Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Innovativ, bærekraftig og meningsfull!

Vil du bidra til en mer bærekraftig verden og jobbe med din personlige utvikling? Studer ved Van Hall Larenstein, det mest bærekraftige University of Applied Sciences i Holland! Vi tilbyr en rekke unike engelskunderviste bachelor-, master- og sertifikatprogrammer i felt der Holland opptrer øverst. Så om du er interessert i ernæring eller internasjonal handel, er ute etter en bachelorgrad i hestesportbransjen eller vil jobbe med FNs bærekraftsmål, har vi det rette programmet for deg!

Van Hall Larenstein ligger i to byer: Leeuwarden og Velp (Arnhem). Begge studentbyene er hjemsted for flere universiteter og fylt med internasjonale studenter. Leeuwarden var den europeiske kulturhovedstaden i 2018, og den ligger i nærheten av de nederlandske øyene. Den har vakre kanaler som strømmer gjennom byen. I Velp ligger vi på Larenstein Estate: en moderne bygning omgitt av saftig grøntområde, bare noen få minutter fra det livlige historiske sentrum av Arnhem.

Van Hall Larenstein har nære forbindelser til den internasjonale forretningsverdenen og frivillige organisasjoner. Dette lar deg anvende teorien i praksis: i tillegg til å skaffe høyt verdsatt arbeidserfaring i løpet av internships i utlandet, drar studentene på utflukter på bedrifter der de jobber med saker i det virkelige liv, og vi inviterer fagpersoner over til å holde gjesteforelesninger. Vi har stor tro på at internasjonal erfaring er avgjørende for utviklingen av studentene våre da det kreves interkulturell kompetanse innen nesten alle karrierefelt. Helt fra starten av vil du utvikle et profesjonelt nettverk av studenter og kolleger fra hele verden.

Kommunikasjonslinjene på universitetet vårt er korte: studentene våre jobber i små klasser med personlig oppmerksomhet fra foreleserne. Våre programmer er designet for å gi deg muligheten til å ta dine egne valg. Dette vil forberede deg på en fascinerende karriere i et profesjonelt felt som virkelig betyr noe!

Bli med på den åpne dagen på nettet og velg studiet!

Våre digitale dører er åpne for å ønske deg velkommen.
Videoer: se presentasjoner fra hvilket som helst program, hør på studenthistorier og bli kjent med universitetet vårt for anvendt vitenskap.
Live chat: adresser spørsmålene dine til studenter og forelesere.
Informasjon: studentliv, opptak og innmelding.
Registrer deg nå for den åpne online dagen. Velg VHL.
Lørdag 7. november 2020
Lørdag 6. februar 2021

Hvorfor VHL?

  • Helt engelsk lært pensum;
  • Studie på det største "grønne" universitetet for anvendt vitenskap i Nederland;
  • Kombinere teori og praksis for å få et forsprang i arbeidsmarkedet;
  • Bruk kunnskapen din i (internasjonale) praksisplasser: inkludert i programmet !;
  • Øk karrieremulighetene dine ved direkte kontakt med potensielle arbeidsgivere i løpet av programmet;
  • Utvikle sterke forbindelser innen viktige sektorer i den nederlandske økonomien;
  • Studer i små klasser med personlig oppmerksomhet fra lærere.

Steder

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss