University Of Guanajuato

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University Of Guanajuato grunnlov, i artikkel 3 og 4, uttrykker instituttets natur og oppdrag som markerer det som en autonom offentlig organisme, slik at det har fakultetet og ansvaret for å styre seg selv. Hensikten er å utdanne, undersøke og spre kulturen; bestem planene og programmene, samt å sette opptaksvilkår, forfremmelse og personalets varighet, og administrere eiendelene deres.

Misjonen sier at:

I universitetet , i et gratis idéutvekslingsmiljø, vil sannhetssøk og integrert dannelse av mennesker bli søkt for å konstruere et fritt, rettferdig, demokratisk, rettferdig, med menneskelig og sosialt samvittighetssamfunn. Deri skal styre prinsippene for akademisk frihet, gratis forskning og sosialt engasjement, og kritiker, flertall og deltakende ånd skal ha forrang.

Som det samme som i samfunnet, er det nedsenket, universitetet er i konstant metamorfose. Hvor personens integrerte dannelse og permanente sannhetssøk utgjør idealene som den sliter med og mot de som vil organisere og orientere sine ressurser.

Etablerte verdier avledet fra vårt oppdrag:

  • Sannhet
  • Frihet
  • Respekt
  • Ansvar
  • Justice

Steder

Guanajuato

Address
Calle Pedro Lascurain de Retana,#5
36000 Guanajuato, Guanajuato, Mexico

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: