University of Twente

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

På University of Twente er vi pionerer AT infiserer teknologi, vitenskap og ingeniørvitenskap med samfunnsvitenskap for å påvirke verden rundt oss. Vår drivkraft som studenter, forskere og lærere er en dyp følelse av sammenheng med mennesker som deler en nysgjerrig, entreprenørånd.


Utfordringene i vår tid er større enn tidligere: global motstandskraft, digitalisering av samfunnet, forbedring og personalisering av helsetjenester, omforming av verden med smarte materialer og intelligent produksjon.

Teknologi har en ledende rolle å spille i å tilby løsninger for komplekse samfunnsmessige utfordringer over hele verden - og bare folk kan gjøre det mulig å skinne i den rollen. I vår lidenskap for å forstå planeten vår og forbedre livet for alle på det, feirer vi båndene mellom menneskeheten og teknologien, og vet at all vår forskning og utdanning har som mål å gjøre en forskjell i dagens samfunn, samtidig som vi etablerer neste generasjon for fremtiden .

I denne forfølgelsen fører entreprenørskapet og global bevissthet om våre mange talentfulle forskere, lærere og studenter oss til å bevege seg utover forskjeller, disipliner, grenser. Tverrfaglig arbeidsform som kjennetegner universitetet åpner for uventede muligheter - spesielt pedagogisk modell, ingeniørtilnærming og åpen kultur genererer nye ideer, ny energi, nye veier fremover.


En levende, smart campus hvor endringen begynner

Siden University of Twente grunnlagt i 1961, har vi vært sterkt forbundet med den rike industriarven i vår region og trivsel for befolkningen.

Vi tar stolt med det fremover, både hjemme og internasjonalt. I dag er vi en katalysator for mange høyteknologiske fellesskap og sektorer med sterke partnerskap i et bredt spekter av næringer og samfunnsdomener. Vi deltar i banebrytende, globalt spennende nettverk og programmer. Vi opprettholder livslange forbindelser med over 45 000 alumni over hele verden.


University of Twente er et flerkulturelt fellesskap av talentfulle ambisiøse mennesker som tilbyr studenter, forskere og lærere fra hele verden de best mulige forholdene:

  • En nyskapende og levende campus med førsteklasses fasiliteter for å krysse grenser og løse komplekse problemer - blant annet toppmoderne fasiliteter, som vår verdensberømte NanoLab, vårt nyopprettede Designlab og et nytt teknisk medisinsk senter som er under konstruksjon .
  • En teknisk tilnærming til samfunnsmessige utfordringer, sammenslåing av grunnleggende teknologisk og samfunnsvitenskapelig forskning med systematisk løsningsdesign.
  • Kjerne teknologier, blant verdens beste, på områder som nanoteknologi og biomedisinsk ingeniørfag, IT, robotikk og geo-informasjon vitenskap.
  • Meget personlig utdanning, bruk av studentdrevet læring og prosjektbasert samarbeid for å fremme synergi, (selv-) oppdagelse og ut av boksen problemløsing.
  • En fremragende track record i verdiskaping, oppstart og spinn av nye virksomheter (med noen 1000 vellykkede ventures hittil) og gir form til nye uttrykk for sosialt og industrielt engasjement.

Over tid har inspirerende, nysgjerrige mennesker kombinert sin erfaring innen teknologi, vitenskap og ingeniørfag med samfunnsvitenskap for å initiere forandring, fremgang, fornyelse. Vi kaller dette: 'High Tech Human Touch'. Og vi tror det er mer relevant i dag enn noen gang før.


Vår visjon 2020

University of Twente akselererer. Som universitet tar vi et dristig nytt sett med ambisjoner og øker baren enda høyere. Vi er det ledende entreprenørskaps universitetet. Vi forventer stadig fremtidige utviklinger og reagerer raskt og effektivt på den forandrede verden rundt oss.

Våre medarbeidere er eksperter på deres felt og satte dagsorden for offentlig debatt. Vår løpende samhandling med industri, forskningsinstitutter og regjering genererer banebrytende forskning og innovasjoner i verdensklasse. Vi produserer fremragende kandidater som utmerker seg ved å kombinere kompetanse fra en rekke felt, da de designer løsninger som møter fremtidens krav, i Nederland og over hele verden.

Det er Vision 2020.

Steder

Enschede

Address
Universidade de Twente
5, Drienerlolaan, 7522 NB Enschede

Enschede, Overijssel, Nederland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss