EGADE Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Utfordre nåtiden, Form fremtiden.

EGADE Business School ved Tecnológico de Monterrey har bygget et globalt anerkjent rykte som den ledende latinamerikanske forretningsutdanningsinstitusjonen, forpliktet til å styrke omnipreneuriale ledere som skaper delt verdi og transformerer samfunnet.

EGADE Business School er handelshøyskolen i Tecnológico de Monterrey, et bemerkelsesverdig universitet kjent for å kjøre fagpersoner med relevant lederskap i hele Mexico og Latin-Amerika. Handelshøyskolen selv tilbyr en bred portefølje av videreutdanning på flere steder i Latin-Amerika. Med lokasjoner i Mexico by (Santa Fe), Monterrey og Guadalajara , samt et fly-in executive MBA-program i Queretaro .

Skolens innovasjonsledede akademiske modell og læringskultur, verdens anerkjente programmer, fremtredende fakultet i verdensklasse, enestående globalt alumnisamfunn og strengt fokus på å anvende kunnskap for innvirkning, har bidratt til å stå som den topprangerte latinamerikanske handelshøyskole av flere internasjonale rangeringer, inkludert QS, Eduniversal, Financial Times og The Economist. EGADE- utdanningsprogrammer inkluderer ettårig MBA i innovasjon og entreprenørskap, MBA for profesjonelle, EGADE - UNC Charlotte MBA i global virksomhet og strategi, EGADE - WP Carey Executive MBA, EGADE MBA Online, samt en Master i finans, en master i finans online, en master i forretningsanalyse, en høyere grad i digital strategi og doktorgradsprogrammer i finansvitenskap og forretningsadministrasjon.

EGADE Business School tilbyr en innovativ portefølje av livslang læring, åpent påmelding og tilpassede programmer for ledende virksomhets- og organisasjonsledelse. EGADE Business School er medlem av en elitegruppe på bare 1% av handelshøyskoler over hele verden for å inneha den anerkjente “ trippelkronenfor global akkreditering som anerkjenner fortreffelighetsnæring i bedriftsøkonomi : American Association of Colleges and Schools (AACSB), Association of MBAs (AMBA), og det europeiske kvalitetsforbedringssystemet (EQUIS). Skolen er medlem av Global Network for Advanced Management , et ledende nettverk av 30 ledende handelshøyskoler fra forskjellige regioner, land, kulturer og økonomier i forskjellige utviklingsfaser, forpliktet til å bidra, gjennom forretningsutdanning, til løsningene for store utfordringer som typisk er sammensatte og globale.

Det vi ser i lederne våre

På EGADE Business School tror vi at fremtiden til virksomheten er avhengig av visjonære ledere som tør å utfordre og transformere bransjene sine gjennom kraftige ideer. Dermed er det med denne filosofien vi designer og utfører våre globalt anerkjente studenter.

Vi er et fellesskap av dyktige innovatører som består av et begavet fakultet, dyktige studenter, vellykkede studenter, fremtredende bedriftsledere og internasjonale akademiske partnere, som er viet til en kraftfull idé: Utfordre nåtiden, Forme fremtiden.

Verdensklassifisering i prestisjetunge rangeringer

121935_qs-logo.png

# 1 Handelshøyskole i forskning i Latin-Amerika

QS Global 250 Business Schools 2017

# 1 EGADE MBA i Latin-Amerika

  • QS Global 200 MBA-rangering: Latin-Amerika 2012-2015
  • QS Global MBA Ranking Latin America 2018-2020

# 1 på heltid MBA i Mexico og Latin-Amerika

QS Global MBA-rangering 2020

  • Nr. 1 i Mexico og Latin-Amerika for tredje år på rad
  • # 55 globalt over 240 rangerte programmer
  • 23 plasser vs 2019 globalt
  • # 26 globalt for resultater av entreprenørskap og alumni
  • # 39 globalt for ansettelsesevne

# 1 Master i økonomi i Mexico og Latin-Amerika

QS Business Masters Rankings: Finance Latin America 2018-2020

  • Nr. 1 i Mexico og Latin-Amerika for tredje år på rad
  • 41 # globalt fordelt på 156 rangerte programmer
  • # 15 globalt for ansettelsesevne
121936_eduniversal-logo.png

# 1 Handelshøyskole i Latin-Amerika

5 Palmes of Excellence, Eduniversal Business School Ranking 2008-2020

# 1 EGADE MBA i Latin-Amerika

Eduniversal Best Master Ranking General Management 2016-2019

# 1 Master i finans i Latin-Amerika

Eduniversal Best Master Ranking Corporate Finance 2011-2019

121937_ft-logo.png

# 1 Global OneMBA i Latin-Amerika og # 43 over hele verden

Rangering Financial Times Executive MBA 2007-2019

Trippel krone av global akkreditering

EGADE Business School har mottatt den tredobbelte kronen av internasjonal akkreditering på vegne av de tre mest innflytelsesrike organisasjonene innen global forretningsutdanning: AACSB, AMBA og EQUIS. Bare 1% av handelshøyskoler over hele verden, som EGADE, har mottatt trippelkronen for internasjonal akkreditering av AACSB, EQUIS og AMBA.

En enestående global rekkevidde

EGADE Business Schools eier mer enn 50 internasjonale akademiske partnerskap med ledende universiteter og handelshøyskoler for to- og fellesgradsprogrammer , som representerer ulike muligheter for å skaffe seg internasjonale sertifiseringer, samt muligheten for å studere på forskjellige kontinenter. Disse partnerskapene er også viktige for fakultetsutviklingsprogrammene og hjelper til med å fremme internasjonale akademiske prosjekter og forskning.

Hva skiller EGADE?

En aktiv gründer tankegang

En av EGADEs kjerneverdier er å oppmuntre innovative ledere innen en kultur for entreprenørskap, som har blitt et tydelig trekk for de fremragende studentene og nyutdannede.

Vår globale visjon og erfaring

En viktig differensierer hos EGADE er det anerkjente globale fokuset og rekkevidden. På grunn av samarbeidet med de mest prestisjefylte universiteter og handelshøyskoler over hele verden, gir EGADE sine ledere, studenter og ledere en unik tilnærming og erfaring med hensyn til fremtiden til globale virksomheter.

Et utmerket internasjonalt fakultet

Et hovedtrekk ved EGADE-akademiske erfaringer er tilstedeværelsen av globalt anerkjente fakultetsmedlemmer som er nåværende og tidligere direktører, konsulenter, publiserte forfattere og forskere. Dette fakultetet bringer sin omfattende ekspertise til klasserommet som forvandler vår undervisning, forskning og tankesett til en meningsfull og innflytelsesrik utdanning.

En innovativ akademisk modell

Ekspertisen til fremragende lærere sammen med ledende bedriftsledere i våre akademiske programmer gir en ideell balanse mellom teoretisk og praktisk kunnskap. Vi forbereder studentene våre på en vellykket karriere ved å sammenkoble det de lærer i klasserommet med virkelige forretningserfaringer der teori umiddelbart blir brukt.

Et balansert og fleksibelt format

Våre utøvende programmer og mastergrad på deltid, som var designet for studenter som jobber på heltid, gir den rette balansen mellom studier, arbeid og personlige forpliktelser. Målet vårt er at studentene skal oppnå både personlig og profesjonell suksess.

En bemerkelsesverdig akademisk ledelse

Når det gjelder ledende forretningsutdanning, er EGADE handelshøyskolen # 1 i Latin-Amerika av flere årsaker. Relevansen og innovasjonen av våre akademiske programmer støttes ikke bare av globalt anerkjente rangeringer, men av verdens ledende akkrediteringsforeninger.

Finn ut mer om EGADE-programmer her og koble til skolen på LinkedIn , Twitter , YouTube og Facebook.

Steder

Mexico City

Address
Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX
01389 Mexico City, Mexico City, Mexico

Monterrey

Address
Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L.
66269 Monterrey, Nuevo Leon, Mexico

Guadalajara

Address
Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal.
45138 Guadalajara, Jalisco, Mexico

Santiago de Querétaro

Address
Epigmenio González 500, San Pablo, 76130 Santiago de Querétaro, Qro.
76130 Santiago de Querétaro, Querétaro, Mexico

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss