IESDE School of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

om IESDE

Den Institute for Advanced Studies in Management (IESDE) Det er mye mer enn en skole som spesialiserer seg i toppledelsen virksomhet: en plass til å forandre livet, yrke, karriere, næringsliv og miljø for gründere og ledere som deltar våre programmer.

Det er, søker det integrert utvikling av sine deltakere.

Den IESDE posisjonerer seg som en leder blant handelshøyskoler i Latin-Amerika. I 20 år har han påvirket utviklingen og endringen av de mer enn 1500 kandidater: bedriftsledere og styremedlemmer i varierte og prestisjetunge organisasjoner Puebla og regionen.

Ved fullføring av programmet, har våre deltakere hadde en opplevelse som forvandler ham og hans organisasjon; utvikle eller finpusse sine ledelsesmessige ferdigheter og lederegenskaper som tillater dem å bedre tilpasse seg stadige endringer står overfor organisasjoner i en global verden.

MÅL

Den grunnleggende hensikten med IESDE er å overføre kunnskap og praksis av business management. Også gjennom ledelse av våre kandidater transformere organisasjoner, og dermed fremme sosio-økonomiske utviklingen i Mexico bærekraftig.

De prinsipper som vårt arbeid er basert på er:

  • Forbedre lederskap som en grunnleggende pilar i politikken aktivitet.
  • Utviklingen av ledelsesmessige ferdigheter og opplæring entreprenør.
  • Fremme disiplin med global visjon.
  • Tilegner en høy beslutningskriterium i deltakerne.
  • Inkluder en etisk sans og samfunnsansvar i virksomheten.

Steder

Puebla City

Address
15 Norte 1-A Col. Centro Puebla,
72000 Puebla City, Puebla, Mexico

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss