Lithuanian Sports University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Lithuanian Sports University ( LSU ) er stolt av å være det eneste spesialiserte universitetet i Litauen, som har forening Movement and Sports Science i over åtte tiår. Studier innen idrett og relaterte områder blir stadig mer populære, samtidig som det åpnes nye muligheter for vellykkede kandidater. Det vil være en kontinuerlig økning i behovet for fagfolk som hjelper de som strever etter sunt, aktivt og langt liv.

Derfor kan du lykkes i livet sammen med LSU , der studier, idrettsvitenskap og praksis er sammenkoblet. Eksepsjonell oppmerksomhet til alle internasjonale studenter, vitenskapsbaserte studier og idrettslivs samfunn vil gi kunnskap og interessant opplevelse hver dag. Gjør det riktige valget, og det vil bidra til å gjennomføre målene dine og bli eksepsjonelle.

Blant LSU kandidatene er det mange fremstående forskere, verdensberømte trenere, kjente utøvere og fremtredende offentlige figurer. Et stort antall av LSU studentene og kandidatene har blitt mestere og premievinne i OL, World og European Championships.

Steder

Kaunas

Lithuanian Sports University

Address
Lietuvos sporto universitetas Sporto 6
44221 Kaunas, Kaunas County, Litauen
Telefon
+370 37 302 644