Radboud University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ved Radboud University i Nederland kan du få en høy kvalitet og internasjonalt akkreditert mastergrad. Ledende akademikere og utmerkede professorer tilbyr deg det du trenger i et støttende og innovativt miljø.

Et bredt spekter av engelsklærte masterprogrammer
Vi tilbyr 14 engelsklærte bachelorstudier og 35 engelsklærte masterprogrammer med mange spesialiseringer, som vil gi deg de nødvendige ferdighetene og innsikten i forskning og praksis innen ditt eget fagområde. Bachelorstudiene varer i tre år, mens det tar ett eller to år å ta masterprogrammene. Alle programmene våre er på heltid og er åpne for både internasjonale og nederlandske studenter.

Prestisjefylt universitet
Når du bestemmer deg for å komme til Radboud University , vil du studere ved det beste tradisjonelle universitetet i Nederland, med mange av våre programmer anerkjent som toppprogrammer eller som de beste innen sitt felt. Vi er hjemsted for mange internasjonalt anerkjente forskningsinstitutter, og i 2010 ble Nobelprisen i fysikk tildelt en professor og stipendiat ved Radboud University . Når du melder deg inn på en virkelig utmerket institusjon, vil du garantert bli tilbudt en utdannelse av høy kvalitet.

Om Radboud University
Radboud University etablert i 1923 og ligger i Nijmegen, den eldste byen i Nederland, og har syv fakulteter og teller over 20.000 studenter. Vår personlige tilnærming til undervisning - som tilbyr mange muligheter til å jobbe tett med professorer og medstudenter i små seminarer - sørger for at universitetet ikke blir en "gradfabrikk" og rangerer oss blant de 25 beste i European Teaching Rankings (2019, Times Høyere utdanning).

Nijmegen, en studentvennlig by
Nijmegen er en ekte universitetsby. Det er hjemmet til to universiteter for anvendt vitenskap og ett forskningsuniversitet ( Radboud ) og teller rundt 165 000 innbyggere, hvorav 30 000 studenter. Selv om det er den eldste byen i Nederland, som dateres tilbake til romertiden, har Nijmegen en ung og livlig atmosfære med en rekke restauranter, barer og kafeer. Kultursenteret LUX - den største kunsthuskinoen i Nederland - tilbyr også teater, musikk og multimedia.

Studentene setter pris på de mange mulighetene byen tilbyr for avslapning og underholdning. Nijmegen tilbyr mange kulturelle aktiviteter, fra mange museer, gallerier, teatre, en konserthus og kinoer til arrangementer som de internasjonale firedager, med den internasjonale sommerfestivalen, Limburgs middelalderfestival, Samba- og Salsafestivalen, Rockin 'Park Festival og mye mer. Fremfor alt er det et trygt og vennlig sted å bo og studere.

Støtte med overnatting og visumsøknad
Internasjonale studenter kan forvente å få en varm velkomst. Radboud University gir støtte til bolig- og visumsøknader for internasjonale studenter som søker før søknadsfristen.

Undervisning og levekostnader
Levekostnadene i Nijmegen er relativt lave sammenlignet med Amsterdam eller andre byer i Vest-Europa. Forvent å bruke minst € 800 per måned på leveutgifter. Møblert studentbolig koster mellom € 360 og € 450 inkludert gass, strøm og internett. Stol på € 400 for mat, klær, personlig pleie og reiser og 30 euro for telefonregningen. Bøker og kopier koster omtrent € 200 til € 300 per semester.

Studieavgiftene avhenger av nasjonaliteten og programmet du velger: € 2.168 per år for EU / EØS-studenter, mellom € 12.500 og € 16.500 per år for ikke-EØS-masterstudenter. Stipend er tilgjengelig for studenter fra land utenfor EØS.

Steder

Nijmegen

Address
Houtlaan 4
6525 XZ Nijmegen, Gelderland, Nederland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss