Kaunas University of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Høy omdømme

Siden 1922 har Kaunas University of Technology utviklet et stort potensial for studier og forskning og er ledende innen innovasjoner og teknologier i Baltikum-regionen. Med 10.500 studenter og 1.000 akademiske ansatte, forsøker KTU å samle høyt talentfulle studenter (støttet av universitets- og eksterne stipendier), forskere og akademikere for å utføre banebrytende forskning, levere toppkvalitetsutdanning og gi forskning og utviklingstjenester til en bred utvalg av virksomheter.

Inter

KTU øker sin internasjonale synlighet ved å delta i internasjonale forskningssamarbeid, ved å etablere internasjonale studieprogrammer, ved å samarbeide med internasjonale partnere for å skape felles studieprogrammer og ved å oppmuntre til deltakelse i internasjonal utveksling mellom studenter og akademiske lokalsamfunn. For tiden kan internasjonale studenter velge mellom 37 bachelor- og doktorgradsstudier og 19 doktorgradsprogrammer på engelsk innen teknologi, fysikk, biomedisinsk og samfunnsvitenskap, humaniora og kreativ kunst

108676_108250_4.mechanikosf2012G.Zaltauskaitesnuotr-2076.jpg

Infrastruktur og teknologi

KTU grunnla ikke bare den første og mest vellykkede akademiske oppstartsplassen, men huser den største vitenskaps- og teknologiparken i Baltikum. Studentene har tilgang til det mest moderne forskningsutstyret i Litauen. Den største i de baltiske statene, moderne mobilapplikasjoner laboratoriet, den eneste i Baltikum Bloomberg Financial Markets Lab, Intermedix Creative Hub, samt laboratoriene for bærekraftig kjemi, mekatronikk, fremtidig energi og miljøteknikk, informasjonsteknologi og telekommunikasjonsteknologier er bare en brøkdel av de tilgjengelige teknologiske ressursene. KTU samarbeider med globale organisasjoner som Barclays, BASF, FESTO, Hitachi, NATO, Samsung, Schneider Electric, etc.

108675_108252_3.SAFIMIC5.JPG

Voksende talenter

KTU investerer i sine nåværende studenter ved å forbedre studiemiljøet og kvaliteten ved å gi muligheter til å være aktiv i sport, kunst, studenterforeninger og ved å bygge sin tillit, da det er investeringen for samfunnets fremtid i lokal og global vilkår. Våre studenter danner en stor del av det pulserende studentfellesskapet i Kaunas, den nest største byen i Litauen.

108677_108251_18-08-01Maistoinstitutas87.JPG

Et spennende sted å bo og studere

KTU ligger i Kaunas, den nest største byen i Litauen, ofte kalt litauisk intelligentsia og kulturkapital. Trygt miljø og tempererte naturforhold gjør det hyggelig å leve. Levende gamleby, grønne parker, elvebredden med fritidsområder ligger innen 15 minutter fra KTU campus. Studentene tilbys å bo i KTU sovesaler, nyt sport, kunst og andre studenter aktiviteter på campus.

Topp grunner til å studere i Litauen

  • Høy kvalitet, moderne og nyskapende studier som oppfyller kravene i EUs utdanningspolitikk.
  • Globalt anerkjent diplom for å forfølge vellykket internasjonal karriere eller videreutdanning.
  • Unik kultur, hylle gamle tradisjoner. Litauisk språk er ofte beskrevet som det eldste indo-europeiske språket.

I Kaunas

  • Byen av unge og talentfulle mennesker: hver 7. innbyggerstudium ved et universitet eller høyskole. Derfor er dette også studentenes by.
  • Den 2. største byen i Litauen, men hovedobjektene er innen rekkevidde til fots eller på sykkel.
  • Byen er blant de 10 mest kostnadseffektive byene i Europa.

På KTU

  • Blant topp 2,7% av toppuniversiteter i verden: KTU bringer sammen høyt talentfulle studenter, forskere og akademikere.
  • Ledelsen i samarbeid med virksomheten: fra utvikling av studium gjennom case analyse til teknologioverføring.
  • Bredt utvalg av tjenester til studentene: utvekslingsprogrammer, praksisplasser, oppstart, sport, etc.

Rankings

QS

Steder

Kaunas

Kaunas University of Technology

Address
Donelaicio St. 73,
44249 Kaunas, Kaunas County, Litauen
Telefon
37037323894

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss