The Hague University of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ser på verden rundt deg med åpne øyne: ved The Hague University of Applied Sciences , det er ganske enkelt normen. Tross alt er det ved å holde øynene åpne for at et universitet for anvendte vitenskaper kan kreve sin plass i sentrum av samfunnet. At den kan utvikle særegne læreplaner for å hjelpe studentene til å fungere trygt i et globalt samfunn som endrer seg raskere hver dag.

Hvert hjørne av kloden

Internasjonalisering er et fremtredende trekk ved The Hague University of Applied Sciences . Studenter kommer fra alle hjørner av kloden for å melde seg på bachelor- og masterstudier på et av våre fire studiesteder, mange av dem inspirert av Haag sitt internasjonale omdømme som 'City of Peace and Justice'.

En varm velkomst

Ved The Hague University of Applied Sciences er det av største betydning å sikre at dets mangfoldige og internasjonale studentorgan, fakultet og ansatte føler seg velkomne, trygge og verdsatte. Institusjonen er opptatt av å tilby sitt internasjonale studentorgan muligheten til å fullføre et studium på universitet for anvendt vitenskapsnivå (selv om dette vil kreve utvikling av en tilpasset læreplan) og å gi fakultetet mange muligheter for ytterligere profesjonalisering.

Etablere lenker

Hovedmålet med The Hague University of Applied Sciences er å gi utdanning av høy kvalitet. Forskning bidrar til dette, og institusjonens forskningsgrupper spiller en viktig rolle ved å etablere koblinger mellom undervisning, praksis og anvendt forskning. Studentene våre har godt av denne tilnærmingen fordi de uteksamineres som kunnskapsarbeidere. Ikke bare det, de uteksamineres som borgere i verden, ansporet av sin iver etter læring og selvlæringsevne. Studenter som er uteksaminert fra kunnskapsinstitusjonen vår, har lært å se verden med åpne øyne.

Steder

Haag

The Hague University of Applied Sciences

Address
The Hague University of Applied Sciences
Academy of Masters & Professional Courses
Johanna Westerdijkplein 109 (Poseidon building)

2521 EN Haag, Sør-Holland, Nederland
Telefon
+31 70 - 445 8888

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss