International University of Monaco

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det internasjonale universitetet i Monaco (IUM) ligger i Fyrstendømmet Monaco, Monte-Carlo på den franske riviera, og er et engelskspråklig universitet som tilbyr bachelor-, utdannet og utdannet diplom i business spesialisert innen økonomi, luksus og internasjonal virksomhet.

Inspirerende den globale generasjonen


Monaco Business SchoolInternational University of Monaco (IUM) utvikler vellykkede og gjennomtenkte ledere og gründere. Vi er det eneste universitetet som gir en bedriftsundervisning fullt ut undervist på engelsk på Cote D'Azur. Med 60 nasjonaliteter representert i studenten og fakultetet, er det den fremste institusjonen for høyere utdanning i Fyrstendømmet Monaco.

Hva er forskjellen på IUM? Vi er stolte av vår lille klassestørrelse, hvor studentene får individuell oppmerksomhet i sine faglige tiltak. Det er et høyt nivå av interaktivitet mellom professorer og studenter, og vi oppfordrer til nyskapende og kreativ tenkning.

Vi oppfordrer elevene til å gå utover teoriene og dataene som er undervist i forelesningssalen ved å bruke ferdighetene som er opplært i virkelige situasjoner. Dette gir dem mulighet til å utvikle sterke analytiske og kognitive ferdigheter som gir dem grunnlag for deres utvikling som vellykkede forretningsfolk.

Studentene lærer i et grundig multikulturelt miljø som samler mennesker fra hele verden for å dele ideer, forandre liv og skape muligheter på global skala. Våre studenter tar med seg en følelse av hvem de er i handelsverdenen, og stoler på seg selv som selvsikker forretningsmenn og entreprenører i morgen.

Monaco er en av de beste sentrene for forretninger i Europa, og er kjent for å være et trygt miljø. Våre studenter uteksaminerer med forretningsferdigheter, praktisk erfaring og personlig utvikling som vil tjene dem for livet. Det er vårt oppdrag å inspirere den globale generasjonen.

Steder

Monaco

Address
International University of Monaco
2 Ave Albert II

98000 Monaco, Monaco

Paris

Address
Groupe INSEEC
14, rue de Prony

75017 Paris, Île-de-France, Frankrike

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer