Les den offisielle beskrivelsen

fachada

oss

Tecnológico de Monterrey er en privat institusjon, ideell, uavhengig og uavhengig av politiske og religiøse partier. Den ble grunnlagt i 1943 takket være visjonen om den meksikanske forretningsmannen Eugenio Garza Sada .

Hans arbeid er støttet av sivile sammenslutninger består av fremtredende ledere fra hele landet, er forpliktet til kvalitet i høyere utdanning og utvikling av Mexico.46882_rsz_medium_mapa.pngCampus og har 31 kontorer og 21 internasjonale forbindelses-kontorer. Formålet er å utdanne ledere med en entreprenørånd, menneskelig fornuft og et høyt nivå av konkurranseevne.

Institusjonen i den øverste av de beste private universiteter i verden i henhold til den QS verden Universitetet rangering; mens EGADE Business School er ansett som den beste business skolen i Mexico og Latin-Amerika.

Ifølge Quacquerelli Symonds Universitetet rangering, er det den beste private universitetet i Mexico og i den meningen fra arbeidsgivere, Mexico 's nummer én universitet, står på det samme nivå University of Michigan, Boston University og Duke University.

vår Differencediferencia

Graduate programmer og Executive Education ITESM har en verdi forslag som inneholder ulike produkter og tjenester for å bidra til utvikling av entreprenører, internasjonalt konkurransedyktige, med fokus på forretningsmessige resultater og en høy menneskelig fornuft ledere.

Programmene er karakterisert ved:

  • Kvalitet innhold utviklingsprogrammer undervist av høyt kvalifiserte lærere i kunnskap og erfaring ..
  • Metodikk for undervisning og læring som fokuserer på å løse reelle problemer på jobben ved hjelp av verktøy for umiddelbar gjennomføring.
  • Generering og integrering av team av gode resultater forpliktet til utvikling av prosjekter som bidrar til å forbedre resultatene av deres organisasjoner.
  • Transformasjon av enkeltpersoner som deltar i kurs og programmer som trening gjør dem i stand til å nå høyere nivåer av ytelse og gir dem verktøy for å oppnå en ledende rolle i å møte målene for selskapet fremover.
  • Et Multicampus-system som tilbyr nasjonal og internasjonal dekning, i tillegg til å ha allianser med ulike universiteter og institusjoner.

For dette og mer Tecnológico de Monterrey er det beste valget i Graduate og Executive Education i Mexico.

pedagogisk modellmodeloGraduate og Executive Education programmer av Tecnológico de Monterrey er basert på en alt = "nåværende, innovativ og avantgarde pedagogisk modell som bruker case metodikk, prosjektutvikling og / eller erfaringsaktiviteter som tillater økt produktivitet på grunn av søknaden umiddelbar kunnskap ervervet og muligheten til å generere nettverk.

  • Fokuset peker mot eleven, som er ansvarlig for å generere sin egen kunnskap, følges til enhver tid av sin lærer, som tar rollen som guide.
  • Programmer som støttes av lærere med doktorgrad og høy potensielle ledere med en utmerket jobb profil.
  • Høy prioritet i bruk av teknologi som en tilrettelegger i prosessen med undervisning og læring, og i tilfelle av mestere og doktorgrader, understreker forberedelse gjennom internasjonale avtaler og utveksling med anerkjente universiteter rundt om i verden.
  • Online programmer som sikrer tilgang til kommunikasjonsnett, samarbeid og læring blant elever, lærere og spesialister fra hele verden; samt alumni foreninger for å styrke prosessen med elevenes læring.

Med dette bidrar Tecnológico de Monterrey å trene fagfolk til å møte utfordringene som genereres av globalisering og stadig endring av vitenskap og teknologi, samtidig åpne nye muligheter for ledere, gründere og forretningsmenn.

Programmer gitt i:
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Desde siempre, la educación ha enfrentado distintas áreas de oportunidad, que en ocasiones son difíciles de cubrir por los centros educativos existentes. En la actualidad ... [+]

Importancia del Emprendimiento en la Educación

Desde siempre, la educación ha enfrentado distintas áreas de oportunidad, que en ocasiones son difíciles de cubrir por los centros educativos existentes. En la actualidad, y enmarcados en la economía y sociedad del conocimiento, estos centros tienen como prioridad formar personas con conocimientos y habilidades de distintas disciplinas, que les permita no sólo aplicarlas en diversos contextos, sino generar nuevas soluciones que coadyuvenas a contrararven a contrarr los que se enfrentan día a día. Forutse en este tipo de situaciones, un grupo de emprendedores visionarios creó el Tecnológico de Monterrey, que desde su fundación ha mantenido y fortalecido la cultura del emprendimiento como uno de los valores claves del Instituto. De igual manera, desde su inicio, la innovación educativa se ha posicionado como factor clave de la Institución, que en diversa oportunidades se ha differentido como líder de este ámbito, tanto en México como a nivel internacional.... [-]

Mexico Monterrey
Januar 2020
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Tecnológico de Monterrey - ITESM

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la ... [+]

Descripción

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la globalización, posicionándose como un país atractivo para la inversión y logrando un sector industrial de relevancia mundial. Para aprovechar estas características se ha desarrollado este programa de Nanotecnología que ayudará a la creación y aplicación de los conocimientos en las áreas de ciencias de materiales en nanoescala.

Objetivo

Formar profesionistas para la industria y la academia, quienes, como agentes de cambio, sean capaces de hacer investigación aplicada, desarrollo tecnológico, innovación, y transferencia de tecnología, en los ámbitos de la nanotecnología.... [-]

Mexico Monterrey
Januar 2020
Spansk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Målet med Master in Engineering Management er å utvikle ledere og prosjektledere, spesialister innen deres kunnskapsområde. ... [+]

Generelt mål

Målet med Master in Engineering Management er å utvikle ledere og prosjektledere, spesialister innen deres kunnskapsområde.

Behov, begjær eller problem som tilfredsstiller eller løser dette programmet

Det er en økende interesse i industrien for ingeniører som effektivt leder, identifiserer og utfører prosjekter, med tanke på juridiske, etiske, lederskap, innovasjon og bærekraftig utviklingsprinsipper. Dette observeres enda mer, i store og / eller transnasjonale selskaper som også krever at ingeniører blir opplært til å være prosjektledere, med en blanding av dyp teknisk kunnskap og myke ferdigheter.

Fordeler for personen

Master in Engineering Management søker å utvikle seg i en ingeniør, kommunikasjonsevner, ledelse og prosjektledelse, kombinert med fordypning i tekniske og analytiske ferdigheter for å forbedre arbeidsområdene deres.... [-]

Mexico Mexico City Zapopan
Januar 2020
Spansk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Tecnológico de Monterrey - ITESM

The Graduate av Master of Computer Science kan overføre løsninger spesielt konsepter eller generell metodikk problemer og gjelder generell databehandling konsepter til de ... [+]

beskrivelse

Teknologier relatert til informatikk, endre seg fort: det er en spredning av produkter både programvare og maskinvare følge av nye teorier, metoder og teknikker. Denne utviklingen gi resultater i en hastighet av foreldelse i det høye området fører til en betydelig etterspørsel etter menneskelige ressurser fra tre hovedområder:

Spesialister i produktiv sektor Akademikere med kunnskap oppdatert Forskning og teknologisk utvikling

The Graduate programmet er en profesjonell som kan ikke bare følge den raske teknologiske utvikling, men bidrar også med innovative forslag innen informatikk og dermed til å svare på de store utfordringene i dagens verden.

The Graduate av Master of Computer Science du kan overføre løsninger bestemte begreper eller generelle metodikk problemer og gjelder generell databehandling konsepter til den konkrete løsning av problemene i næringsliv og forskning, kan deretter utføres, hvis ønskelig, doktorgradsstudier i informatikk.... [-]

Mexico Zapopan
Januar 2020
Spansk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Master of Computer Science er rettet mot fagfolk i områder av informatikk, ingeniørfag og eksakte vitenskaper hovedsakelig interessert i å drive effektfull forskning for ... [+]

beskrivelse

Teknologiske trender i den moderne verden peker på behovet for datasystemer mer fleksible, i stand til å tilpasse seg uforutsette og usikre forhold, og samspill ferdigheter. Maskinlæring, analyse og datavitenskap samt ulike teknikker inspirert av naturen som genererer teknologi for å gi datasystemer med de nevnte egenskapene som vil forandre samfunnet, økonomi og miljø i dette århundret. Denne utdannet i informatikk forbereder studentene til å være ledere i denne nye teknologiske bølgen.

Stipendene

Den Master of Computer Science Det er rettet mot fagfolk i områder av informatikk, ingeniørfag og eksakte vitenskaper hovedsakelig interessert i å drive effektfull forskning for å bidra til kunnskap om noen av de spesielle områder av Computer Science.... [-]

Mexico Monterrey
Januar 2020
Spansk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Det overordnede målet med dette programmet er å utdanne fagfolk, endringsagenter for industrielle og akademiske sektorer som er i stand til å gjøre anvendt forskning, tek ... [+]

Kursmålet

Det overordnede målet med dette programmet er å utdanne fagfolk, endringsagenter for industrielle og akademiske sektorer som er i stand til å gjøre anvendt forskning, teknologiutvikling og teknologioverføring innen tekniske fag.

Adressert til

Fagfolk fra innen engineering og eksakte vitenskaper som er interessert i å drive effektfull forskning for å bidra til kunnskap om noen av de fagområder of Engineering Sciences. Studenter inn dette programmet bør ha gode akademiske bakgrunn, yrke i kunnskap, flytende kommunikasjon, arbeider profesjonelt under strenge etiske standarder som er åpne for nye måter å assimilering av kunnskap og faglig praksis og de er intellektuelt nysgjerrig.... [-]

Mexico Monterrey Mexico City
Januar 2020
Spansk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Foreløpig er informasjon en av de mest verdifulle eiendelene, både for organisasjoner og for enkeltpersoner, slik at personvern, konfidensialitet, integritet og tilgjenge ... [+]

Master i cybersecurity

Foreløpig er informasjon en av de mest verdifulle eiendelene, både for organisasjoner og for enkeltpersoner, slik at personvern, konfidensialitet, integritet og tilgjengelighet av data har blitt et imperativ i dette samfunnet.

Den økende elektroniske lagringskapasiteten for alle typer informasjon, så vel som teknologi, kombinert med økningen i cybertrusler, har gjort figuren til cybersecurity-spesialisten til en uunnværlig profesjonell for å sikre riktig drift i alle typer selskaper i dette. hyperkoblet verden.

I Mexico er underskuddet på eksperter i faget alarmerende. Det er grunnen til at Tecnológico de Monterrey skaper Master in Cybersecurity, et program som søker å utvikle en ingeniør ferdighetene til transformasjonsledelse, så vel som profesjonelle og analytiske ferdigheter for å utføre vellykket innen cybersikkerhet.... [-]

Mexico Zapopan
Januar 2020
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Den store etterspørselen for å utvikle og optimalisere prosesser i industriell, mat, landbruk, helse og molekylærdiagnostikk, blant andre, har oppmuntret til inkorporerin ... [+]

Den store etterspørselen for å utvikle og optimalisere prosesser i industriell, mat, landbruk, helse og molekylærdiagnostikk, blant andre, har oppmuntret til inkorporering av bioteknologiske teknikker for generering av nye produkter og tjenester.

Således utvikling av bioteknologiske prosesser er til nytte et stort segment av befolkningen gitt sin brede anvendelsesområde.

Fagfolk Nyutdannede av Master of Science i bioteknologi ITESM, er i stand til å fungere i akademiske, vitenskapelige og industrielle miljøer, både søknad og kunnskapsutvikling.

Adressert til

Profesionistas nyutdannede områder knyttet til bioteknologi, biologi, kjemi, biokjemi, kjemisk prosessteknologi, biokjemiske engineering, mat, medisin, ernæring, blant andre.... [-]

Mexico Monterrey
Januar 2020
Spansk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Tecnológico de Monterrey - ITESM

I de siste tiårene, har Mexico blitt karakterisert som et land med en viktig økonomisk dimensjon, privilegert geografisk beliggenhet, ung befolkning og åpenhet for global ... [+]

beskrivelse

I de siste tiårene, har Mexico blitt karakterisert som et land med en viktig økonomisk dimensjon, privilegert geografisk beliggenhet, ung befolkning og åpenhet for globalisering, posisjonere seg som et attraktivt land for investeringer og industriell produksjon sektor oppnå global relevans. Kontinuerlig, selskapene i denne sektoren krever teknologiske muligheter som støtter sine strategier for å forbedre sine produkttilbud, konsolidering og konkurransekraft, uten å forsømme sosialt ansvar for miljøet.

Kursmålet

Master of Science i Manufacturing Systems har som mål:

Tog fagfolk til industri og akademia, som som endringsagenter, kunne gjøre anvendt forskning, teknologisk utvikling, innovasjon og teknologioverføring innen områdene nye produkt design, avanserte materialer og produksjonsprosesser. Adressert til ... [-]
Mexico Monterrey
Januar 2020
Spansk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Sueños del Tecnológico de Monterrey

Location address
Av. Eugenio Garza Sada 2501 Sur, Tecnológico
Monterrey, Nuevo Leon, 64849 MX
Social Media
Location address
Calle del Puente 222, Ejidos de Huipulco,
Tlalpan,

Buenavista, Delstaten Mexico, 14380 MX
Location address
Av Lago de Guadalupe 3.5 Km, Margarita Maza de Juárez,
Mexico City, Mexico City, 52926 MX
Location address
Avenida General Ramón Corona 2514, Nuevo México
Zapopan, Jalisco, 45138 MX
Location address
Av Montaña Monarca 1340, Ejido Jesús del Monte, 58350 Morelia, Mich., Mexico
Morelia, Michoacán, 58350 MX
Location address
Vía Atlixcáyotl 2301, Reserva Territorial Atlixcáyotl
Puebla City, Puebla, 72453 MX
Location address
Av. Carlos Lazo No. 100, Col. Santa Fe
Mexico City, Mexico City, MX
Location address
Epigmenio González 500, San Pablo
Santiago de Querétaro, Querétaro, 76130 MX
Location address
Eduardo Monroy Cárdenas 2000, San Antonio Buenavista, San Buena Ventura
Toluca, Delstaten Mexico, 50110 MX
Location address
LATAM Sede Argentina - Buenos Aires
Buenos Aires, Buenos Aires, AR
Location address
LATAM Sede Bolivia - La Paz
La Paz, La Paz avdeling, BO
Location address
LATAM Sede Chile - Santiago
Santiago, Santiago Metropolitan Region, CL
Location address
LATAM Sede Colombia - Cali
Cali, Valle del Cauca, CO
Location address
LATAM Sede Colombia - Cartagena
Cartagena, Murcia-regionen, CO
Location address
LATAM Sede Costa Rica - San José
San José, San José-provinsen, CR
Location address
LATAM Sede Ecuador - Guayaquil
Guayaquil, Guayas, EC
Location address
LATAM Sede Ecuador - Quito
Quito, Pichincha, EC
Location address
LATAM Sede El Salvador - San Salvador
San Salvador, San Salvador-avdelingen, SV
Location address
LATAM Sede Guatemala - Guatemala
Antigua Guatemala, Sacatepéquez avdeling, GT
Location address
LATAM Sede Honduras - Tegucigalpa
Tegucigalpa, Francisco Morazán avdeling, HN
Location address
LATAM Sede Houston
Houston, Texas, US
Location address
LATAM Sede Nicaragua - Managua
Managua, Managua avdeling, NI
Location address
LATAM Sede Panamá - Panamá
Panama City, Florida, PA
Location address
LATAM Sede Paraguay - Asunción
Asuncion, PY
Location address
Torre 1, Via Principal 119, San Isidro 15073, Peru
Lima, Dalarnas fylke, PE
Location address
LATAM Sede Puerto Rico - San Juan
Orange County, California, PR
Location address
LATAM Sede Rep. Dominicana - Sto. Domingo
Santo Domingo, Distrito Nacional, DO
Location address
LATAM Sede Uruguay - Montevideo
Montevideo, Montevideo avdeling, UY
Location address
LATAM Sede Venezuela - Caracas
Caracas, Hovedstadsdistrikt, VE
Location address
Paseo Mirador del Valle #445, Villas de Irapuato
Irapuato, Guanajuato, MX
Location address
Tecnológico de Monterrey Campus León
Leon, Guanajuato, MX
Location address
Av. Eugenio Garza Sada #300. Lomas del Tecnológico
San Luis Potosi, San Luis Potosi, MX
Location address
Avenida Heroico Colegio Militar 4700, Nombre de Dios, 31300 Chihuahua
Chihuahua, Chihuahua, MX
Location address
Campus Ciudad Juarez Tecnológico de Monterrey
Ciudad Juarez, Chihuahua, MX
Location address
Paseo del Tecnológico 751. Colonia Ampliación La Rosita. Torreón, Coahuila
Coahuila, Coahuila, MX
Location address
Campus Saltillo Tecnologico de Monterrey
Saltillo, Coahuila, MX
Location address
Boulevard Petrocel Km 1.3., Puerto Industrial., 89600 Altamira, Tamaulipas
Tampico, Tamaulipas, MX
Location address
Av Eugenio Garza Sada 1500, Los Pocitos, 20328 Ags
Aguascalientes, Aguascalientes, MX
Location address
California 2100, Col. Obregon Norte
Ciudad Obregón, Sonora, MX
Location address
Blvd. Pedro Infante 3773 Pte., Recursos Hidráulicos, Congreso del Estado, 80100 Culiacán, Sinaloa, Mexico
Culiacán, Sinaloa, MX
Location address
Blvr. Enrique Mazón López No. 965, Hermosillo
Hermosillo, Sonora, MX
Location address
Av. Pedro Coronel No. 16, Colonia Dependencias Federales. CP 98000
Zacatecas, Zacatecas, MX
Location address
Carretera a Tapanatepec Km. 149 + 746 Col. Juan Crispin C.P. 29020. Tuxtla Gutiérrez, Chiapas
Tuxtla Gutiérrez, Chiapas, MX
Location address
Autopista del Sol, Km. 104 +060, Col. Real del Puente, CP. 62790
Cuernavaca, Morelos, MX
Location address
Campus Hidalgo Tecnologico de Monterrey
Pachuca, Hidalgo, MX
Location address
Eugenio Garza Sada 1, Las Quintas, 94500 Córdoba, Ver
Córdoba, Veracruz, MX
Location address
Calle 113 No. 7 – 80, Oficina 602, Edificio Torre AR, Bogota
Bogotá, Bogota, CO
Location address
Carrera 64-B No. 49A-30 Medellín, Colombia
Medellín, Antioquia, CO
Location address
LATAM Sede Colombia - Bucaramanga
Bucaramanga, Santander, CO