AUST: American University of Science and Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AUST reflekterer bekymringene til dets grunnleggere i at Amerikansk stil universitetsutdanning bør være innen rekkevidde for alle kvalifiserte studenter. Derfor er skolepenger holdes på et minimumsnivå, samtidig som det gir økonomisk støtte til de studentene som ikke har råd til skolepenger, og uten at kravene til vekst og dyktighet i akademisk levering.

The American University of Science & Technology søker å:

Fremme søken etter sannheten gjennom jakten på kunnskap og anvendelse av dets derivater. Gi menn og kvinner fra Libanon, Midtøsten og resten av verden med mulighet til å søke høyere utdanning (uten diskriminering i forhold til religion, kjønn, hudfarge, nasjonal opprinnelse, eller sosioøkonomisk bakgrunn) i en atmosfære av intellektuell frihet og respekt for de særegenheter ens egen kultur og skikker. Tilby amerikansk stil utdanningsprogrammer som er sammenlignbare med tilsvarende programmer som tilbys i USA, og er skreddersydd til behovene til den geografiske regionen at det tjener. Innpode i sinn og hjerter sine studenter prinsippene for god nasjonal og internasjonal statsborgerskap, slik at de kan bli agenter for sosial rettferdighet, katalysatorer for universell fred og arrangører av menneskerettigheter. Sikre en intellektuelt-rik atmosfære av akademisk jakten dominert av ansvarlig frihet og respekt for andres rettigheter. Utvikle studentens analytiske, kritiske, kreative og kommunikasjonsevner på tvers av læreplanen og i de para faglige aktiviteter. Streber etter å bli en modell for bruk av høyteknologi i utdanning i regionen. Benytte studenter av sosiale, kulturelle og pedagogiske programmer og aktiviteter som vil støtte og utfylle den tradisjonelle klasseromsundervisning og læringsprosesser. Oppgradere økologisk bevisste studenter som verds økologien i sine land, og forsøker å sikre dens bevaring for fremtidige generasjoner. Være en modell av arbeidet for god høyere utdanning i regionen at det tjener.

historie Dagens American University of Science & Technology startet i 1989 under navnet "The American Universal College". I august 2000 ble navnet endret til American University College of Science & Technology as per Presidential resolusjon # 3585/2000. Fra august 2007 ble det nåværende navnet på American University of Science & Technology bekreftet som per Presidential resolusjon # 677/2007.

Resolusjon gitt AUST en velfortjent universitetsstatus med tillatelse til å tilby programmer som fører til bachelor- og mastergrader i fire akademiske fakulteter (skoler). Disse er:

Fakultet for Arts & Sciences (FAS) Fakultet for Business & Economics (FBE) Avdeling for ingeniørutdanning (FE) Det helsevitenskapelige fakultet (FHS)

I samsvar med gjeldende lover i Libanon, har alle akademiske programmer som tilbys ved AUST blitt sendt inn for akkreditering og ekvivalens av Higher Education Likeverdighet Committee, og alle har blitt behørig akkreditert.

Universitetet hjelper studenter med å finne jobber i løpet av sine college år. Under 2014-2015 nær 67% av alle studenter holdt heltid eller deltidsjobber.

Steder

Beirut

AUST University

Address
AUST: American University of Science and Technology,
Ashrafieh, Alfred Naccache Avenue

16-6452 Beirut, Beirut Governorate, Libanon

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: