Royal Tropical Institute (KIT)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Mens helse forbedrer globalt, er mange fortsatt blir liggende igjen gjennom ulikhet. At KIT Health, er vi forpliktet til å hjelpe begrense dette gapet. Med et tverrfaglig team av forskere, lærere og rådgivere er vi en innovativ aktør i internasjonal og folkehelse.

KIT (Royal Tropical Institute) utstyrer helsepersonell for å løse offentlige helseutfordringer verden rundt. Vi tilbyr masterprogrammer og avanserte kurs på våre kurslokaler i Amsterdam og gjennom e-læring. I tillegg gjennomfører vi regionale, skreddersydde opplæringsprogrammer i land rundt om i verden. Ved å bringe sammen folk fra ulike land og regioner, KIT internasjonale kurs skape et forum for å knytte og utveksle erfaringer mellom et bredt spekter av utviklings utøvere.

Impact: Ledere i global helse

Våre opplæringsprogrammer svare på dagens globale utviklingen i helse-feltet. KIT kurs er kjent for deres praktiske anvendelse, tverrfaglig tilnærming og interaktive, deltagende treningsmetoder.

Våre opplæringsprogrammer er rettet mot å utvikle effektive ledere som som skaper inntrykk i sine hjemland. Alumni av KIT oppnå høyere stillinger etter endt utdannelse og bidra til helsepolitikk på distriktsnivå, regionalt og nasjonalt nivå. De passerer også på sin kunnskap til kolleger og lokale helsepersonell, og ved å undervise på universiteter og opplæringsinstitusjoner. Som sådan har vi en bred innvirkning.

I de siste femti årene har over 3000 helsearbeidere studerte ved KIT. Vi er stolte av å være en del av deres profesjonelle reise i å bli ledere i helse over hele verden. Akkreditering KIT sin Masters kurs er gitt i samarbeid med Vrije Universiteit Amsterdam (VU) og er akkreditert den nederlandske flamsk Akkreditering Organisation (NVAO www.nvao.com).

I tillegg avanserte kurs er alle akkreditert av tropEd, et internasjonalt nettverk av institusjoner for høyere utdanning i internasjonal helse.

Hvorfor studere ved KIT?

Up-to-date tilnærming til komplekse offentlig helsespørsmål Praksisrettet Utveksling mellom disipliner Interaktiv opplæring Utvikling av personlige og faglige kompetanse Nettverksbygging Personlig veiledning Deltakere fra forskjellig bakgrunn og land Undervisning av høyt kvalifiserte spesialister Positivt anmeldt av tropEd KIT: internasjonalt senter for forskning i internasjonal helse og utvikling Akkreditert av NVAO

Steder

Amsterdam

KIT - Royal Tropical Institute

Address
Royal Tropical Institute
Mauritskade 64

1092 AD Amsterdam, Nord-Holland, Nederland
Telefon
+31 20 568 8711

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: