University Of Mediterranean Karpasia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Universitetet i Middel Karpasia!

Grunnlagt i 2012, er Universitetet i Middelhavet Karpasia satt i Nicosia, hovedstaden i den tyrkiske republikken Nord-Kypros (TRNC). Med sin andre campus etablert i 2014, planlegger UMK for å forbedre kvaliteten på utdanning og å utdanne tolerant, trygge og entreprenørielle personer, utstyrt med verdensklasse faglige kunnskaper, ferdigheter og kompetanse. Vårt mål er å ha våre studenter lære vitenskapelig kunnskap ved å eksperimentere samt testing og undersøkelser i tillegg til å bruke denne kunnskapen i sitt daglige liv.

Universitetet i Middelhavet Karpasia tilstreber å høste fordelene av akademisk forskning og studier ved å gjennomføre opplæring innen produksjon og setter i bruk universitetet - samarbeid industrien. Følgelig, for å nå standarder for globale universiteter og aktiver ut studenter til å ha internasjonalt anerkjente vitnemål etter endt utdanning, er det inngått avtaler med noen internasjonale universiteter, inkludert BHMS Business & Hotel Management School - Sveits, Superior Universitet og College of Tourism & Hotel Management (COTHM).

Med akademikere som vektlegger vitenskap og praksis, tilbyr vårt universitet totalt 10 Associate Degree Program i Luftfarts Yrkesskole, Yrkes School of Management, Culinary Arts fagskole, amerikansk Turisme og Hospitality Management, Yrkes School of Accountancy; 9 bachelorutdanningene i Avdeling for økonomi, Fakultet for Turisme og Hospitality Management, og Det juridiske fakultet; og 12 masterstudier i Institute of Social Sciences.

VÅRT OPPDRAG Under felles etiske verdier og i lys av vitenskap, er vårt universitet forpliktet til å utdanne tolerante, åpne tenkende og selvsikker entreprenørielle personer som er utstyrt med verdensklasse faglige kunnskaper, ferdigheter og kompetanse og lydhør overfor nasjonale og internasjonale spørsmål. Vårt hovedmål er å utdanne høy kvalitet kraft i form av kunnskap, ferdigheter, følelser og omtanke. Implementering av en utdanning modell som involverer moderne undervisningsmetoder og teknikker samt nødvendige praksis for faglige kunnskaper og ferdigheter, vi utdanne godt disiplinerte individer som har effektive eksterne kommunikasjonsevner, høy følelse av ansvar og internt fokus på kontroll. Med vitenskapelig forskning av globale standarder, er Universitetet i Middel Karpasia gjøre verdifulle bidrag til offentlig velferd som et forsknings- og utviklingssenter. I denne sammenheng, gir "Utdanning innen Produksjon" program studentene muligheten til å ha en hands-on arbeid erfaring med en intensjon om å utdanne leder menneskelige ressurser som er kompetente i applikasjoner, miljømessig og sosialt bevisst og som er i konstant selv innovasjon prosess.

VÅR VISJON Vår visjon er å bli en ledende utdanningsorganisasjon innen vårt fagområde. Som en banebrytende utdanningsinstitusjon, vi har tenkt å utdanne løsningsorienterte, selv initiativ personer med gode lederegenskaper og faglig kompetanse, som tilpasser seg raskt skiftende vitenskapelige og sosiale forhold i det 21. århundre med et høyt nivå og oppdatert kunnskap, god sosial kommunikasjon ferdigheter , effektiv bruk av teknologi, og de nødvendige ferdigheter for å kunne gjennomføre teamet work.stitution Administrasjon og Inspection (engelsk)

HVORFOR UMK?

Nord-Kypros, fordi det gir - Enkel integrering i kulturelle og klimatiske forhold, - En øy kjent for sin eksepsjonelle naturskjønnhet og historiske rikdom, - Vennlig og hjertelig mennesker, - Lifestyle tegnes med ro og fred (veldig lav kriminalitet) - Flerkulturelt miljø med studenter fra 80 ulike land, - En øy av universiteter og kunnskap, - Utdanning på globale og europeiske standarder - EngliAn nytte av utdanning på engelsk for en internasjonal karriere, - Fasiliteter og kvaliteten på utdanningen som tilbys av universitetet.

Den UMK, fordi det gir

  • Internasjonalt akseptert prestisjetunge 4-årig lavere og høyere, - Norsk utdanningsstandarder akseptert over hele verden, - Læring ved å leve, å eksperimentere, observere og undersøke-Evening kurs for fagfolk - Kvalitet utdanning på rimelige avgifter, - Erfarne vitenskapelig ansatte og ansatte.

Steder

Nikosia

Address
University Of Mediterranean Karpasia
Şht. M.Ruso Cad. No:79 Küçükkaymaklı

Nikosia, Nikosia, Kypros

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss