Zhejiang Wanli University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Zhejiang Wanli University ( ZWU ), som ligger i Ningbo, dekker et samlet areal på 95 hektar og består av Qianhu Campus, Huilong Campus og Zhashan Base. ZWU har de vakreste menneskelige orienterte campusene, grønne og velutstyrte, allment anerkjent av folk i utdanningssirkler. ZWU gir 47 4-årige bachelorprogrammer, som omfatter disipliner så bredt som økonomi, lov, litteratur, vitenskap, ingeniørfag, landbruk og ledelse.

115708_mainentrance.JPG

476_zhejiang7.jpg


I dag er det over 20.000 heltidsstudenter ved ZWU , med et stab på over 1000. ZWU besitter mange viktige provinsielle og kommunale spesialiteter og disipliner. Universitetsbiblioteket huser en samling på over 1.200.000 bøker; Om lag 2500 tidsskrifter både på kinesisk og fremmedspråk og er utstyrt med "Closed Mirror Station for China Academic Journal Net", "Wanfang Data Service Center", og ytterligere 6000 digitale tidsskrifter tilgjengelig på universitetets nettverk.


470_zhejiang2.jpg


I løpet av de siste årene har universitetet aktivt deltatt i internasjonale utvekslinger og samarbeid med andre universiteter, og etablerer relasjoner med mer enn 20 universiteter i Storbritannia, Frankrike, USA, Canada, Australia, New Zealand, Japan, Korea, Ukraina blant andre. Videre har ZWU etablert et nært partnerskap med University of Nottingham. Takket være felles innsats, er et nytt samarbeidsuniversitet, Universitetet i Nottingham, Ningbo, Kina (UNNC), som følger utdanningssystemet ved University of Nottingham, Storbritannia, satt opp.

471_zhejiang3.jpg

115711_classroom2.jpg

115709_classroom1.jpg

115710_acornorintheteachignbuilding.jpg

Mens vi kjører universitetet under veiledning av prinsippet: "Setter studentene først, Sikrer høykvalitativ utdanning; Ser på økonomisk utvikling; Forpliktet til internasjonalisering ", er kvaliteten på undervisningen alltid vårt fokus. Sysselsettingsgraden for nyutdannede er veldig positiv, og nyutdannede fra universitetet blir mye verdsatt av arbeidsgivere.

Steder

Ningbo

Address
Zhejiang Wanli University
No.8,South Qian Hu Road

315100 Ningbo, Zhejiang, Kina

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss