Maastricht University, Faculty of Arts and Social Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fakultet for kunst og samfunnsvitenskap ( FASoS ) er en av de seks fakultetene ved Maastricht University. Det ble grunnlagt i 1994. Det er ca 240 ansatte og rundt 1800 studenter. Utdanningsformatet er, som i alle fakulteter ved Maastricht University, basert på prinsippet om problembasert læring (PBL). Fakultetet er internasjonalt orientert og de fleste programmene tilbys på engelsk. Studentene kommer fra hele verden. Fakultetet ligger i sentrum av Maastricht, i to renoverte bygninger på Grote Gracht: 'Hof van Tilly' og 'Soirongebouw'.

Akademiske programmer

Fakultet for samfunnsvitenskapelige fakultet tilbyr to treårige bachelorprogrammer: Cultuurwetenschappen / Kunst og kultur; og europeiske studier og åtte ettårige masterprogrammer: Kunst, litteratur og samfunn / Kunst, litteratur og samfunn; Europeiske studier; Globaliserings- og utviklingsstudier; europeiske offentlige anliggender; Europeiske studier på samfunn, vitenskap og teknologi; Kunst, kultur og kultur / Kunst og kulturarv; Politikk og samfunn / Politikk og samfunn og mediekultur. Videre tilbys to toårige forskningsmestere: Kulturer for Kunst, Vitenskap og Teknologi; og europeiske studier.

Fakultetet har en Graduate School med inntak av ca 10 PhD-studenter hvert år.

Forskning

Forskningsinstituttet for kunst og kultur omfatter all forskning fra fakultet for kunst og samfunnsvitenskap . Forskningsinstituttet består av tre programmer: 1. Politikk og kultur i Europa, 2. Vitenskap, Teknologi og Samfunn, og 3. Kulturminne og Mangfold. Forskningsområdet overlapper både humaniora og samfunnsvitenskap.

Steder

Maastricht

Faculty of Arts & Social Sciences

Address
Maastricht University
Grote Gracht 90-92

6211 SZ Maastricht, Limburg, Nederland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss