University of Nicosia Medical School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den University of Nicosia er en uavhengig, co-utdanning, likestilling høyere utdanning institusjon, som kombinerer de beste elementene i vestlig utdannelse, kvalitetsstandarder og en internasjonal filosofi.

Ligger i Nicosia, hovedstaden på Kypros, en øy som ligger i skjæringspunktet mellom tre kontinenter, har Universitetet raskt blitt en global utdanning sentrum. International i filosofi, Universitetet arrangerer studenter fra hele verden, i et flerkulturelt læringsmiljø, fremme vennskap, samarbeid og forståelse.

Universitetet forfølger dyktighet i utdanning gjennom høye undervisning standarder, i et stadig bedre fagmiljø. Foruten klasseromsundervisning, Universitetet tilbyr studenter muligheter til å bli involvert i en hel rekke aktiviteter som student klubber, sport, offentlige forelesninger og seminarer.

Universitetet er aktivt involvert i europeiske og lokale forskningsprosjekter som partner og som et koordinerende institusjon. I tillegg University of Nicosia fått godkjent et Erasmus University Charter og er en offisiell deltaker i European Credit Transfer System (ECTS). Universitetet i Nicosia er også aktivt med i fellesskapet med kampanjer for ulike årsaker, blant annet miljøvern. I erkjennelsen av dette arbeidet fikk institusjonen den prestisjetunge "Global 500" -prisen fra FN. Andre eksempler på samfunnstjeneste omfatte kampanjer for å bekjempe sult i verden og skaffe midler til gode formål. I et pågående prosjekt, professorer hjelpe innsatte tilegne seg kunnskaper og ferdigheter i databehandling, kunst og psykologi.

Akademisk tradisjon oppfordrer flertallet av verdens universiteter for å adoptere navnet på byen som huser dem. Faktisk skjer dette nesten som en regel når byen i spørsmålet skjer for å være hovedstaden. Universitetet i Nicosia er stolt av bånd og status som navnet formidler. For å oppnå dette, er universitetet forpliktet til å opprettholde sin posisjon i forkant av utdanning, forskning og sosiale tjenester; i tråd med den varige mottoet institusjonen: "Excellence in Education".

Vår historie

Universitetet i Nikosia har røtter tilbake til 1980 og forgjengeren institusjon, Intercollege. Starter ut små, i Nicosia, hovedstaden på Kypros, Intercollege utgangspunktet forberedt elevene å kunne passere eksterne eksamener av yrkesrettet utdanning organer, mens snart etter at det begynte å tilby sine egne studieprogram. I løpet av noen få år, hadde høgskolen kraftig utvidet sin virksomhet, og legger til to studiesteder i de to andre store byer, utvikle seg til "den største og mest anerkjente college i Kypros" (ifølge gjentatte meningsmålinger av uavhengige forskning selskaper).

Universitetsstatus

Universitetet i Nicosia dukket opp i 2007, som følge av endringer i den relevante lokale lover og en omfattende akkrediteringsprosess. Universitetet gjennom sine fire skoler, og tilbyr et variert utvalg av akademiske studier, både på fagvis nivåer (bachelor, master og PhD grader). Intercollege forblir et tilknyttet institusjonen, utfyller universitetets studie tilbud gjennom sin yrkesfaglige og kortere varighet programmer, og gjennom en rekke felles programmer i samarbeid med britiske universiteter.

Den ledende private universitetet på Kypros

I dag, University of Nicosia er den ledende uavhengige universitetet på Kypros; et resultat av solid og systematisk arbeid av alle, administrasjon, lærere og ansatte, samt det totale bidraget fra institusjonen til høyere utdanning, ikke bare i Kypros, men også i regionen. Det er kulminasjonen av en pågående reise, som startet for over 30 år siden, og har etablert universitetet som en ledende høyere utdanning leverandør i Kypros - i tråd med den varige mottoet institusjonen: "Excellence in Education".

The First Medical School i Kypros

I 2011, Universitetet i Nicosia etablerer den første Medical School i Kypros, og lanserer Graduate Entry 4-Year mbbs Programme (Bachelor of Medicine og Bachelor of Surgery), den første Medical Programme på Kypros, i samarbeid med St. George, Universitetet av London, en av de ledende medisinske skoler i Storbritannia.

Universitetet i Nicosia Medical School tilbyr nå følgende studieprogram: 1. En Doctor of Medicine (MD) 6 år undergraduateentry grad tildeles av University of Nicosia 2. En mastergrad i Family Medicine grad for leger tildelt av University of Nicosia tre. The St George 's, University of London Bachelor i medisin og Bachelor i Surgery (MBBS), en 4-års graduate-entry britiske medisinske grad som er kvalitetssikret av det britiske General Medical Council. Dette grad tilbys gjennom en franchiseavtale.

Steder

Nikosia

St George's University of London - University of Nicosia

Address
93 Agiou Nikolaou Street
Engomi,

Nikosia, Nikosia, Kypros
Telefon
+357 22 471945

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss