Unicaf University (ZM)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Unicaf University er et panafrikansk uavhengig, anerkjent universitet som kombinerer de beste elementene i internasjonal utdanning og tilbyr akademiske kvalifikasjoner av høy kvalitet .

Universitetet har etablert topp moderne universiteter i Zambia, Malawi og Zimbabwe, og er i ferd med å åpne ytterligere studiesteder i flere andre afrikanske land ganske snart. I tillegg til universitetene på Unicaf University, har studentene også til disposisjon de moderne fasilitetene til Unicaf læringssentre over hele Afrika.

Unicaf University er et lisensiert universitet i Malawi , Zambia og Zimbabwe og er også godkjent for å rekruttere studenter i Kenya. Unicaf University er medlem av FNs akademiske innvirkning (UNAI) og medlem av det sørafrikanske regionale universitetsforbundet (SARUA). Unicaf University campus i Zambia og Malawi er også akkreditert av det britiske akkrediteringsrådet for uavhengig videreutdanning og høyere utdanning som en uavhengig leverandør av høyere utdanning.

Unicaf University forfølger dyktighet i undervisning , studentprestasjoner og tilfredshet i et bidrar akademisk miljø. Universitetet tar sikte på å bli den ledende tertiære institusjonen i Afrika sør for Sahara, anerkjent for sitt enestående bidrag til undervisning, læring og forskning .

Unicaf University tilbyr studenter muligheten til å oppnå kvalifikasjoner av høy kvalitet til lave kostnader gjennom utelukkende levering på nettet, eller gjennom studiet på campus, som kombinerer tradisjonell ansikt til ansikt undervisning og aktiv deltakelse i studentklubber og aktiviteter med digitale læringsverktøy, som forbedrer opplevelsen av den moderne læreren.

Unicaf University har som mål å trene ansvarlige borgere som forstår og støtter bærekraftig utvikling. Universitetet har som mål å gi tilbake til lokalsamfunnene det tjener gjennom den nye kunnskapen produsert av doktorgradsforskning, gjennom sine 'grønne initiativer', (resirkulering av papir, plast og aluminium, regelmessig planting av trær), gjennom forelesninger for fremtredende foredragsholdere åpne for offentlig, gjennom gratis datatimer for videregående akademikere og voksne voksne, gjennom gratis workshops om grunnleggende profesjonelle ferdigheter, gjennom donasjoner til sykehus og skoler, og gjennom støtte fra viktige sosiale årsaker.

Unicaf University tilbyr fullstendig online og på campus undervist Bachelor, Master og Doctoral grader i et bredt spekter av fag, inkludert ledelse, økonomi og bedrift, psykologi, undervisning, jus, regnskap og økonomi, engelsk litteratur, informatikk, nettdesign og utvikling og spesialiserte MBA-programmer for forskjellige bransjer og sektorer.

partnerskap

Unicaf er for tiden i partnerskap med University of Suffolk (UK) , Liverpool John Moores University (UK ), University of South Wales (UK), University of California, Riverside Extension i USA og Unicaf University i Afrika på flere campus. Etter vellykket gjennomføring mottar studentene av det respektive tildelingsorganet deres grad som er identisk med graden som tilbys studenter på campus. Nyutdannede kan også delta på konfirmasjonsseremonien på hjemmecampus (med forbehold om eventuelle visumbegrensninger som kan gjelde).

Steder

Larnaca

Address
UNICAF Building 52 Famagusta Avenue

6019 Larnaca, Larnaca, Kypros

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, USA

Aten

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Aten, Sentral-Athen, Hellas

Bucuresti

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Bucuresti, Bucuresti, Romania

London

Address
Kemp House, 152 City Road

EC1V 2NX London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Kairo

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Kairo, Cairo Governorate, Egypt

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Region Accra, Ghana

Lilongwe

Address
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67

Lilongwe, Sentral region, Malawi

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis District, Mauritius

Nairobi

Address
West Park Suites,
7th Floor, Ojijo Road,
opp. Parklands Police Station

Nairobi, Nairobi County, Kenya

Lagos

Address
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, Nigeria

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalia

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Lusaka-provinsen, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbid Governorate, Jordan

Kypros online

Address
Kypros online, Kypros