Unicaf University (MW)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Unicaf er en global utdanningsorganisasjon med base i Europa, og tilbyr stipend til kvalifiserte kandidater til å studere akademiske studier med sine partneruniversiteter, i dag University of Suffolk ( Storbritannia) , Liverpool John Moores University (UK) , University of South Wales (UK) , University of California, Riverside Extension (USA) og Unicaf University ( Afrika) på flere campus. Annet enn de helt elektroniske programmene som tilbys gjennom partneruniversitetene, tilbyr Unicaf en rekke underviste programmer på Unicaf University campus.

Unicaf Scholarship-programmet har tildelt over 100 millioner dollar i stipend til mer enn 30 000 kvalifiserte søkere i 156 land rundt om i verden. Stipendene tildeles talentfulle individer som blir utfordret økonomisk, og de reduserer kostnadene ved skolepenger betraktelig; de resterende avgiftene betales i enkle avdrag, som en del av skreddersydde, rimelige betalingsplaner.

Unicaf legger til rette for global levering av studiemateriell for bachelor-, master- eller doktorgrader gjennom den moderne digitale plattformen, Virtual Learning Environment (VLE) . Nettbasert læring vinner terreng som en effektiv måte å formidle ny kunnskap, ferdigheter og kvalifikasjoner, som er egnet for folk som bor borte fra bysentre, for familiepleiere og hjemmeprodusenter, for mennesker med nedsatt funksjonsevne og for yrkesaktive som ikke kan gi opp karrieren og lønn for å oppnå nye kvalifikasjoner, for å søke en forfremmelse eller finne en bedre jobb. Unicaf VLE, som er tilgjengelig via en hvilken som helst mobil eller stasjonær enhet, gir tilgang til studiemateriell 24/7, regelmessig kontakt med veiledere, tilgang til en omfattende samling av e-biblioteker og nettverk med studenter og fagpersoner i mange forskjellige land og kulturer. Online levering av kursmateriell gjennom Unicaf VLE benytter moderne teknologier og metoder , (som videoer, quizer, gruppeprosjekter og mer), som hjelper læring ved å gjøre det morsommere og interessant.

Månedlige inntak lar studenter registrere seg hos Unicaf hele året. Mens du studerer i moduler, tillater studentene å utforske det ene emnet om gangen før de går over til det neste.

De fire hovedfordelene ved å studere gjennom Unicaf er: Rimelig, fleksibilitet, tilgjengelighet og troverdighet.

Unicaf er fysisk til stede gjennom universitetscampusser eller læringssentre i 12 afrikanske land (Egypt, Ghana, Kenya, Malawi, Marokko, Nigeria, Somalia, Uganda, Zimbabwe, Sør-Afrika, Zambia og Rwanda) og har også kontorer i Europa.

Steder

Lilongwe

Address
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Game & Shoprite), Area 4, Plot 67,
Lilongwe, Sentral region, Malawi

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, USA

Aten

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Aten, Sentral-Athen, Hellas

Bucuresti

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Bucuresti, Bucuresti, Romania

London

Address
Kemp House, 152 City Road
EC1V 2NX London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Kairo

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Kairo, Cairo Governorate, Egypt

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road

AF 919 Accra, Region Accra, Ghana

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis District, Mauritius

Nairobi

Address
Nairobi, Nairobi County, Kenya

Lagos

Address
10, Peace Avenue
Lagos, Lagos, Nigeria

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalia

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres
Lusaka, Lusaka-provinsen, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid
Irbid, Irbid Governorate, Jordan

Kypros online

Address
Kypros online, Kypros

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss