GlobalNxt University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Manipal GlobalNxt University er en banebrytende akademisk institusjon som leverer studieprogrammer gjennom en unik online global klasseromspedagogikk. Ved å samle over 75 utmerkede fakulteter fra over 17 land og omhyggelig utviklet innhold, setter GlobalNxt en ny kvalitetsstandard for nettbasert utdanning. Gjennom en topp moderne læringsplattform tilbyr universitetet studentene svært interaktiv læring når som helst og hvor som helst. GlobalNxt er fullstendig opptatt av å tilby studentsentrisk livslang læring som gir meningsfulle og relevante utdanningsresultater.

Universitetets globalt mangfoldige studentpopulasjon er representert av over 72 forskjellige land. I tillegg har universitetet gjennom tette bransjepartnerskap talentutviklingsprogrammer med over 100 multinasjonale selskaper.

Kurs som for tiden tilbys av Manipal GlobalNxt University inkluderer Masters of Business Administration (MBA), Masters of Business Administration in Banking

Universitetets unike akademiske arv og erfaring i nettbasert utdanning er grunnlagt på U21Global, et nettbasert utdanningsinitiativ som opprinnelig ble pionerert av en gruppe av 21 internasjonale universiteter.

Universitetet er en del av Manipal Global Education Services (MaGE), en internasjonal leverandør av høyere utdanningstjenester, og tilbyr utdanning og opplæringstjenester til over 300 000 studenter, fra 6 universiteter og 9 studiesteder over 5 land.

Dine studiealternativer

Vil du velge å følge pakken eller skille seg ut fra mengden?

Å studere for en internasjonalt anerkjent grad er et betydelig engasjement og tilsagn. For mange innebærer det betydelig tid og økonomi. I tillegg, for de som allerede er i arbeid, kan akademiske studier være praktisk talt umulige på grunn av behovet for å sjonglere jobb-, familie- og sosiale forpliktelser på samme tid.

Tradisjonell akademisk kvalitet i et moderne, interaktivt format

Det er her universitetet og dets unike universitetsmodell kommer inn.

  • Vil du være en del av et av verdens nyeste og mest innovative universiteter?
  • Ønsker du å få tilgang til og lære av kjente, internasjonale fakultet?
  • Ønsker du å bli med og samhandle med en global studentbase?
  • Ønsker du fleksibiliteten til å lære på et tidspunkt og sted som passer deg?

Hvis svaret er ja, så har du kommet til rett sted.

Steder

Kuala Lumpur

GlobalNxt University - A Manipal Group Institution

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss