Les den offisielle beskrivelsen

om ISS

ISS er et internasjonalt graduate school of policy-orientert kritisk samfunnsvitenskap. Det bringer sammen studenter og lærere fra det globale sør og nord i et europeisk miljø. Etablert i 1952 som Det internasjonale institutt for sosialfag ved nederlandske universiteter og Nederland Kunnskapsdepartementet den gjør forskning, undervisning og offentlig tjeneste innen utviklingsstudier og internasjonalt samarbeid. Vi holder til i Haag, kjent som "Verdens Juridisk Capital".

ISS / EUR

  1. juli 2009 ISS ble en University Institute of Erasmus University Rotterdam (EUR). Denne unike struktur, der ISS beholder sin misjon, plassering og relativ autonomi mens nyter godt av den tilgjengelige fra en internasjonalt anerkjent universitet ressurser, kom etter en grundig prosess med forhandlinger. Som University Institute, er ISS stand til å utvikle nyskapende forskning i samarbeid med andre EUR fakulteter og har større tilgang til nederlandske og internasjonale forskningsmidler. Studenter uteksaminert fra ISS motta vitnemål og grader som bærer navnene på både ISS og EUR. ISS vil forbli i Haag om alle ansatte og studenter vil ha tilgang til EUR fasiliteter og ressurser.

Forskning

Forskning ved ISS fokuserer på utviklingsstudier. Denne trans fagområde søker å forstå fenomener av underutvikling, utvikling og endring, med spesiell referanse til lavinntektsland. Fattigdom, globalisering, kjønn og ulikhet er stikkord i de fleste av våre programmer.

undervisning

Vi tilbyr en fireårig doktorgradsprogram og en akkreditert 15,5 måneder MA i utviklingsstudier med ulike spesialiseringer for deltakere fra over 50 land. I tillegg tilbyr vi videreutdanning diplom programmer og korte kurs. Gradene, inkludert PhD, er anerkjent internasjonalt og av nederlandsk lovgivning. Våre mer enn 11.000 alumnus fungere på alle nivåer i regjering, næringsliv og det sivile samfunn i Afrika, Asia og Latin-Amerika.

Akkreditering

ISS mastergrad i utviklingsstudier er anerkjent, akkreditert av Nederland flamske accredication organisasjon NVAO og gir valgbarhet for innreise til PhD-programmer i Nederland og andre land over hele verden.

Public service

Våre ansatte kommer fra mange land, og er en kilde til kunnskap og har bred erfaring i internasjonal utvikling. Vi stimulerer offentlig debatt om aktuelle saker, viktige for utveksling av kunnskap og for å øke offentlig oppmerksomhet. ISS organiserer en rekke arrangementer, fra store konferanser til små rundbordsmøter for utvalgte grupper. De ansatte er også engasjert i institusjonell kapasitetsutvikling, forskningsoppdrag og rådgivning for internasjonale organisasjoner og nasjonale myndigheter.

ISS i et nøtteskall

The International Institute of Social Studies (ISS) i Haag er en del av Erasmus University Rotterdam (EUR).

Det er en Graduate Institute of policy-orientert kritisk samfunnsvitenskap, som ble grunnlagt i 1952 og i stand til å trekke på seksti års erfaring.

ISS er en svært mangfoldig internasjonalt fellesskap av forskere og studenter fra det globale sør og nord, som bringer sammen mennesker, ideer og innsikt i et tverrfaglig miljø som fostrer, fremmer og fremmer kritisk tenkning og driver innovativ forskning i grunnleggende sosiale problemer.

Nøkkelen til ISS filosofi og praksis er et ønske om å gi et bidrag til å oppnå sosial rettferdighet og egenkapital på et globalt nivå. De sterke partnerskap med organisasjoner og enkeltpersoner i utviklingsland utgjør et nettverk hvor co-etablering av kunnskap og en integrert tilnærming til forskning og undervisning kan blomstre og være samfunnsmessig relevant.

ISS aksjer kompetanse med et bredere publikum ved å gi høyt nivå politiske råd, fungerer som en plattform for debatt og utveksling av ideer og engasjere seg i rådgivning.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MA

Institute Of Social Studies - Erasmus University Rotterdam

The Master of Arts i utviklingsstudier og tilbyr en solid akademisk og faglig relevant opplæring i teori og metode for utviklingsstudier. Den er designet for de som ønske ... [+]

The Master of Arts i utviklingsstudier og tilbyr en solid akademisk og faglig relevant opplæring i teori og metode for utviklingsstudier. Den er designet for de som ønsker å starte eller fortsette sin yrkeskarriere i området av utviklingen. I MA-programmet lærer du om de nyeste teorier og debatter. Du vil også lære å anvende denne kunnskapen til praktiske spørsmål om utvikling og sosial endring.

Kritisk tenking

MA studenter oppfordres til å utvikle en kritisk forståelse av viktige debatter, teorier og strategiske intervensjoner og kompetanse til å analysere problemstillinger, og å designe og vurdere tiltak som tar sikte på å takle disse problemene. En viktig del av denne prosessen er å utvikle ferdigheter i forskningsmetodikk, som vil bli brukt i en forskningsartikkel utarbeidet som et krav for mastergrad.... [-]

Nederland Haag
September 2020
Engelsk
Heltid studier
15 - 16 måneder
Campus
Les mer på norsk