Beijing Institute Of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Beijing Institute of Technology (BIT) er for tiden hjemme for mer enn 2 200 internasjonale studenter fra 137 forskjellige land. Den største studentbefolkningen kommer fra Sør-Korea, Russland, Polen, Pakistan, Tyskland, Frankrike, Kasakhstan, Indonesia og Thailand. Siden lanseringen av "Study in BIT" -initiativet i 2013 har de siste fem årene vært vitne til at BIT gjorde store fremskritt i internasjonale studenteropptak og ledelse med antall registrerte studenter som økte eksponentielt fra hundrevis til over 2 200, først rangert blant nasjonale universiteter med en gjennomsnittlig årlig vekst på 20%.

Vårt universitet er forpliktet til å dyrke høytstående globale ledere med internasjonal visjon, konkurranse og samarbeidsevne i global politisk økonomi, kulturutdanning og vitenskap og teknologi. Behandlet med et vitenskapelig og omfattende utdannings- og styringssystem, er Beijing Institute of Technology nå ansett som en av de beste destinasjonene for internasjonale studenter som studerer i Kina, og det er allment anerkjent for sine høyverdige inntak, vellykkede kandidater, store jobbmuligheter for utdannede studenter , fulle stipendprogrammer, effektiv daglig ledelse, tilstrekkelig studielivsstøtte samt fargerike studentaktiviteter.

Kontoret for internasjonale studenter, som et pedagogisk og administrativt kontor for BIT, er ansvarlig for å rekruttere, administrere og undervise i kinesisk som fremmedspråk til alle internasjonale studenter med forskjellig bakgrunn fra hele verden. I tillegg til det koordinerte arbeidet innen opptakshåndtering, livsledelse, sosial ledelse og renderinglogistikk, forplikter kontoret seg også å tilby internasjonale studenter kinesisk språk og kinesiske kulturkurs samtidig som de tilbyr en rekke kinesiske og engelsklærte programmer og tilpasset kort terminsprogrammer. Her er vi utstyrt med et kompetent ledergruppe med gode arbeidserfaringer og omfattende evner, som skal fungere som en bro for å hjelpe internasjonale studenter å få bedre forståelse av BIT, Beijing som hovedstad og Kina. Det er vårt oppriktige håp at med engasjementet og forpliktelsen fra ledergruppen, vil alle internasjonale studenter til slutt bli forelsket i denne byen og leve komfortabelt på BIT.

Velkommen til å bli med Beijing Institute of Technology!

Steder

Beijing

Address
5 South Zhong Guan Cun Street,Hai Dian District
100081 Beijing, Beijing, Kina

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss