ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ESA Presentasjon

Etablert i 1996 etter en mellomstatlig avtale mellom Frankrike og Libanon, er ESA en Business School dedikert til utdanning av ledere og ledere i Libanon og Midtøsten og administreres av Paris Ile-de-France Regional Chamber of Commerce and Industry.

Med sin misjon for å danne eliten av Libanon og regionen inn i fremtidens ledere, har ESA blitt et fyrtårn av faglig dyktighet innenfor Libanon, og en plattform for samhandling og møter mellom Europa, Midtøsten og Libanon.

Betale ivrig oppmerksomhet til bedrifter og deres behov, bistår ESA dem i å utvikle sine visjoner, og hjelper dem bedre nå sine mål ved å trene og coaching sine ledere og ledere.

Beliggende i sentrum av Beirut, og i hjertet av Midtøsten, hevder ESA sin rekkevidde som en viktig internasjonal skole, kombinere talentene til høy-nivå elever og professorer som rangeres blant verdens mest fremragende spesialister.

De Sterke av ESA

Programmer og kurs laget for å måle, å trene ledere og ledere, i samsvar med behovene til den internasjonale arbeidsplassen.

Et fakultet består utelukkende av professorer trukket fra de beste handelshøyskolene i Europa, spesielt fra ESCP Europe og HEC Paris.

To internasjonale sertifiseringer, å validere hver akademisk bane: ESA Degree og graden fra sin prestisjetunge partnerskole.

Fleksibel arbeidstid, noe som åpner for både trening og profesjonelle liv som skal kombineres.

En innflytelsesrik internasjonalt nettverk, tilgjengelig ved å delta i ESA Alumni Association, som er knyttet til og en viktig medarbeider av ESCP Alumni Association.

En fordelaktig sted for forretnings møter, ESA arrangerer jevnlig seminarer og panel konferanser med internasjonale foredragsholdere.

Akademiske partnere

Siden begynnelsen, har ESA opprettholdt et solid nettverk som består av noen av de fineste handelshøyskoler, særlig ESCP Europe og HEC Paris.

Disse partnerskap lar våre studenter til å dra nytte av et internasjonalt fakultetet for faglig dyktighet, og få to sertifiseringer for hver internasjonal grad pensum: ESA Degree, og graden fra vår partnerorganisasjon.

Steder

Beirut

Ecole Superieure des Affaires

Address
ESA Campus,
289, rue Clemenceau,
P.O. Box 113 – 7318

Beirut, Beirut Governorate, Libanon
Telefon
+961 1 373 373

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss