistic" kontekst.112013_AUAStudentsWalking.png

For å oppnå dette, er vi stolte av å tilby verdibasert utdanning. En utdanning av denne typen gir langt mer enn akademisk kunnskap. Den fremmer en balansert utvikling av hele personen - åndelig, fysisk, intellektuell og sosial-emosjonell - en prosess som spenner over livet.

Vår utfordring for fremtiden er å bygge videre på denne sterke basen for å etablere oss fast blant verdens ledende universiteter.

Oppdrag

Å levere dynamisk høyere utdanning i kristen sammenheng, for å forberede kandidater til å gi kompetent ledelse og service basert på integritet, respekt og kjærlighet, for å møte kirkens og samfunnets behov.

Syn

Å være en av de beste universitetene, fremme de høyeste standardene for høyere utdanning i Afrika og fremme kunnskap og faglige ferdigheter i en helhetlig sammenheng.

Kjerneverdier

Kunnskap. Sannhet. Service.

109615_rsz_adobestock_49198989.jpg

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Adventist University of Africa

Master of Science i Applied Computer Science er et program ment å svare på behovet for å utvikle effektive kompetanser innen informasjonsteknologi og sikkerhet, for å møt ... [+]

Om programmet

Master of Science i Applied Computer Science er et program ment å svare på behovet for å utvikle effektive kompetanser innen informasjonsteknologi og sikkerhet, for å møte behovet for Afrika og verden. Kandidatene vil ha teorien i data- og informasjonsvitenskap og evnen til å oversette teorien til hverdagen i deres nåværende stilling som de planlegger, utformer og styrer datainformasjonssystemer i lokale og globale sammenhenger.

spesialiseringer

Et studieprogram kan velges på følgende områder:

Cyber ​​SecurityE-tjenesterNettverk og systemadministrasjonHvorfor Bli med på AUAs MSc i Applied Computer Science Program?En anerkjent grad fra en Chartered UniversityUndervises av et velutdannet og dedikert internasjonalt fakultet med et vell av erfaringGode muligheter til å samhandle med studenter fra forskjellige land og forbedre nettverkState of the art fasiliteterMulighet for engasjerte og fokuserte studenter å få opplæring i tide (2 år for heltid og 4 år for deltid)Leveringsmodus... [-]
Kenya Nairobi
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 4 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

AUA School of Postgraduate Studies