Les den offisielle beskrivelsen

Hanze University of Applied Sciences (UAS) ligger i den pulserende student byen Groningen.

Vi har et bredt utvalg av bachelor- og masterprogrammer, sertifikat og Exchange-kurs, Hanze Summer School og et forberedende kurs.

Anvendt forskning og innovasjon er sterkt integrert i våre akademiske programmer. I tillegg til dette, har Hanze UAS ulike moderne fasiliteter på campus for å tilby sine studenter. En oversikt over informasjon som er viktig for internasjonale studenter finner du på vår internasjonale Service Desk webside. Vi håper å se deg i Groningen snart.

Organisasjon og Ledelse Hanze University of Applied Sciences

Hanze University of Applied Sciences (Hanze UAS), Groningen, har virksomheter i Groningen, Assen, Leeuwarden og Amsterdam med ca 27 000 studenter og 3000 ansatte. Navnet Hanze UAS vedrører en gang pådriver i forhold til virksomheten og handel. For mange år siden, Hansaforbundet var avgjørende for internasjonal handel, samarbeid og kontakter. Dette var tilfellet i Nederland og mange andre land, som Tyskland og Skandinavia. Nederland hadde mange hansabyene, inkludert Groningen.

Derfor kan begrepet 'Hanze "være fast knyttet til fortiden så vel som til byen Groningen. Logoen har også historiske aspekter til den. Den skrå gotisk bokstaven H i Orange kan finnes overalt Hanze UAS relatert. Ta en titt på filmen under for en dypere titt på Hanze University of Applied Sciences.

video platform video management video løsninger videospiller

Arbeidsoppgaver

Vedtekter Hanze UAS staten ansvar for representantskapet og hovedstyret. Deres ansvar er beskrevet i Hanze UAS 'husregler.

Pedagogisk Vision 2020

Hanze University of Applied Sciences, tog Groningen kvalifiserte og engasjerte fagfolk. Det er et miljø der studenter, forskning-forelesere og bedrifter møtes og lære av hverandre. Undervisning, forskning og faglig praksis henger nøye sammen. Oppdrag fra yrkesutøvelse er justert i forhold til undervisningsmetoder for hvert studium. Studenter, forsknings forelesere og samarbeidspartnere i fagfeltet arbeidet sammen om løsninger på problemer i nærheten og langt unna. Læring og arbeids forblir koblet til hverandre gjennom hele livet.

Utdanning beriker individ og samfunn

Hanze UAS føler at den har en spesiell oppgave å gjøre alle i Hanze læring samfunnet klar over hans eller hennes sosiale ansvar. The University of Applied Sciences oppfordrer ansatte og studenter til å utvikle og gi et verdifullt bidrag til samfunnet.

Vektlegging i utdanning

Energi og sunn aldring er de strategiske områdene der Hanze UAS har en høy profil. Disse store sosiale hensyn er primære fokusområder i universitetets utdanningstilbud og forskning. Entreprenørskap er også et nøkkelbegrep og egentlig forbundet med navnet Hanze. Begrepet refererer til forholdet mellom utdanning og praktisk anvendelse og vital forbindelse med næringslivet i regionen, og på nasjonalt og internasjonalt nivå. I tillegg gir Hanze UAS en trygg og ambisiøs læringsmiljø der folk oppmuntre hverandre til å bli det beste de kan være. Hanze UAS er i forkant i å oppmuntre de mest talentfulle studenter og ansatte.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Tysk
  • Nederlandsk

Denne skolen tilbyr også:


Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

... [+]

Første år: utforske muligheter

Opptakskrav [-]
Nederland Groningen
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Studien ruten Klassisk musikk er rettet mot studenter som er ambisiøse, har et høyt nivå av å spille, er nysgjerrig og som ønsker å jobbe hardt for å bli en topp musiker. ... [+]

Musikk: www.hanzegroningen.eu/mastermusic

Den Prins Claus Conservatoire av Hanze University of Applied Sciences i Groningen føles en sterk tilknytning til den nordlige delen av Nederland. Vi er en internasjonalt anerkjent institutt med høye krav til kvalitet og atmosfære. Vår misjon er å trene inspirerende musikere som kan gjøre en forskjell i samfunnet vårt.

Vi lever opp til vårt motto "Del ditt talent. Flytt verden "ved å utfordre deg til å dele ditt talent og lidenskap for musikk med verden rundt deg. Som en fremtidig musiker eller musikklærer vil du flytte hele verden; av inspirerende, motiverende og rørende folks hjerter.

Studerer på Prins Claus Conservatoire betyr at du vil bli nedsenket i et inspirerende internasjonalt miljø. Vi er kjent internasjonalt for våre innovative ideer om å studere musikk. Vi er overbevist om at det å ha nær kontakt med våre studenter er av stor betydning, er du ikke anonym når du velger å studere hos oss. Vi har fått tittelen Best Conservatoire av Nederland en rekke ganger.... [-]

Nederland Groningen
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

UD Maleri har en to-års pensum. Det første året vil du fokusere på å utforske mulighetene i det valgte feltet. Du vil utføre din egen forskning og studio arbeid i vår Hyb ... [+]

Fine Arts - Maleri: www.hanzegroningen.eu/mp

Ønsker du å vokse som en artist av fine arts? Har du lyst til å utvide dine ferdigheter og utvide din kunnskap og innsikt i malerkunsten? Vil du vite hvordan å vokse som en artist av en kunst som har blitt gjenoppfunnet over hele verden? I dag er det viktig for kunstnere å utføre eksperimenter, for å forstå hvordan persepsjon psykologi, kognisjon og fantasi arbeid. Hvis du vil vite hvordan du konverterer ideer til bilder, og for å få frem budskapet til publikum. Oder vår brosjyre her.

Det er derfor du vil tilbringe mye tid i løpet av dette programmet på synspunktene til fortid, nåtid og fremtid, og om forholdet mellom persepsjon og kognisjon, bilde og språk, stabil og ustabil media, gammel og ny teknologi, kunst og vitenskap. Du vil også lære om lokale og globale samfunnsformene. Sammen med de andre elevene skal du utforske kartlagt og ukjent terreng, dele synspunkter og ideer og lære av hverandre. ... [-]

Nederland Groningen
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Denne mester forbereder deg for en lys fremtid i den fascinerende verden av avanserte sensor applikasjoner. Et domene som vokser raskt, og gir alle slags interessante pro ... [+]

Sensor System Engineering: www.hanzegroningen.eu/msse

Lidenskapelig om teknologi og ingeniørkunst?

Er du åpen tenkende, liker du å strekke grenser for å finne ut hva som er der ute? Kan du bruke deg selv, utvikle nye måter å flytte teknologien fremover, spesielt i helse-domenet? Så ta deg tid til å vurdere muligheten til å bli med oss ​​i ett år for å fullføre Sensor System Engineering (SSE) æresbevisninger masterstudiet.

Programoversikt Generell kunnskap om sensor programmer som trengs for alle typer spesialisering Spesialisert kunnskap involverer sensorer i helse- domene Honours innhold Masteroppgave prosjekt (30 stp)

Generell kunnskap om sensor programmer som trengs for alle typer spesialisering... [-]

Nederland Groningen
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Tilegne seg et solid fundament i bærekraftig energisystem ledelse. Emner inkluderer modellering, teknologier, markeder og innovasjon, vitenskapelige rammer (lov, politikk ... [+]

Studie en europeisk mastergrad i bærekraftig energisystemledelse i Nederland

Tilegne seg et solid fundament i bærekraftig energisystem ledelse. Emner inkluderer modellering, teknologier, markeder og innovasjon, vitenskapelige rammer (lov, politikk, samfunnsmessig aksept, miljøaspekter). Arbeid på virkelige prosjekter, og følg spesialiseringssemesteret på et partnerinstitutt eller hos Hanze UAS. Spesialiseringene du kan velge er systemintegrasjon og optimalisering eller bærekraftig energiledelse. Dette programmet er for studenter med bakgrunn i økonomi, ledelsesingeniør eller tilsvarende.

Opptakskrav

En bachelorgrad i:

økonomi

samfunnsfag

ledelse

... [-]
Nederland Groningen
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Skaff et solid fundament i viktige fornybare energiteknologier og relaterte sosioøkonomiske problemer ved Hanze UAS og spesialiserer seg i en bestemt teknologi hos et par ... [+]

Studer en europeisk mastergrad i fornybar energi i Nederland

Skaff et solid fundament i viktige fornybare energiteknologier og relaterte sosioøkonomiske problemer ved Hanze UAS og spesialiserer seg i en bestemt teknologi hos et partnerinstitutt eller hos Hanze UAS. Spesialiseringer er tilgjengelige innen vindkraft, fotovoltaikk, bærekraftige drivstoffsystemer for mobilitet, solenergi, gridintegrasjon og havkraft. Dette programmet er for studenter med teknisk bakgrunn.

Opptakskrav

En bachelorgrad i:

ingeniør

matematikk

Fysikk

Tilsvarer egnet arbeidserfaring

Et bevis på bevis på tilstrekkelig ferdighet på engelsk:

TOEFL: minimum score på 575 (papirbasert test), eller 90 (internettbasert test, uten underskrifter under 20)... [-]

Nederland Groningen
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

... [+]

Konsortiet tilbyr en unik felles masterprogram i International Communication (MIC).

[-]
Nederland Groningen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Leeds Litauen Vilnius  + 2 Mer
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

... [+]

Studenter med bachelor i økonomi (BEc), Bachelor of Business Administration (BBA), Bachelor of Communication (BComm), Bachelor Of Social Science (B.Soc.Sc/B.Soc.Sci), Bachelor Of Environmental Science (B. Env.Sc) eller tilsvarende er kvalifisert til å melde deg på dette programmet.

Internasjonale studenter skal gi bevis på engelskspråklige ferdigheter: IELTS score ≥ 6,5 eller TOEFL score ≥ 575. Studenter som har en kvalifisering fra Storbritannia, Irland, Canada, Australia, New Zealand eller USA er unntatt fra dette kravet.

Et motivasjonsbrev er også nødvendig.

[-]
Nederland Groningen
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

... [+]

Profesjonell kompetanseutvikling og etikk fokuserer på evnen til å reflektere over egen oppførsel og utvikling og tilpasse seg tilsvarende.

Både (gjest) forelesninger fra eksperter på feltet og lærerforening vil støtte deg gjennom hele masterprogrammet. Din kunnskapsutvikling forsterkes av de seks store temaene og tilhørende emner, som omfatter kjernefagene i masterprogrammet: Markedsføring, økonomi, human resource management og Business & IT:

Bærekraft: f. Eks. Samfunnsansvar, kooperativer og demokrati Teknologidrevet samfunn: Eksempelvis Dynamisk kapasitet, Compliance Management Flytende samfunn: F.eks. Behavioral Economics, Complexity and Transition Management Innovasjon og entreprenørskap: f. Eks. Sirkulær økonomi, effektueringsteori Profesjonell kompetanseutvikling og etikk: f.eks. Systemer som tenker, i styrerommet Anvendt forskning: Eksempelvis Forskningsfilosofi, Empirisk syklus, Akademisk skriving ... [-]
Nederland Groningen
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

Welcome Day

We Are Family

Open Day