ITESO - Universidad Jesuita de Guadalajara

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ITESO er jesuittuniversitetet i Guadalajara. Grunnlagt i 1957, tilhører gruppen av jesuittuniversiteter i verden.

ITESO er jesuittuniversitetet i Guadalajara. Grunnlagt i 1957, og tilhører et nettverk av over 228 jesuittuniversiteter rundt om i verden. De deler alle en 450 år gammel tradisjon for jesuittutdanning, en tradisjon som historisk har vært i sentrum for verdens tanken, kjent for å utdanne ledere innen alle fagfagene vitenskap og kunst.

ITESO er kjent for sin faglige dyktighet, en dyp bekymring for både lokale og globale sammenhenger og sin forpliktelse til å forbedre menneskers levekår. Det omfattende utdanningsprosjektet ser ut til å utvikle intelligens og følsomhet, for å utdanne frie og samfunnsansvarlige unge menn og kvinner for livet, i et miljø som er ideelt for å oppdage og vokse.

Å studere ved ITESO betyr å dele en jesuittutdanning med halvannen million studenter over hele verden.

Du kan være en del av et flerkulturelt miljø og studere med over 9000 studenter fra Mexico og fra andre land som Argentina, Brasil, USA, Frankrike, Finland, Holland og Sveits, som studerer ved vårt universitet gjennom Academic Exchange Program .Amigos em campus universitário Naassom Azevedo / Unsplash

ITESOs oppdragserklæring

ITESO er et universitet med kristen inspirasjon, overlatt til Society of Jesus. Den ser på seg selv som et samfunn av mennesker i konstant vekst

Dens oppdrag er:

  • Å danne kompetente, frie og engasjerte fagfolk som er villige til å stille sitt vesen og handlinger til tjeneste for samfunnet.
  • Å utvide grensene for kunnskap og kultur i den pågående søken etter sannhet.
  • Å foreslå og utvikle, i dialog med forskjellige sosiale organisasjoner, levedyktige og relevante løsninger for å transformere systemer og institusjoner.

Alt dette med det formål å bygge et mer rettferdig og mer humant samfunn.

Syn

Å posisjonere seg som en ledende promotør av innsamlingsprosjekter for stipend, sosiale initiativer og utvikling og vekst av universitetet, ved å samarbeide med andre sektorer for å danne et effektivt team som yter service, letter informasjon og støtter institusjonell strategi.

Steder

Tlaquepaque

Address
Anillo Periférico Sur Manuel Gómez Morín,8585
45604 Tlaquepaque, Jalisco, Mexico