Wenzhou University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Wenzhou University (WZU) er en dynamisk og omfattende regional universitet vokser opp med reform og åpne opp momentum i Kina. Den rangerer topp 10% blant alle høyere utdanningsinstitusjoner i Kina og rangerer 10nde i Zhejiang-provinsen. Universitetet ble først etablert i 1933 med donasjon fra Mr. Huang Suchu, en kjent industrimann i Wenzhou. Seks andre skoler ble slått sammen i sin historie for å danne den nåværende Wenzhou University, som presenterer en rik kulturell atmosfære og fin pedagogisk tradisjon. Universitetet er blant de første batch av state-godkjent kinesisk språk og kultur Utdanning Base; den er betegnet med Kinesiske utdanningsdepartementet (OED) å akseptere kinesiske regjeringen Scholarship studenter; det er også fullmakt til å akseptere utenlandske kinesiske studenter og studenter fra Hong Kong, Macau og Taiwan. Bortsett fra den kinesiske regjeringen Scholarship, kan internasjonale søkere også gjelde for Konfuciusinstituttet stipend, Zhejiang Provincial regjering stipend, og Wenzhou universitet stipend for internasjonale studenter.

Omfattende universitet

Dens akademiske programmer dekker ni fagområder inkludert litteratur, vitenskap, ingeniørfag, jus, utdanning, økonomi, historie, ledelse og kunst. Det tilbyr 45 hovedfags-programmer og 55 studieprogrammer. Det har nesten 30 000 studenter, 1000 postgraduates, 300 internasjonale studenter, og rundt 13 000 deltidsstudenter årlig for etter- og videreutdanning.

Open University

Wenzhou universitet aktivt implementerer strategien for pedagogisk internasjonalisering og er kraftig engasjert i ulike internasjonale utveksling og samarbeid. Per desember 2014, har universitetet etablert utvekslings- og samarbeidsrelasjoner med over 60 universiteter og forskningsinstitutter fra rundt 20 land og regioner som USA, Canada, Storbritannia, Australia, Nederland, Japan og Korea. For tiden har vi etablert Kina og USA i fellesskap drevne skolen av Wenzhou-Kean University, Kina-Danmark felles universitet i International Sales and Marketing Management, det kinesiske fastlandet og Taiwan kryss-stredet samarbeid universitet i Electronic Information Engineering, en Konfuciusinstituttet med Burapha University, Thailand og Kina-Thailand 3 + 1 dual bachelorgrader program i kinesisk språk og litteratur med Burapha University (3 år i Thailand og det fjerde året i Kina).

Overlegen Beliggenhet

Wenzhou er en moderne kystby med fordel ligger i nærheten av Øst-Kinahavet og halvveis opp Kinas fastland kysten. Den mid-subtropiske monsun klima i Wenzhou er kjennetegnet med fire karakteristiske årstider, moderate temperaturer og en behagelig vær. Det er praktisk koblet sammen med andre byer i Kina, med bare en time til Shanghai, to timer til Beijing, Guangzhou eller Hong Kong med fly. Dens viktigste studiestedene ligger i Wenzhou er Chashan University Town som er omgitt av grønne fjell og pittoreske utsikt mot vannet. Universitetet er bare en halvtime unna fra både togstasjonen og flyplassen. Den raskt voksende eksport handel og energisk privat økonomi bringe Wenzhou Universitetet store muligheter til å samarbeide med institusjoner og bedrifter både innenlands og utenlands.

Utadrettet programmer

Universitetet har alltid lagt stor vekt på internasjonale studenter utdanning og alle de 55 studieprogrammer og 45 hovedfags-programmer er åpne for internasjonale studenter. Tatt i betraktning den begrensede kinesisk språkferdigheter noen internasjonale søkere, WZU tilbyr spesielt internasjonale studenter fire engelskspråklige bachelorprogrammene i Mechanical Engineering, kjemi, kjemisk prosessteknologi, internasjonal økonomi og handel; 1 "Første kinesisk, deretter spesialitet" 2 + 2 modus bachelor studium i International Trade (Kina-orientert); og en engelsk-lærer mastergrad i kjemi. Disse spesielle programmer er store muligheter for internasjonale studenter å lære spesialitet kunnskap og i mellomtiden for å få en bedre forståelse av den kinesiske språk, kultur, historie og dens utvikling.

Om College of Chemistry and Materials Engineering

College of Chemistry and Materials Engineering (CCME) ved Wenzhou University (WZU) ble etablert i 1958. CCME har nå 110 heltids medlemmer, deriblant 26 professorer og 35 førsteamanuenser. De fleste av våre fakultetet medlemmer har utenlandske studier og forskning erfaringer. The College tilbyr fire studieprogrammer (kjemi, anvendt kjemi, materialteknologi, kjemi) og en master program (kjemi).

The College har oppnådd betydelig fremgang i både undervisning og forskning. I de siste fem årene har College kjøpt mer enn RMB 100 millioner i fond, inkludert 64 nasjonale nivå prosjekter som for eksempel nasjonale utestående Ungdoms Funds prosjekt, National Science and Technology Support prosjekt, MEST "863" -prosjektet, og NSFC prosjekter. Vi har også kjøpt RMB 140 verdt state-of-the-art instrumenter, for eksempel SEM, NMR (500 MHz), HPLC-MS, GC-MS, XRD, etc. Våre fakultetet medlemmer har publisert et stort antall av høy kvalitet vitenskapelige publikasjoner, blant annet papirer som vises i Nature, Adv. Mater., JACS, Angew. Chem. Int. Ed., AIChE. J., etc. CCME har mottatt 65 statsautoriserte patenter, og mange provinsielle og nasjonale priser i vitenskap og teknologi. Ifølge viktig vitenskap indikator utgitt i november 2013, og er CCME innenfor topp 1% universiteter og institutter over hele verden. Ifølge Nature Index Kina tabeller utgitt i desember 2014, rangerer WZU 81ste blant de topp 200 kinesiske institusjoner for høyere utdanning for høy kvalitet vitenskap (bestilt av vektet fractional teller, WFC, for 2013). Mer enn 40 prosent av våre kandidater har fortsatt sin studie for høyere nivå grader.

Steder

Wenzhou

Wenzhou University College of Chemistry and Materials Engineering

Address
Level 13, Building A3 No.9 Chegongzhuang Avenue,
Wenzhou, Zhejiang, Kina

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss