Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Xi'an Jiaotong-Liverpool University ( XJTLU ) er et internasjonalt joint venture-universitet grunnlagt av Xi'an Jiaotong University i Kina og University of Liverpool i Storbritannia i 2006.

Universitetet tilbyr i dag cirka 90 grader programmer innen naturvitenskap, ingeniørfag, økonomi, arkitektur, byplanlegging, språk, kultur og alle blir undervist på engelsk, bortsett fra generelle og grunnleggende kurs.

Studenter på studenter tjener to grader: en XJTLU grad fra det kinesiske utdanningsdepartementet og en globalt anerkjent grad fra University of Liverpool. Doktorgradsstudenter får en University of Liverpool-grad som er anerkjent av utdanningsdepartementet.

XJTLU er lokalisert i Suzhou Industrial Park (SIP), Suzhou. Det er en av de mest utviklede byene i Kina. Suzhou Industrial Park, Kinas tilsvarende Silicon Valley og et knutepunkt for global innovasjon, huser en stor klynge av Fortune 500-selskaper, transnasjonale selskaper og FoU-sentre, og gir ikke bare gunstige betingelser for XJTLU løpende utvikling, men også mange praktikantplasser og jobbmuligheter for XJTLU studenter.

fasiliteter

Vårt slående, arkitektonisk imponerende campus gir moderne, topp moderne undervisnings-, laboratorie-, forsknings- og konferansefasiliteter, hvorav mange er tilgjengelige for ekstern utleie.

Campus ligger i Suzhou Industrial Park, øst for Suzhou historiske sentrum , og er lett tilgjengelig med fly, tog og buss. Det er bare 24 minutter rett vest for Shanghai med det raskeste høyhastighetstoget, og innen rekkevidde fra en rekke internasjonale flyplasser, noe som gjør det til det perfekte stedet for arrangementer.

Forskning

XJTLU tar sikte på å samle beste praksis fra foreldreuniversitetene, Xi'an Jiaotong University og University of Liverpool, og ønsker å være et ledende forskningsledet universitet som kombinerer en sterk internasjonal profil med en urokkelig forpliktelse til den økonomiske og sosiale utviklingen av Suzhou, Jiangsu-provinsen og Kina.

XJTLU vil orientere seg mot anvendt forskning, med sikte på å styrke Suzhou Industrial Parks forskningsinfrastruktur og få avgjørende støtte fra lokale myndigheter. Universitetet er også godt posisjonert som en bro for kinesisk-britisk forskningssamarbeid, og fungerer både som en portal for forskningstalenter som kommer inn i Kina og et utstillingsvindu for lokalt forskningspotensial for hele verden.

Vår Campus

Både vår nordlige campus og South Campus, som er fulle av imponerende, arkitektonisk imponerende bygninger, gir topp moderne fasiliteter for undervisning, laboratorium, forskning og støtte. Dette inkluderer den prisbelønte og ikoniske Central Building, som huser biblioteket vårt.

Begge campusene har idrettsanlegg, fullt utstyrt vitenskaps- og ingeniørlaboratorier i verdensklasse, og designstudioer, i tillegg til en rekke cateringfasiliteter, inkludert Subway, Hungry Burger , Café Mersey og mange fastfood-alternativer for kantine.

Hageanlegg kompletterer moderne kunst for å skape et campusmiljø som har blitt et av de slående trekk ved Suzhou industripark.

Hvorfor studere ved XJTLU ?

På XJTLU finner du et internasjonalt samfunn av elever i hjertet av Kinas pågående økonomiske suksesshistorie og muligheter som ikke finnes andre steder på jorden.

Vårt verdenssamfunn på mer enn 13 000 studenter og studenter (hvorav 2000 er registrert ved University of Liverpool), og 450 vitenskapelige ansatte fra 50 land vokser kontinuerlig, noe som gir deg muligheten til å knytte kontakter med mennesker fra hele verden.

Alle studiene våre undervises 100 prosent på engelsk, med fokus på kritisk tenking og uavhengig læring - nøkkelferdigheter som trengs på arbeidsplassen. På XJTLU får du lære hvordan du tilegner deg og skaper ny kunnskap og bruker den på virkelige scenarier.

Finn mer på http: // www. XJTLU .edu.cn / no / study-with-us / XJTLU / XJTLU -study-at- XJTLU ? XJTLU = Keystone & utm_medium = Profil & utm_campaign = student% 20 rekruttering

Livet på XJTLU

Å studere ved XJTLU kan være en kostnadseffektiv måte å oppnå en britisk grad i Kina. Vi håper du vil glede deg til å utforske campus, det omliggende området og den vakre byen Suzhou, som konsekvent blir kåret til en av Kinas mest livlige byer.

Ved siden av de vakre turiststedene har Suzhou mange gode læringsressurser og idrettsanlegg, et flott utvalg av kjøpesentre, kinoer og restauranter, og en rekke barer og nattklubber.

Det er enkelt å komme seg rundt Suzhou med et effektivt kollektivsystem som inkluderer busser, drosjer, sykkelutleie og metro, mens Kinas høyhastighetsjernbanenett gir deg muligheten til å utforske dette enorme og fascinerende landet lettere enn noen gang.

Finn mer på http: // www. XJTLU .edu.cn / no / life-at- XJTLU ? XJTLU = Keystone & utm_medium = Profil & utm_campaign = student% 20 rekruttering

Kontakt oss

Adresse: Xi'an Jiaotong-Liverpool University 111 Ren Ai Road, Dushu Lake Higher Education Town, Suzhou Industrial Park
215123 Suzhou, Jiangsu, Kina

E-post: international @ XJTLU .edu.cn

Steder

Suzhou

Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Address
Xi'an Jiaotong-Liverpool University
111 Ren Ai Road,
Dushu Lake Higher Education Town,
Suzhou Industrial Park

215123 Suzhou, Jiangsu, Kina
Telefon
+86 512 8816 1000

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer