Southwestern University of Finance and Economics

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i 1925, ligger i Chengdu
Det eneste forretningsorienterte universitetet i Vest-Kina, oppført i både " Prosjekt 211"

Akkreditering eller anerkjennelse av nasjonale eller internasjonale kontorer

- Medlem av European Foundation for Management Development (2010) - Utdanningsdepartementet (MOE) s "National Outstanding Teaching Team on Business Administration" (2010) - rangert nr. 7 i anvendt økonomi i MOEs nasjonale rangering og nr. 1 i vestlig Kina (2009) - rangert nr. 7 i regnskap i MOEs nasjonale rangering og nr. 1 i Vest-Kina (2010) - rangert nr. 1 i økonomi i MOEs nasjonale rangering (2003) - anerkjent som en av "Kinas topp ti mest Konkurransedyktige Business Schools for MBA-programmer "av Kinas MBA Association (2010)

- Tildelt "20 års MBA Education-The Best Business School" av Kinas MBA Association (2011)

Om Chengdu

En av de viktigste økonomiske, transport og kommunikasjon sentrene i Vest-Kina. I 2006 ble den kalt den fjerde mest livfulle byen i Kina av China Daily.

En internasjonal storby kjent for sin velstående virksomhet, kulturelle / historiske essens, flotte naturskjønne steder og gunstige boforhold.

Chengdu posisjonerer seg selv som et finanssenter for Vest-Kina, og har med suksess tiltrukket store internasjonale finansinstitusjoner
dvs. Citigroup, HSBC, Standard Chartered Bank, ABN AMRO, BNP Paribas, JPMorgan Chase og Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ, ANZ Bank etc.

Over 250 Fortune 500-selskaper hadde satt opp grener i Chengdu og rangordnet det først når det gjelder antall Fortune 500-selskaper i Sentral-og Vest-Kina:
dvs. JP Morgan Chase, Henkel og GE, Intel, Cisco, Sony, Toyota, Motorola, Ericsson og Microsoft etc.

Hjemby av Panda: Et avls- og forskningssenter for gigantiske pandaer ble grunnlagt i nord forstedene til Chengdu. Det er den eneste i sitt slag i verden som ligger i et storbyområde, som tiltrekker seg nesten 100 000 besøkende hvert år.

Chengdu flyplass ligger 20 km utenfor Chengdu sentrum og er en av de viktigste flygelene i Kina, nylig rangert som fjerde i passasjervolum. Det serverer flyreiser til / fra de fleste store byer i Kina og noen internasjonale destinasjoner, inkludert Amsterdam, Bangkok, Hong Kong, Kathmandu, Osaka, Phnom Penh, Kuala Lumpur, Seoul, Abu Dhabi, Melbourne, Frankfurt, London, San Francisco og Singapore etc.

Steder

Chengdu

Address
Guanghua Campus
Chengdu, Sichuan, Kina

Chengdu

Address
Liulin Campus
Chengdu, Sichuan, Kina

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss