RIT Croatia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Melde deg på et topp universitet i USA og studere i Kroatia!

RIT Croatia ble etablert i 1997 som en global campus av det fremtredende private amerikanske universitetet,

Forskjellig fra dag 1!

Ved hjelp av den individuelle tilnærmingen vil vi sikre et stimulerende og interaktivt miljø som hjelper deg med å utvikle potensialet ditt. Under utdanningen gir vi deg en unik mulighet til å tilbringe en eller to semestre som studerer i utlandet på RITs campus i Rochester, New York eller Dubai, UAE. Gjennom programmer rettet mot praktisk bruk av kunnskap, vil du være forberedt på utfordringene i næringslivet.

Internasjonal akkreditering

RIT Croatia er en privat høyere utdanningsinstitusjon og dets programmer leveres i samsvar med nasjonale akkrediteringer. Kvaliteten på våre programmer er anerkjent av internasjonale akkrediteringer av RIT, som for eksempel:

  • Midtstatskommisjonen for høyere utdanning, et institusjonelt akkrediteringsorgan anerkjent av den amerikanske utenrikssekretærs sekretær og Rådet for akkreditering av høyere utdanning.
  • The Association to Advance Collegiate Schools of Business. RITs forretningsprogrammer er akkreditert av AACSB International, den lengst fungerende globale foreningen dedikert til å fremme lederutdanning over hele verden.

Stipendier og finansiell støtte

For å støtte kvalifiserte studenter i finansieringen av studiene sine, har RIT Croatia sikret seg over € 350 000,00 for økonomisk støtte til påmelding det neste studieåret. Stipend og økonomisk støtte er monetære midler brukt til studiekostnadene ved å delta på universitetet over fire års studier.

Hvorfor studere på RIT Croatia ?

  • Studere på engelsk. Tjen en internasjonalt anerkjent amerikansk grad: Alle klasser holdes på engelsk, fullt tilpasset dagens amerikanske programmer og lærebøker. Etter fullført studier på RIT Croatia får du to grader: en amerikansk grad fra Rochester Institute of Technology og en kroatisk grad fra RIT Croatia .
  • Studier i tråd med høye amerikanske utdanningsstandarder: Programmer og læreplan er helt tilpasset standardene til et av de mest anerkjente private universitetene i USA. Kvaliteten på høyskolen er bekreftet av mange internasjonale akkrediteringer, for eksempel The Middle States Commission on Higher Utdanning - AACSB International, The Association to Advance Collegiate Schools of Business.
  • RIT har nesten 40 års erfaring innen fjernundervisning, noe som hjelper oss med å forberede oss godt på å levere klasser i både klassiske og virtuelle klasserom.
  • Tilbring et semester i USA eller De forente arabiske emirater: Opplev forskjellige kulturer, se ting fra et globalt perspektiv, og for å forbedre deres engelskspråklige ferdigheter. Viktigst, det viser seg å være en stor fordel når du søker om en jobb.
  • Utmerket plassering etter endt utdanning: 90 prosent av våre kandidater fant jobber innen seks måneder etter endt utdanning (klasse 2019). Modellert etter RITs program for karriereutvikling og samarbeidsutdanning, er studentene forberedt fra førsteårsstudiet på å bli integrert i jobbmarkedet.
  • Erfaringen som gir deg en fordel: Vårt samarbeidende utdannings- og karrierekontor hjelper studenter med å forberede seg på å komme ut på arbeidsmarkedet. Våre rådgivere hjelper studenter med å velge og bygge karriere, knytte kontakter med potensielle arbeidsgivere, finne samarbeidsplasser, lære dem hvordan de skal skrive en CV og forberede dem på jobbintervjuer.

Steder

Dubrovnik

Address
RIT Croatia
Don Frana Bulića 6

20 000 Dubrovnik, Dubrovnik-Neretva fylke, Kroatia

Zagreb

Address
RIT Croatia
Damira Tomljanovića Gavrana 15

10 000 Zagreb, Kroatia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

AACSB Accredited