The Chinese Language Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

CLI ble grunnlagt av to brødre som har bodd, jobbet og studert i Kina for en kombinert 18 år. Etter erkjenner Kinas økende betydning i verden, kombinert de sine talenter til å tilby studentene en unik vei til å lære kinesisk og forstå PRC gjennom nedsenking.

Siden begynnelsen har CLI vert hundrevis av studenter fra over 30 land, og flere av verdens beste universiteter, inkludert Harvard, Yale, Oxford, Columbia, og mange flere. CLI har vært omtalt i The Washington Post, China Daily, og pedagogiske tidsskrifter over hele landet, og nå inntar sin egen fem-etasjers læringssenter i den vakre sørlige byen Guilin. I 2012, Frommer travel guide anbefalt CLI som en av de beste kinesiske programmene i Kina.

Guilin ble valgt som hjemmet til CLI for en rekke grunner - det er varmt; den er liten og enkel å navigere, med en befolkning på i underkant av en million; lokale innbyggere er vennlige og engasjerende; lokal mat er utmerket; og listen fortsetter.

Kanskje den viktigste grunnen til Guilin ble valgt som CLI hjem er skjønnhet og kulturelle rikdom av byen. I Kina har Guilin vært kjent for sin naturlige skjønnhet i over tusen år. Vel fremme i Guilin føles som han reiste inn i en tradisjonell kinesisk blekk maleri. Det er umulig å nøyaktig beskrive Guilin utenomjordisk fjellandskap med ord - sin natur er en som må ses.

Steder

Guilin

The Chinese Language Institute

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss