Ecole de Gouvernance et d'Economie de Rabat

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Siden 2014, har School of Governance og økonomi Rabat (EGE) blitt den statsvitenskap skolen ved Universitetet Mohammed VI Polytechnic. EMA ble etablert i 2008 av en non-profit stiftelse, Stiftelsen for Teaching økonomi, politisk og sosial (FESEPS) med sikte på å gjeninnføre et høyt nivå trening i statsvitenskap og økonomi i Marokkansk universitetsmiljø.

Mohammed VI Polytechnic University (UM6P) vedtatt en desentralisert modell. Dens viktigste campus ligger i hjertet av "Green City" av Benguérir. EMA er integrert i pole Governance, økonomiske og sosiale Sciences UM6P, på campus av Rabat, der to nye skoler vil dukke opp i 2014-15 fant:

M2S (marokkansk Skole sosiologi) et høyt nivå sektor i samfunnsfag MSE (marokkansk School of Economics) dedikert til høy utdanning i økonomi

Innleggelser personalpolitikk er basert på fortjeneste gjennom en konkurranse på tilgjengelige skole poster. Denne politikken innleggelser fortsatt oppmerksomme på mangfoldet blant elevene i begge kohorter deres geografiske opprinnelse og sosial.

Studenter fra hele landet er opplært til å komme sammen med internasjonale studenter utføre semestre utveksling fra universiteter som har knyttet et samarbeid med vår institusjon.

Studien er organisert i to komplementære sykluser:

First Round (statsvitenskap, økonomi, sosiologi, antropologi, historie, fremmedspråk) Den andre runden med å utdype og profesjonalisering diplomer bygget i samarbeid med internasjonale universiteter

Steder

Rabat

Address
Avenue Mohamed Ben Abdellah Regragui
10112 Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, Marokko

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss