University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om fakultetet

Fakultetet for økonomi og næringsliv i Rijeka ble grunnlagt i midten av 1961. Med første forelesninger fra 1. november 1961 har fakultetet utdannet økonomiske eksperter spesielt for å styrke den økonomiske utviklingen av kroatisk Littoral og Istrien. I 2001 flyttet fakultetet til den nye adressen til I. Filipovića 4, Rijeka.

Siden studieåret 2005/2006 gjennomfører Fakultet for økonomi og næringsliv ved Universitetet i Rijeka (EFRI) universitetsstudier i tråd med Bologna-erklæringen for studieprogrammer for økonomi og bedriftsøkonomi. Mens fakultetet har styrket utviklingen av studieprogrammene, har fakultetet vedtatt en internasjonalt gjenkjennelig modell 3 2 3, slik at etter å ha gjennomført et treårig universitets bachelorstudium, får studentene tittelen bachelorgrad i økonomi, som følges av et toårig utdannet studieprogram, og etter oppgradering, får studentene en mastergrad. Deretter fører en gjennomføring av en treårig doktorgradsstudium til å skaffe seg en akademisk tittel på en Ph.D.

Det store antall utenlandske universiteter, som fakultetet har inngått avtaler om samarbeid på ulike felt, antall besøkerprofessorer involvert i undervisningsprosessen og antall fakultetets lærere som bor på utenlandske universiteter, samt det økende antall innkommende og utgående studenter i mobilitetsprogrammene viser dagens volum av fakultetet for økonomi og næringsliv i det internasjonale høyere utdannings- og forskningsområdet.

akkrediteringer

Vi lever opp til de høyeste kvalitetsstandardene, og våre programmer er akkreditert av ulike programmer og vår institusjon deltar på ulike medlemskap.
Vi er forpliktet til å skape nytt innhold og overføre kunnskap til unge som kommer til å gjøre gode ting i feltøkonomien veldig snart. Derfor tror vi at et engelskspråklig studieprogram på begge nivåer (grunnskole og utdannet) må være mye rimeligere for alle studenter. Derfor justerte vi vår studieavgift tilsvarende. I denne forstand er vi overbevist om at vi følger den rette veien, med tanke på at våre studenter gir gode resultater i ulike prosjekter. Videre holder våre tidligere studenter (medlemmer av ALUMNI) ledende stillinger i mange bedrifter og institusjoner.

OPPDRAG

I det internasjonale næringslivet og vitenskapsmiljøet, og i samarbeid med samfunnet, ved å utdanne og utvikle entreprenørorienterte og sosialt ansvarlige ledere, ledere og forskere, bidrar vi til utvikling av samfunn og vitenskap.

SYN

Integrasjon i det europeiske området høyere utdanning og europeisk forskningsområde ledsaget av overveldende støtte til utviklingen av økonomien. Integrasjon kan ses gjennom konkurranseevnen til studiene, studentutveksling, faglig og administrativt personell, felles internasjonal studie og forskningsprosjekter. Utlånsstøtte til økonomien oppnås ved å utarbeide nyttige utdanningsprogrammer for økonomien, felles, gjensidig fordelaktige forskningsprosjekter, samt den omfattende inkluderingen av studentkapasitet. Fakultetet blir anerkjent som et etterspurt og pålitelig høyere utdanningsinstitutt, en partner med økonomien, samt med andre nasjonale og internasjonale vitenskapelige og utdanningsinstitusjoner og studenter. Fakultetet skal være en institusjon som kontinuerlig vil utvikle og forbedre sine studieprogrammer, forskning og dets ansatte.

Steder

Rijeka

Address
Ivana Filipovića 4
51000 Rijeka Croatia

Rijeka, Primorje-Gorski Kotar County, Kroatia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss