Middle East University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Middle East University (MEU) er en av de eldste universitetene i Libanon, med våre røtter som strekker seg tilbake til 1930-tallet. Men vi har vært i vår nåværende beliggenhet på toppen av bakken i Sabtieh siden 1946. Vår idylliske frodige grønne campus gir en fantastisk utsikt over Beirut og Middelhavet fremme et perfekt miljø for studier og sosialisering.

MEU er en glad og omsorgsfull fellesskap der jakten på faglig dyktighet blir sett på som viktig, men hvor sosiale og åndelige behov blir ivaretatt også. Vi er et internasjonalt samfunn der alle mennesker blir sett på som likeverdige uavhengig av kulturell bakgrunn, rase eller religiøs tilhørighet.

Meu Fakta

Består av fire fakulteter

Fakultet for allmennvitenskapelige fag Fakultet for økonomi og administrasjon Avdeling for lærerutdanning Fakultet for filosofi og teologi

Akademiske sentre og institutter

Arabic Language Institute English Language Institute George Arthur Keough Library Institutt for islamske og arabiske studier

Tilleggsprogrammer

MEU tilbyr også en Freshman Program, en Foreign Ekstern Degree Program, et Intensiv Program, og en arabisk språk Program.

Diverse Campus

Vi er stolte av å ha studenter og ansatte som representerer over 20 land fra hele verden.

Beliggenhet

MEU ligger øst for Beirut i Sabtieh på 30 hektar med fredelige, grønne åssiden, med en fantastisk utsikt over byen og Middelhavet.

Steder

Sidon

Middle East University

Address
Middle East University


Sidon, Sør-guvernøren, Libanon

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: