INTI International University & Colleges, Malaysia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Strekker seg over Central, Nord- og Øst-Malaysia, INTI International University og høyskoler ble grunnlagt for over 30 år siden og er en ledende leverandør av kvalitetsutdanning, og tilbyr det bredeste utvalg av stier å oppgradere suksess. Gjennom årene har vi dannet solide bånd med topp tier universiteter og sentrale aktører i bransjen for å sikre at rettighetene ferdigheter og vinne ånd er innpodet i våre kandidater.

En viktig faktor ved INTI er at våre studenter er en del av verdens største operatør av private universiteter, prisvinner internasjonale universiteter. Gir en ny dimensjon til INTI's programmer, åpner den prestisjetunge nettverk av prisvinner internasjonale universiteter nye grenser for elevene gjennom sin vekt på karriere-fokuserte programmer og internasjonalisme, som er en felles tråd på tvers av landene vi opererer i.

Hvert år, INTI elevene arbeide for å tilby løsninger for over 50 industriprosjekter som presenteres av store selskaper og delta på over 20 foredrag av foredragsholderne, og setter en ny standard for den malaysiske utdanningssektoren. De nyeste undervisning metoder og teknologier, sammen med erfaringsbasert læring er brukt i det hele tatt INTI studiesteder, mens kurs og fag er kontinuerlig oppdatert for å møte et økende globale markedsbehov.

Hvorfor INTI?

Steder

Batu Pahat

Address
INTI International University
Persiaran Perdana BBN,
Putra Nilai

71800 Batu Pahat, Johor, Malaysia

Batu Pahat

Address
INTI International College Subang
3, Jalan SS15/8
Subang Jaya

47500 Batu Pahat, Johor, Malaysia

Batu Pahat

Address
INTI International College KL
Menara KH
Jalan Sultan Ismail

50250 Batu Pahat, Johor, Malaysia

Batu Pahat

Address
INTI International College Penang
1-Z,Lebuh Bukit Jambul

11900 Batu Pahat, Johor, Malaysia