Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til IMFs nettsted!

IMF-akademiet er en del av International Management Forum (IMF), en uavhengig utgiver og opplæringsorganisasjon med fokus på forretningsinformasjon for høyereutdannede ledere og beslutningstakere i store og mellomstore organisasjoner.

Vi er spesialist i å gi forretningsinformasjon ved hjelp av fjernundervisningskurs (kurs rettet mot selvstudium, på vilje støttet av online læring), master classes og hot topical (sertifiserende) klasseromsopplæring.

I løpet av de siste 25 årene har vi fått et solidt rykte ved å gi til poeng og verdifull informasjon om emner både kritisk og aktuell interesse. Våre kunder kommer fra over 40 land over hele verden!

Innholdet i våre kurs er utviklet i nært samarbeid med anerkjente fagpersoner som arbeider i store internasjonale konsulentorganisasjoner eller mindre spesialiserte konsulentbureauer. Våre trenere kommer fra organisasjoner som: AIIM, Antwerp Management School, Atos Consulting, Capgemini, Centric, CGI Group, Conquaestor, Deloitte, Duthler Associates, Executive Mobility Group, G31000, IBM Business Consulting Services, Insite Security, Inter Access, KPMG, Microsoft, PwC, SABSA Institute, Sogeti, TIAS School for Business og Society, Transfer Pricing Associates (TPA), ulike universiteter og mange, mange andre.

IMF-akademiet kan organisere alle (regelmessig og tilpasset) trening som en internt trening eller som personlig coaching på kontoret eller andre ønskede steder. Vi kjenner (internasjonalt) opplæringsmarkedet og har alltid den optimale løsningen for din spesifikke treningsbehov.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

International Management Forum Academy

Få global Cyber ​​Security-anerkjennelse med Master grad i Cyber ​​Security! ... [+]

Master i Cyber ​​Security - Studieform

2 års deltid Masterstudium i Amsterdam / Leiden (Nederland). Du kan velge å ta Master i Cyber ​​Security ved e-læring, i et fysisk klasserom miljø (kun 1 kveld per uke!) Eller en kombinasjon av begge.

Frittstående program: Sertifikat i Cyber ​​Security - Threat Detection (del av Master i Cyber ​​Security)

Cyber ​​Security eksperter er i høy etterspørsel

Cyber ​​Security trusler respekterer ikke grenser. Med den dramatiske økningen i det globale nettbruket,

Cyber ​​Security har blitt en av de raskest voksende IT-disipliner i verden i dag. Ingen organisasjon vil være offer for cyberkriminalitet. Fallout kan ta mange år å fikse, og i noen tilfeller kan det være vanskelig å gjenopprette i det hele tatt. Den økende bekymringen blant beslutningstakere ved store organisasjoner over nettkriminalitet øker derfor etterspørselen etter Cyber ​​Security-eksperter over hele verden. (ISC) 2, som er en sikkerhetssertifisering og industrien, avslørte at i 2020 vil det være mangel på 1,5 millioner Cyber ​​Security-eksperter. Vær rask og få din globale Master grad i Cyber ​​Security nå!... [-]

Nederland Amsterdam Leiden
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk