University of Central Lancashire - Cyprus

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det beste fra begge verdenene

Universitetet i Central Lancashire, Kypros (UCLan Kypros), er etablert siden 2012, i Larnaka. Den ligger i Pyla, Larnaka, og er nå i sitt syvende driftsår. UCLan Kypros er den første avdelingsleder ved Universitetet i Central Lancashire og samtidig et fullt lisensiert universitet på Kypros. En unik og innovativ modell for en kypriotisk og britisk universitets pedagogisk opplevelse, godkjent og godkjent av både Kypros og Kyprosdepartementet, og Kvalitetssikkerhetsbyrået i QAA, for høyere utdanning.

118400_Keystone_1600x900px_MScDatacopy.jpg

Universitetet i Central Lancashire, vårt morsuniversitet, teller mer enn 191 års historie og er ansett blant de beste 3,3% av alle verdensomspennende universiteter ved Senter for verdensuniversitetsrangeringer (CWUR). UCLan Kypros opererer under den akademiske paraplyen til UCLan UK, mens dets faglige og funksjonelle operasjoner ikke påvirkes på noen måte av de siste politiske endringene i Storbritannias utgang fra EU (BREXIT).

Fullførelsen av studier på UCLan Kypros vil resultere i en dobbel grad (to sertifikater) fra de to universitetene, UCLAN Kypros og UCLan UK , anerkjent ikke bare på Kypros, men over hele Europa og utover. Våre studenter vil også ha fordelen av den eksepsjonelle studentopplevelsen i alle aspekter av deres universitetsliv, enten det er læring, personlig støtte, fasiliteter, innkvartering, brukbarhet og samfunnsliv, samt personlig utvikling.

Ved å bringe et rykte i verdensklasse for akademisk fortreffelighet og nyskapende tenkning til Kypros, tar vi sikte på å utvikle fremtidige bedriftsledere og internasjonale entreprenører, med ferdigheter og forretningsområder for suksess i den moderne globale økonomien. Dette betyr at vi kan tilby en unik blanding av kunnskap, praktisk erfaring og moderne relevans, for å utstyre studentene med kvalifikasjoner og ferdigheter for det internasjonale markedet for sysselsetting. Mange av våre kurs er også akkreditert av faglige og lovbestemte organer, og sikrer at alle UCLan Kypros studenter standardene som forventes av dagens virksomheter.

Vår forpliktelse til dette etos er kjernen i alt vi gjør.118439_UCLAN001.JPG

Vår visjon

Den strategiske visjonen om UCLan Kypros er å bygge et ledende, moderne universitet med en global rekkevidde ved korset av tre kontinenter (Europa, Asia og Afrika), og tilbyr høyere og høyere utdanning. UCLan Kypros vil være et universitet anerkjent for sitt engasjement for den beste studenten Universitetsopplevelse, fremragende forskning, nyskapende læring og verdifullt engasjement med industri og samfunn på Kypros, Øst-Middelhavet, Midtøsten og lenger unna.

Vårt oppdrag

  • Fremme tilgang til fortreffelighet, slik at du kan utvikle potensialet ditt
  • Verdi og praksis likestilling, åpenhet og toleranse
  • Strive for excellence i alt vi gjør: lokalt, regionalt og internasjonalt
  • Arbeid i partnerskap med bedrifter, samfunnet og andre lærere118440_UCLAN1051.JPG

Steder

Larnaca

Address
12 – 14 University Avenue Pyla, Larnaka, Cyprus
7080 Larnaca, Larnaca, Kypros