Neapolis University Pafos

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvem vi er

Neapolis University på Kypros er et ungt, men likevel dynamisk, raskt voksende universitet som opererer siden 2010 i hjertet av den sjarmerende byen Pafos, på vestkysten av øya Kypros, og tilbyr grunn-, doktorgrads- og doktorgrad. programmer på både gresk og engelsk. Innmelding ved Neapolis University på Kypros gir studenter et høyt standard, stimulerende og hyggelig miljø. Den største fordelen med Neapolis er kvaliteten og dedikasjonen til fakultetet, hvorav de fleste har betydelig erfaring med å undervise og forske i europeiske og amerikanske universiteter. Basert på et slikt fakultet og på en ambisiøs strategi, blir det raskt et av de beste private universitetene på Kypros.

Hva du forventes å gjøre

I løpet av studietiden din ved Neapolis University på Kypros, enten det er på bachelor-, master- eller doktorgradsnivå, vil du bli forventet å delta på forelesninger og andre programrelaterte aktiviteter og å jobbe selvstendig, enten individuelt eller i grupper , på oppdrag. Neapolis universitet på Kypros legger stor vekt på å utvikle studentenes intellektuelle autonomi og har på plass et opplæringssystem som hjelper studentene å oppnå det.

128651_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Evaluering og anerkjennelse

Neapolis universitet på Kypros opererer i henhold til relevant lov fra private universiteter på Kypros. Den endelige lisensen er mottatt fra The Cyprus Agency of Quality Assurance and Accreditation in Higher Education (DI.PAE) og Neapolis University på Kypros fungerer som et fullverdig universitet med handlingsuavhengighet.

I oktober 2007 ble universitetet registrert i registeret for universiteter i utdanningsdepartementet etter en beslutning fra kabinettet. I juni 2010 tok universitetet den første operasjonslisensen. Avgjørelsen ble tatt etter en positiv anbefaling fra DI.PAE Siden 2015 har Neapolis universitet på Kypros fått den endelige lisensen og kan operere som et autonomt universitet.

Alle universitetets programmer er fullt anerkjent av Republikken Kypros og alle EU-land.

Neapolis universitet på Kypros, etter innlevering av forespørselen, etter at den grundige evalueringen ble anerkjent av National Academic Recognition and Information Center (NARIC) i Hellas som en tilsvarende institusjon til de greske universitetene i juli 2012.

Syn

Visjonen til Neapolis universitet på Kypros er utviklingen av den folkorienterte utdanningsorganisasjonen med europeiske standarder, hvis medlemmer samarbeider for utvikling av samfunnet gjennom undervisning, forskning og sosial handling.

Oppdrag

Neapolis University på Kypros har som oppgave å gi studentene en utdanning av høy kvalitet, skape og distribuere kunnskap gjennom forskning, bidra til utvikling av det økonomiske og kulturelle livet i samfunnet vårt

verdier

  • Integritet
  • Fortreffelighet
  • Samarbeid
  • Innovasjon
  • Respekt
  • solidaritet

128652_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Livet på universitetsområdet

Livet på Neapolis University Campus er en unik opplevelse som studentene har hatt mye glede av under studiene. Det fører til en bygning av dyrebare øyeblikk og minner som varer livet ut etter hvert som studentboerne utvikler seg faglig og sosialt. Neapolis University er opptatt av å skape et praktisk og trygt miljø og har etablert et mangfoldig, flerspråklig, flerkulturelt universitetssamfunn, som respekterer og forbedrer den frie utvekslingen av ideer og livsstil.

Plasseringen av universitetsområdet, de forskjellige fasilitetene og tjenestene skaper det ideelle miljøet for å oppmuntre til kunnskap, arbeid og studentliv, slik at hver student kan berike sine opplevelser i løpet av studiene.

Campus har en praktisk beliggenhet i hjertet av byen med mange fasiliteter innen gangavstand, for eksempel bussholdeplasser, banker, strender, barer og restauranter, et kjøpesenter og kafeer.
Det er daglige bussruter som kobler sammen byen og tilbyr forbindelser til alle andre byer og flyplasser.

Hvorfor Paphos

Kombinasjonen av den historiske fortiden med den moderne verden, det milde middelhavsklimaet, strendene, den naturlige skjønnheten, dens utmerkede transport til det ytre samt antallet tjenester det tilbyr gjør Paphos til et ideelt sted å studere .

En av de største fordelene ved å studere ved Neapolis University Paphos er at utdanningsinstituttet ligger i hjertet av en av de mest spennende kystbyene i Europa. Paphos har en fast befolkning på rundt 77 800 innbyggere.

  • Paphos er en by full av ungdom, med en av de høyeste ungdommene 18-35 år, sammenlignet med andre kypriotiske byer.
  • Paphos er en moderne europeisk flerkulturell by som ønsker mennesker fra hele verden velkommen, uavhengig av etnisk, sosial eller religiøs opprinnelse.
  • Paphos er et UNESCOs verdensarvsted, som et veiskille mellom mennesker og ideer med arkeologiske steder for å vitne om en nådeløs marsj i 9000 år i historie og kultur.
  • Paphos er et internasjonalt turistmål, takket være den unike kombinasjonen av natur, historie og mildt middelhavsklima. Direkteflyvninger mellom Pafos med store greske byer som Athen, Patra, Thessaloniki og Chania.

121839_cyprus-4135015_640.jpg

Steder

Paphos

Address
2 Danais Avenue
8042 Paphos
Cyprus

Paphos, Paphos, Kypros

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss