Les den offisielle beskrivelsen

Om STL

Peking University School of Transnational Law ("STL") er unik i Kina og unik i verden, og tilbyr en amerikansk-stil JD-grad helt på engelsk, sammen med en kinesisk JM-grad. Begge læreplanene er rike på kurs som vektlegger transnasjonal lov og praksis, kinesisk lov og juridiske tradisjoner, og andre banebrytende kurs for å utstyre STL-kandidater fra alle nasjonaliteter for lederskap i det 21. århundre.

Peking University

Peking University ("PKU") er et av de mest anerkjente forskningsuniversitetene i verden. Tiden for høyere utdanning har kalt PKU som nummer 1-universitet i Kina, nummer 1-universitetet i alle BRIC-landene, nummer 2-universitetet i hele Asia, og det 27. akademisk anerkjente universitetet i verden.

Studenter, fakultet og karriere

Ledende studenter fra hele verden konkurrerer om opptak til STL. Lærskolens multinasjonale fakultet omfatter verdensberømte lærde og utøvere fra Kina, USA, EU og andre steder. STL-kandidater er svært ettertraktet for stillinger med ledende multinasjonale advokatfirmaer og selskaper, som leder kinesiske advokatfirmaer og selskaper, store SOEer og ledende internasjonale frivillige organisasjoner.

Cutting-Edge Curriculum

STLs signatur JD / JM dual degree program er fire år lang. JD-læreplanen, som er utdannet helt på engelsk, ligner på JD-læreplanene til de beste amerikanske lovskolene, med ytterligere dybde i kinesisk juridisk historie og lov. JM læreplanen gir kjernekurs i kinesisk lov og læres stort sett på kinesisk. De fleste kinesiske studenter registrerer seg i STLs togradige JD / JM-program; De fleste internasjonale studenter registrerer seg i STLs treårige JD-program. Begge læreplanene legger vekt på lawyering ferdigheter og kunnskap for det 21. århundre: (i) transnasjonal lov og praksis, (ii) tverrkulturell kompetanse, og (iii) faglig ansvar for advokater i disse sammenhenger. Ingen lovskole hvor som helst, gir bedre utdannere til privat sektor, offentlig sektor eller offentlig interesse, lovlig arbeid i Kina, USA, Storbritannia eller British Commonwealth-nasjoner.

Programmet består av minst tre fjerdedeler av heltidsstudiet i bostedet og et annet år for internships, fortsatt studie eller forskningsprosjekter etter studentens skjønn. Selv om graden er gitt på slutten av to år, er det mulig for boligen å bli ferdig etter en.

Internasjonale utdanningsmuligheter

STL-opplevelsen er iboende multinasjonal og tverrkulturell, uten å forlate PKUs vakre Shenzhen Graduate School Campus. Samtidig har STL-studenter flere muligheter til å studere utenlands på ledende lovskoler over hele verden som PKU og STL nyter utveksling av relasjoner med.

Globale ledere

STL-kandidater kommer fra deres studieår som advokater som er unikt utstyrt for ledelse i dagens sammenhengende verden, med dyp kunnskap og forståelse av kinesisk og vestlig lov og juridiske tradisjoner og med de praktiske ferdighetene som er nødvendige for tverrkulturell suksess. Peking University School of Transnational Law (STL) tilbyr en Juris Doctor (JD) grad, i henhold til et treårig heltidsprogram basert på en JD læreplan som kan sammenlignes med den som tilbys i USA. Undervisningsspråket er engelsk. Programmet inneholder også et valgfelt fjerdeårs kurs, viet til en undersøkelse av kinesisk lov, med instruksjon i Mandarin kinesisk. Kurser i kinesisk lov er hovedsakelig åpne for studenter fra Fastlands-Kina eller som har nødvendig Mandarin evne. Begge læreplanene legger vekt på lawyering ferdigheter og kunnskap for det 21. århundre: (i) transnasjonal lov og praksis, (ii) tverrkulturell kompetanse, og (iii) faglig ansvar for advokater i disse sammenhenger. Ingen lovskole hvor som helst, gir bedre utdannere til privat sektor, offentlig sektor eller offentlig interesse, lovlig arbeid i Kina, USA, Storbritannia eller British Commonwealth-nasjoner.

Programmer gitt i:
Engelsk
Peking University School of Transnational Law
Address
Peking University School of Transnational Law, Room 410, 2199 Lishui Road, Peking University, University Town Xili, Nanshan District
518055 Shenzhen, Guangdong, Kina
Nettsted
Telefon
86 (755) 2603 2287