Les den offisielle beskrivelsen

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam er et internasjonalt anerkjent forskningsuniversitet grunnlagt i 1880. Universitetet tilbyr over 150 engelskspråklige programmer på bachelor-, mastergradsstudium og PhD-nivå til 23 000 studenter fra hele verden. Studenter og stab på 130 nasjonaliteter skaper et dynamisk internasjonalt akademisk samfunn.

Universitetet ligger i den pulserende byen Amsterdam, en av de mest flerkulturelle byene i verden, med den største konsentrasjonen av studenter i Nederland og hvor engelsk er det andre språket som snakkes. Campuset er omgitt av et av de mest dynamiske og raskt voksende forretningsområdene i Nederland, som serverer over 700 selskaper.

Med mer enn 24 000 studenter, hvorav 3.300 er internasjonale, utfører universitetet banebrytende forskning på problemstillinger av samfunns- og vitenskapelig betydning. Universitetet skiller seg i forskning og utdanning gjennom fire tverrfaglige temaer: Human Health and Life Sciences, Science for Sustainability, Connected World og Governance for Society. Som student vil dette hjelpe deg å se utover grensene for vitenskapelige disipliner, og å søke etter konkrete løsninger for en bedre verden. I tillegg vurderer Vrije Universiteit Amsterdam mangfold, enten i kultur, overbevisning, nasjonalitet eller tidligere utdanning, som kilde til innovasjon og fremgang, og dermed som spesiell styrke.

Kvaliteten på utdanningen

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) har et sterkt rykte for den fine kvaliteten på sin undervisning. Du jobber i relativt små grupper, der det legges stor vekt på samhandling og personlig tilnærming. Læringen er godt organisert. Dette gjenspeiles for eksempel i den tydelige strukturen av studieprogrammene.

Levende Amsterdam

Universitetet ligger i den pulserende byen Amsterdam, en av de mest flerkulturelle byene i verden, med den største konsentrasjonen av studenter i Nederland og hvor engelsk er det andre språket som snakkes. Som student på VU Amsterdam står du til nytte av alle fordelene som tilbys av hovedstaden. På bare over femten minutter er du i Amsterdams livlige sentrum, hvor det finnes mange butikker, underholdningssteder, parker og fortauskafeer. Amsterdam er trygt og engelsk er allment snakkes.

Personlig tilsyn

VU Amsterdam legger stor vekt på personlig studierådgivning. Rett ved begynnelsen av studiet vil du bli introdusert til programmets studieveileder. Denne personen vil gi deg råd om eventuelle problemer du måtte ha med studiet og svare på spørsmål om arbeidsmarkedet.

Unik identitet

VU Amsterdam var det første universitetet i Nederland som ble opprettet av en privatperson, uten forstyrrelser fra kirken eller staten. Denne arven er fortsatt veldig stor del av hvem vi er: VU står for Vrije Universiteit, som bokstavelig talt oversettes som "Free University." Universitetet har helt fra begynnelsen bestemt sine egne forskningsområder, opprettet egne studieprogrammer og praktisert egne didaktiske metoder.

Lett tilgjengelig

Vrije Universiteit Amsterdam er lett tilgjengelig med offentlig transport. Schiphol lufthavn ligger kun åtte minutter unna med tog. Amsterdam Zuid-stasjonen ligger innen gangavstand fra universitetet i Amsterdam. Det er også en rask trikkeforbindelse til Amsterdam sentralstasjon eller Amsterdam Sloterdijk stasjon, med en reise tid på bare seksten minutter. VU Amsterdam er også lett tilgjengelig med bil, som ligger nær Amsterdams omkrets motorvei.

Universitets campus

Nesten alle våre studenter, ansatte og programmer ligger på campus: et enkelt bygningskompleks i forretningsområdet i Amsterdam. I løpet av studiene er det derfor veldig lett å gjøre seg kjent med andre fagområder.

akkreditering

Vrije Universiteit Amsterdam er fullt anerkjent av det nederlandske utdanningsdepartementet som forskningsuniversitet. Alle studieprogrammer ved Universitetet i Amsterdam er enten akkreditert av eller i ferd med å være akkreditert av NVAO, Akkreditering Organisasjonen i Nederland og Flandern. Denne kroppen ble etablert ved internasjonal traktat og garanterer kvaliteten på høyere utdanning i Nederland og flamsktalende Belgia gjennom akkreditering av studieprogrammer.

Typer programmer

VU Amsterdam tilbyr fire typer programmer:

  • Bachelorstudier (fører til BA / LLB / BSc)
  • Masterprogrammer (fører til MA / LLM / MSc / MPhil)
  • PhD / Doktorgradsprogrammer (fører til PhD / Doktorgrad)
  • Ikke-gradsprogrammer (Studier i utlandet

stipend

Med vårt eget stipendium, VU Fellowship Program (VUFP), tilbyr vi svært motiverte studenter med gode studieresultater, den unike oppurtunity til å forfølge en mastergrad med økonomisk støtte fra universitetet. VUFP-stipendiet er en studieavgift. Holland Scholarship Program (HSP) er ment for studenter fra utenfor EØS-området som ønsker å følge et masterstudium i Nederland. VU Amsterdam omfavner mangfold som en anrikning til vår undervisning, forskning og vårt bidrag til samfunnet. Dette stipendiet er spesielt beregnet for gode studenter som bidrar til mangfoldet på vår campus. Som internasjonal student som planlegger å studere ved VU Amsterdam , kan du søke om en rekke stipend og stipend. Detaljert informasjon om stipendier og frister finner du på WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS eller WWW.GRANTFINDER.NL.

VU fellesskapsprogram

VU-fellesskapsprogrammet (VUFP) gir talentfulle potensielle studenter den unike muligheten til å forfølge en grad i et utvalg av masterprogrammer ved universitetet.

Organisasjon

VU Amsterdam er et tradisjonelt nederlandsk universitet ledet av et styre (tre medlemmer) og har 10 fakulteter direkte under styret. Hvert fakultet gir en eller flere bachelorgrad og mastergradsprogrammer og utfører forskning. De er alle organisert annerledes, men de fleste har et styre, et sentralt personale og flere avdelinger og utdanningsskoler. Universitetet har også en rekke tjenestedepartementer, hvorav det internasjonale kontoret er ett, og det er en rekke tverrfaglige forskningsinstitutter.

Privat eller offentlig?

VU Amsterdam er en av 14 offentlige universiteter som er anerkjent av det nederlandske utdanningsdepartementet og er derfor delvis statlig finansiert. Under det nederlandske systemet subsidierer regjeringen anerkjente universiteter på grunnlag av studentnummer og fastsetter også grenser og retningslinjer for studieavgiftene som disse universitetene har lov til å ta betalt for. Dette sikrer tilgang til kvalitet høyere utdanning for alle nederlandske statsborgere, rike eller fattige. VU Amsterdam ønsker velkommen søkere fra alle bakgrunner.

VU International Office Services

  • Visa / oppholdstillatelse

Finn ut om du trenger visum / oppholdstillatelse og hvordan dette skal ordnes.

  • Overnatting

Informasjon om overnatting på VU Amsterdam .

  • Registrering i kommunen

Når du er kommet til Nederland, må du registrere deg hos kommunen. Finn ut hva du trenger å gjøre.

  • Introduksjonsaktiviteter

Etter ankomst, vil mange innledende aktiviteter finne sted på VU Amsterdam .

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MA

Vrije Universiteit Amsterdam

MA History Program Global History and International Studies fokuserer på hvordan sirkulasjonen av mennesker, varer og ideer over hele verden utviklet seg over tid og form ... [+]

MA History Program Global History and International Studies fokuserer på hvordan sirkulasjonen av mennesker, varer og ideer over hele verden utviklet seg over tid og formet verden som vi kjenner det i dag. Kursene omhandler en rekke emner, fra "Stor Divergens" mellom industriell utvikling i Kina og Europa til ufrivillig arbeidskraft i et globalt perspektiv, sirkulasjon av raseteorier og globale migrasjoner. I spesialiserte kurs lærer du fra våre eksperter om de nyeste trender. Valg av fag for masteroppgaven er gratis.

Master: HistorieSpesialisering: Global historie og internasjonale studierSTUDIEPROGRAM

Mer enn bare fortiden

Programmet kombinerer tilnærminger fra historie og samfunnsvitenskap, spesielt antropologi, økonomi og internasjonale relasjoner. Kursene omhandler en rekke emner, fra "Stor Divergens" mellom industriell utvikling i Kina og Europa til ufrivillig arbeidskraft i et globalt perspektiv, sirkulasjon av raseteorier og globale migrasjoner. I tillegg til arkivkilder skal studentene få en grunnleggende oppfatning av feltforskning og bruk av elektroniske kilder som diasporiske sosiale medier og lære å jobbe med digitale databaser innen økonomisk og sosial historie. Studentene kan også forbedre sin kunnskap, nettverk og ferdigheter ved å delta i aktiviteter fra forskningsinstitusjoner som senter for miljø humaniora og CLUE. Forbindelsen mellom historie og samtidige politiske debatter om migrasjon, nasjonalisme og etnisitet er diskutert gjennom hele programmet.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Det tverrfaglige MA-programmet Historie: Medisin og helse Humaniora kombinerer historien om helse og medisin med et bredt spekter av kunst og humaniora tilnærminger. ... [+]

Det tverrfaglige MA-programmet Historie: Medisin og helse Humaniora kombinerer historien om helse og medisin med et bredt spekter av kunst og humaniora tilnærminger. Klasser undersøker de ulike måtene som kropp og sinn har blitt undersøkt og forstått, og hvordan disse ulike måtene å kjenne formen hverdagen, medisinsk praksis og folkehelsepolitikken. Deltakerne lærer å kontekstualisere medisinske ideer i tid og kultur, og analysere et mangfoldig utvalg av kilder, inkludert historiske gjenstander, tegneserier og filmer, medisinske tekster og helsejournalistikk. Ved å tegne metoder fra tvers av fagområdene, vil studentene utvide sine undersøkelsesverktøy utover det skrevne ordet for å vurdere lydene, luktene og utseendet til fortiden og leksjonene og legatene i dag.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

MA Historie programmet Religion og samfunn fokuserer på å forstå den rolle som religion (er) har i samfunnet fra antikken frem til i dag. Kursene omhandler spørsmål som: ... [+]

MA Historie programmet Religion og samfunn fokuserer på å forstå den rolle som religion (er) har i samfunnet fra antikken frem til i dag. Kursene omhandler spørsmål som: Hva er forholdet mellom religion, politikk og samfunn siden antikken? Hvordan kan vi forstå gradvis adskillelse av kirke og stat og nye former for tilbedelse, dissens og hengivenhet siden vestlige middelalderen? Og hva har vært effekten av bredere prosesser som sekularisering, globalisering og kolonialisme?

Master: HistorieSpesialisering: Religion og samfunnSTUDIEPROGRAM

Langvarig tradisjon av kompetanse

Historieavdelingen til Vrije Universiteit Amsterdam har en sterk tradisjon for å undervise og analysere religionsrollen gjennom historien. Religion studeres i samfunnsmessige og politiske sammenhenger og fra et langsiktig perspektiv, noe som gjør vårt program unikt. Studentene er opplært i de siste tverrfaglige tilnærmingene for å studere religion, inkludert historie, kulturantropologi, arkeologi, filologi og digitale humaniora. De kan forbedre sin kunnskap, nettverk og ferdigheter ved å delta i aktiviteter fra forskningsinstitusjoner som Amsterdams senter for religiøs historie og CLUE. Programmet har stor samfunnsmessig relevans som emner som sammenstøt mellom religion og sekularisme, diskusjoner mellom de inngrepne relasjoner mellom politikk og religion og fremtidens religiøse arv.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Masterstudiet Design kulturer handler om studiet av produktdesign, grafisk design og mote i et bredt mangfoldig kulturell kontekst. Fokuset er på ... ... [+]

Master i Design kulturer

Masterstudiet Design kulturer handler om studiet av produktdesign, grafisk design og mote i et bredt mangfoldig kulturell kontekst. Fokuset er på både designer som "forfatter" og kompleks kjede av produksjon, salg, forbruk og kritikk i hvilken design driver og henter sine mange forskjellige betydninger. Design kulturer gjenoppretter utforming som kjernen gjenstand for akademisk interesse uten å avvike fra den kulturelle og materielle kontekst der den opererer. Programmet kombinerer en generalist, komparativ tilnærming til design med et klart fokus på historie og teori.

Karrieremuligheter

The Design kulturer kurset undervises på engelsk. Det er et internasjonalt orientert kurs som har tette bånd med real-life praksis. Foruten å studere teoretisk og historisk bakgrunn av design, studentene får en sjanse til å gjøre deres konfirmasjonen prosjekt i samarbeid med sentrale aktører i design verden. Studenter av Design kulturer kan se frem til yrker innen kulturinstitusjoner (redaktør, prosjektleder), museer (forsker, kurator), media, (forfatter, kritiker, produsent), regjeringen (administrator, rådgiver), designbyråer (forsker, konsulent) og utdannings- og forskningsinstitusjoner (lærer, forsker).... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Samtidskunsthistorie er en spesialisering som fokuserer på visuell, prosessbasert og digital kunst siden 1960-tallet. Langt fra å være begrenset til klassiske kunstformer ... [+]

Handle om

Samtidskunsthistorie er en spesialisering som fokuserer på visuell, prosessbasert og digital kunst siden 1960-tallet. Langt fra å være begrenset til klassiske kunstformer av maleri, skulptur og grafikk, inkluderer dagens kunst installasjonskunst og nettstedspesifikke prosjekter, digital eller ny mediekunst (interaktive installasjoner, lokalmediaverk, programvarekunst, nettverkskunst, elektronisk kunst og video kunst), performative og aktivistiske prosjekter og kunstnerisk forskning.

Det som forener disse kunstformene er at de direkte adresserer kompleksiteten i dagens samfunn, der informasjonsteknologi og globalisering spiller en stadig større rolle, noe som fører til nettverksformede former for kunstnerisk praksis som bryter med nasjonale og kulturelle grenser. Samtidig er kunstnere veldig oppmerksomme på arven de bygger på, dekonstruerer, kommenterer eller bruker kunsthistorie, noe som fører til ulike forsøk på å beskrive samtidskunst med begreper som postmodern, post-konseptuell, post-medium, og mer nylig selv etter internett og post-digital - og post-moderne ...... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

Vrije Universiteit Amsterdam

Den Duisenberg krevde programmet Financial Markets & forordning gir studentene et bredt perspektiv på hvordan finansmarkedene fungerer. Dette programmet kombinerer fa ... [+]

Den Duisenberg krevde programmet Financial Markets & forordning gir studentene et bredt perspektiv på hvordan finansmarkedene fungerer. Dette programmet kombinerer fagområdene økonomi, regnskap, jus og regulering. Målet med programmet er å gi deg en fast forankring i disse disiplinene. Dette vil gjøre deg i stand til å foreta en rask start som en all-round finans profesjonell. Tverrfaglige utdannede finans fagfolk har en god posisjon i arbeidsmarkedet. Dette krevde programmet er utfordrende på grunn av ekstra disipliner, ekstra kurs, ekstra utfordrende oppgaver og en ekstra lederprogram.

SPESIELLE OPPLYSNINGSKRAV

Du må ha minst en godkjent bachelorgrad (tilsvarende en nederlandsk universitet bachelorgrad), inkludert avanserte kurs i Corporate Finance, økonomistyring, finansielle markeder og institusjoner, business statistikk og regnskap. Ettersom dette programmet er selektiv over gjennomsnittet ytelse i forrige bachelorprogrammet er nødvendig.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Den unike Masterstudiet i International Forbrytelser og kriminologi lærer en liten gruppe på ca 25 studenter de nødvendige intellektuelle ferdigheter til å ... ... [+]

Master i International Forbrytelser og kriminologi (MSc)

Den unike Masterstudiet i International Forbrytelser og kriminologi lærer en liten gruppe på ca 25 studenter de nødvendige intellektuelle ferdigheter til å ta denne tilnærmingen, og trener dem hvordan de skal anvende kunnskap og kompetanse til virkelige situasjoner.

Programmet i et nøtteskall

Internasjonale forbrytelser og kriminologi er et ettårig, full tid program. Det undervises fullt på engelsk. Programmet omhandler internasjonale forbrytelser i en bred ramme. Fokuset er på rollen til enkeltpersoner, grupper, stater og det internasjonale samfunnet. Du vil få innsikt i psykologi av gjerningsmennene, bli kjent med kriminologiske teorier om organisatoriske prosesser og diskutere politiske spørsmål på den internasjonale arena. Fag som tortur, voldtekt og folkemord diskuteres i klassen. Dette kan være følelsesmessig krevende, men vårt endelige mål er å ta en vitenskapelig tilnærming til disse temaene for å utarbeide tiltak som kan bidra til å forhindre slike forbrytelser i fremtiden. Du lærer å analysere hva som gjør folk tortur (etiologi), er opplært hvordan måle og undersøke disse forbrytelsene (prevalens) og utfordret til å reflektere kritisk over moduser av overgangsrettferdighet (reaksjon). Dette gjør du ved å diskutere viktige begreper i internasjonal strafferett og anvende kriminologiske, sosiologiske og psykologiske teorier til internasjonale forbrytelser. Programmet trener studentene til å bli både akademikere og fagfolk. Etter endt programma, vil du være i stand til å vurdere objektivt empiri og kritisk kommentere teoretiske begreper på den ene siden, og utkast til retningslinjer, utvikle forebyggende strategier og gjøre feltarbeid på den andre.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

Master

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam drar nytte av sin unike beliggenhet i hjertet av Amsterdams forretningsområde, hvor mange internasjonale advokatfirmaer ligger. Som student i ... [+]

Vrije Universiteit Amsterdam drar nytte av sin unike beliggenhet i hjertet av Amsterdams forretningsområde, hvor mange internasjonale advokatfirmaer ligger. Som student i master International Business Law (IBL), vil du kunne nettverk i et virkemessig forretningsmiljø. Noen kurs er undervist av juridiske utøvere, som kan gi deg en ekte forståelse av hvordan loven fungerer i praksis. Klasser er små, internasjonale og interaktive. Blandingen av nasjonaliteter i gruppen gir IBL-programmet en ekstra dimensjon.

STRUKTUR AV IBL-PROGRAMMET

Masterstudiet i International Business Law består av obligatoriske kurs, valgfag, et forskningsseminar og en masteroppgave. Studentene må velge en spesialisering ('Profile Transactions' eller 'Profile Regulatory'). De obligatoriske kursene gir deg et generelt juridisk grunnlag, mens senere valgfag fokuserer på mer spesifikke områder av internasjonal forretningslov. I sluttfasen skal du skrive masteroppgaven din. IBL-programmet fokuserer på regler og praksis for å fremme internasjonale kommersielle transaksjoner. Det tar sikte på å utvikle en forståelse av verdens handelssystem og regler for internasjonale investeringer, og det undersøker de juridiske aspektene av forretningspraksis. Du vil studere de viktigste rettsområdene og samspillet mellom aktørene som er involvert i transaksjoner. I tillegg vil du utvikle ferdigheter til å forutse, analysere og løse problemer som kan oppstå i din fremtidige karriere: Den juridiske praksis i internasjonal virksomhet.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Masterstudiet i arkeologi Nord Vest-Europa dekker perioden fra sen jernalder til tidlig moderne tid. De to spesialiseringer ... ... [+]

Master i arkeologi i Nord Vest-Europa

Masterstudiet i arkeologi i Nord-Vest-Europa dekker perioden fra yngre jernalder til tidlig moderne tid. De to studieretninger i dette programmet er for sen jernalder og romersk arkeologi i Nord-Vest-Europa og Medieval og Early Modern arkeologi. Vrije Universieit Amsterdam har en ledende posisjon innen forskning og undervisning innen slutten forhistorie og den romerske æra i Vest-Europa, med særlig henvisning til nederlandsk arkeologi, mens arkeologi middelalderen og tidlig moderne tid er en av de specialisms på university of Amsterdam. De to universitetene sammen dermed dekke 3000 år med vesteuropeisk arkeologi. Dette programmet vier stor oppmerksomhet til oppgjør arkeologi, arkeologi helligdommer og gravplasser, integrasjonsprosesser i Romerriket og studier av bysentra og materiell kultur. Det er tette forbindelser mellom undervisning i alle disse områdene, og resultatene av nyere feltarbeid og andre pågående forskning, fra romersk villa landskap i det sørlige Nederland til verftene i VOC (Dutch East India Company) i hjertet av Amsterdam.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Masterstudiet Arkeologi: Landskap og Heritage er ikke festet til geografiske eller kronologisk grenser, men tilbudene tematisk med arkeologiske ... ... [+]

Master i landskapsarkitektur og Heritage

Masterstudiet Arkeologi: Landskap og Heritage er ikke festet til geografiske eller kronologisk grenser, men tilbudene tematisk med arkeologiske landskap og arkeologiske kulturminner i mange forskjellige samfunn. I spesialisering Landscape arkeologi, vil kulturlandskapet rettes fra mange perspektiver. Spesialiseringen arkeologiske Heritage fokuserer på varianter av betydninger som arkeologiske levninger kan få tak i det moderne samfunn.

Spesialiseringer

Masterstudiet Arkeologi: Landskap og Heritage skiller mellom to studieretninger:

Landscape arkeologi Landscape arkeologi er en spesialfeltet som er godt utviklet ved VU Amsterdam og UVA. Nederland (store utgravninger) og Middelhavet (grunnundersøkelser) danner de historiske landskapene som feltarbeid er gjennomført, og er også knutepunkter for pågående forskningsprosjekter om bruk av GIS i arkeologi og villa landskap i nord i den romerske Imperium. Kjerne temaer i programmet er: økologiske og økonomiske dimensjoner av samspillet mellom mennesket og landskapet; den historiske lagdeling av landskap; det 'fortid i det siste'; landskapet og identitet.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Arkeologer med en master i Mediterranean Archaeology er eksepsjonelt godt egnet til å følge en profesjonell karriere i arkeologi. De vil ha ... ... [+]

Master i Mediterranean Archaeology

En felles styrke UVA og VU Amsterdam er deres lang tradisjon for å drive forskning i Middelhavsområdet. Dette kan sees fra den store mengden av feltarbeid prosjekter i Italia og Hellas, samt museets samlinger i Allard Pierson Museum. De to spesialiseringer Interlink med de lange, men svært aktuelle, fagtradisjoner av UVA og VU Amsterdam, som inkluderer oppmerksomhet for studiet av grunnlaget for arkeologi, gjenstander og - for samhandling og tilkobling - også skapere og brukere.

To studie

Masterstudiet Mediterranean Archaeology tilbyr to studieretninger: Emisjoner av objekter og folkeslag

Denne spesialiseringen omhandler materiell kultur, hvor grundig analyse av ulike fasetter av keramikk eller materiale fra graver og helligdommer teller som en introduksjon for å lære mer om mennesker og fortiden. Temaene i undervisningsmoduler tett interlink med feltarbeidet av UVA og VU Amsterdam. Resultatene fra feltet, men også fra eget laboratorium forskning er behandlet i modulene. I Emisjoner av objekter og folks ulike aspekter av materiell kultur vil bli diskutert: fra teknikk og stil til den sosiale rollen gjenstander og bygninger. Denne spesialiseringen omfatter aspekter fra materialet kulturstudier, materialvitenskap og museum arkeologi. Middelhavet sammenkoblinger... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam er en av de få universiteter i Europa som tilbyr en full master i Heritage Studies, selv med opsjon på å forlenge programmet inn i en to-års ... [+]

Vrije Universiteit Amsterdam er en av de få universiteter i Europa som tilbyr en full master i Heritage Studies, selv med opsjon på å forlenge programmet inn i en to-års forskning Master. Personalet på Heritage Studies programmet er godt forankret i de internasjonale kulturnettverk. Amsterdam, med sin globale rekkevidde og mange kjente kulturminner institusjoner, omfattende kreative næringer, og dens kanaldistriktet som figurerer tydelig på UNESCOs liste over verdensarvsteder, er det perfekte urban kontekst for å studere (trans) kulturarv.

STRUKTUR AV PROGRAMMET

Masterprogrammet Heritage Studies ved VU Amsterdam er et ettårig program på 60 studiepoeng. Det inkluderer en kombinasjon av forelesninger og workshops, med plass til rundebordsdiskusjoner og debatt. I tillegg er forelesninger holdes på stedet i løpet av gruppebesøk prosjekter, institusjoner, landskaper og byer. Eksamensformer er verbal og muntlig, og presentasjoner og essays er ofte inkludert. Du vil fullføre studiet med en avhandling.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Internasjonal ledelse spesialiserer deg på global ledelse karrierer ved å utvikle din forståelse av hvordan den internasjonale konteksten påvirker bedrifter og deres ansa ... [+]

Handle om

Internasjonal ledelse spesialiserer deg på global ledelse karrierer ved å utvikle din forståelse av hvordan den internasjonale konteksten påvirker bedrifter og deres ansatte. På grunn av den økende globaliseringen de siste tiårene, påvirker den internasjonale konteksten nå alle aspekter av virksomheten. Den internasjonale ledelsen spesialiserer seg på den siste teorien om internasjonal ledelse med praktiske applikasjoner.

Under oppsyn av forskere og lærere i verdensklasse vil du gjennomføre avanserte internasjonale ledelseskurser designet for å gi en omfattende forståelse av hvordan man skal håndtere ulike deler av en bedrift og hvordan man kan konkurrere i ulike sammenhenger. I tillegg til kjernefag kan du velge mellom flere tverrfaglige valgfag som vil gi kunnskapen i områder av personlig interesse. Programmet har også en sterk praktisk komponent. Du må bruke de teoretiske verktøyene til en praktisk situasjon ved å utvikle en internasjonal ekspansjonsstrategi for et ekte selskap eller gi råd til et selskap om et internasjonalt ledelsesproblem. Videre vil du jobbe i ulike gruppeprosjekter for å utvikle myke ferdigheter for å jobbe i multinasjonale lag.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Programmet Ledelse og Change Management er en reiseguide for frontrunnere (bytteagenter og bytte mannskap) i organisasjoner. I denne spesialiseringen vil du skaffe bevisb ... [+]

Handle om

Programmet Ledelse og Change Management er en reiseguide for frontrunnere (bytteagenter og bytte mannskap) i organisasjoner. I denne spesialiseringen vil du skaffe bevisbasert kunnskap om kompleksiteten til (planlagte) strategiske inngrep fra flere perspektiver og i ulike innstillinger, inkludert private selskaper, offentlige organisasjoner og store institusjoner.

Alle kursene som tilbys i ledelse og endringsledelse spesialiseres under både makro (f.eks. Organisatorisk / institusjonell) og mikro (f.eks. Individuelle, atferdsmessige) perspektiver på emnet. Samtidig vil du lære om kompleksiteten til å implementere endring "på bakken", der planer og standard operasjonsprosedyrer vanligvis gir liten hjelp og hvor ledere stiger må til anledningen. Ved å lære prosjektledelse, retorikk og politiske ferdigheter, og - sist men ikke minst - ved å bli fortrolig med din personlige historie, vekst og visjon (som reflekterende utøver), kan du lære å bli den forreste (og dermed " leder ") av endring.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Beregningsvitenskap er en disiplin som har etablert seg som den tredje pilaren i moderne vitenskap (sammen med teoretisk og eksperimentell vitenskap), og innebærer ... ... [+]

Master i Computational science

Har du lyst til å konfrontere en tornado i virtuell virkelighet og forutsi dens intensjoner? Eller forstå oppførselen til finansmarkedene? Hva om du kunne simulere utfallet av et kirurgisk inngrep før den settes ut i praksis? Eller forutsi hvordan et publikum ville bevege seg i tilfelle en katastrofe? Beregningsvitenskap er en disiplin som har etablert seg som den tredje pilaren i moderne vitenskap (sammen med teoretisk og eksperimentell vitenskap), og innebærer modellering, simulering og analyse av verdens fenomener gjennom beregning. Dette har åpnet opp nye vinduer på den fysiske og samfunnsfag, geofag og biovitenskap på mange nivåer av skalaen.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Dette programmet kombinerer molekylær- og cellebiologi, informatikk og matematisk modellering for å integrere store mengder biologiske data i grunnleggende ... ... [+]

Master i bioinformatikk og systembiologi

Enorme mengder data er samlet inn gjennom genomikk initiativer. De gir en gylden mulighet til å forske hemmeligheter i livet, for å forstå mer av sin kompleksitet, for å forbedre livskvaliteten og å erobre store sykdommer. Konvertering denne enorme volumet av data i reell forståelse er den grunnleggende utfordringen for Bioinformatikk forskning. Høy gjennomstrømming metoder som massivt parallell sekvensering og massespektrometri generere flere rådata enn konvensjonelle datamodeller kan håndtere effektivt. For å behandle og analysere disse dataene, beregningsorientert teknikker fra Bioinformatikk - for eksempel sekvenssammenstilling, sekvens montering, biostatistikk og maskinlæring - er nødvendig for å gjøre spådommer om helseeffekt, og for å bestemme seg for en personlig behandling for pasienten. Både Bioinformatikk og Systems Biology er sterkt tverrfaglige felt. Dette programmet kombinerer molekylær- og cellebiologi, informatikk og matematisk modellering for å integrere store mengder biologiske data i grunnleggende kunnskap. Du vil utvikle en sterk følelse for vitenskapelig forskning og høye nivåer av abstraksjon, og lære å kombinere den raske utviklingen i disse feltene.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Mesterens spesialisering i Human Resource Management adresserer personell prosessen i organisasjoner, fra rekruttering og utvelgelse til opprykk ... ... [+]

Human Resource Management

Masterstudiet spesialisering i Human Resource Management adresserer personell prosessen i organisasjoner, fra rekruttering og utvelgelse til forfremmelse, overføringer og avganger. Programmets fokus er på utvikling og kontroll av den menneskelige faktor i en fungerende kontekst som blir stadig mer mangfoldig. Hvis du tar master spesialisering i HRM, vil du bli tildelt en grad i økonomi og administrasjon, men du vil spesialisere seg i prosesser av personell ytelse og menneskelig utvikling. Dette vil ikke bare forberede deg på en karriere i menneskelige ressurser, men også som en management trainee eller bedriftsrådgiver. Den kunnskapen du erverver vil gjøre deg i stand til å utvikle og anvende teoretiske ideer, mens problemløsning ferdigheter vil gjøre deg mer effektiv i alle typer nye eller ukjente tverrfaglige sammenhenger.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Masterstudiet Ancient Studies ikke følger faggrenser. Det er nesten ikke et eneste spørsmål som kan besvares utelukkende fra ... ... [+]

Master i Ancient studier

Masterstudiet Ancient Studies ikke følger faggrenser. Det er nesten ikke et eneste spørsmål som kan besvares utelukkende fra et arkeologisk eller litterær ståsted. På Ancient Studies du lærer å bruke det som er nødvendig, det være seg Ancient History, arkeologi, gamle språk eller filosofi. En ideell situasjon hvis du anser deg selv både en historiker og arkeolog, og ønsker å vise litteratur som et produkt av samfunnet. Spørsmål du kommer over er, for eksempel: Roma var en etnisk smeltedigel under keisertiden. Hvordan fikk klassiske poeter reagerer på dette, og kan spor av denne etniske intermingling bli funnet i studier av levekår og kunstneriske uttrykk? Det finnes en rekke tekster om drømmer som stammer fra den klassiske verden (fra Mesopotamia til Roma og Bysants). Kan vi lære mer om folk i antikken ved å studere disse drømmene? Og hva er påvirkning av latinsk litteratur på nederlandsk litteratur? Eller: For en gangs skyld ikke sammenligne Homer med Virgil, men med Gilgamesh episke. kjerne modul Kjernen modul av dette studiet er "store debatter i Ancient historiske studier". I denne modulen, forelesere fra Vrije Universiteit Amsterdam og Universitetet i Amsterdam avtale med en rekke sentrale temaer fra feltet gamle studier som har vært gjenstand for opphetede debatter. Du vil skrive en oppgave om en av disse debattene. Avhengig av din bakgrunn, vil du spesialisere seg videre i antikkens historie og arkeologi, latinske språk og kultur, gresk språk og kultur eller mesopotamiske språk og kultur av det første årtusen f.Kr.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Den entreprenørskap spesialisering er et felles studium av University of Amsterdam og Vrije Universiteit Amsterdam. Programmet er ... ... [+]

entreprenørskap

Det er en økende erkjennelse av at små og unge ventures står for økonomisk vekst, og at entreprenørskap kan være en viktig kilde til innovasjon. I entreprenørskap spesialisering, ser vi entreprenørskap som prosesser for å skape og utnytte muligheter ved hjelp av nye kombinasjoner av ressurser fører til nye (sosiale, samfunnsmessige og økonomiske) verdi. Kreativitet spiller en sentral rolle i disse prosessene. Vi studerer gründer prosesser i alle sammenhenger der de oppstår: i nye bedrifter så vel som eksisterende (både små og store), og i institusjonelle sammenhenger. Du vil lære å sette pris på kompleksiteten og utfordringene knyttet til svært givende entreprenørånd aktiviteter i alle typer bedrifter og institusjoner, og også utover: entreprenørskap som livsstil.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Mesterens spesialisering i filosofi, bioetikk og helse vil gi deg teoretiske og praktiske verktøy for å håndtere etiske problemstillinger i helsevesenet ... ... [+]

Master i filosofi, bioetikk og helse (spesialisering av filosofi (2 år))

Masterstudiet spesialisering i filosofi, bioetikk og helse vil gi deg teoretiske og praktiske verktøy for å håndtere etiske problemstillinger i helsevesenet og helsevesenet policy.You vil lære å reflektere over praktiske problemer fra en medisinsk, moralsk, juridisk, politisk og økonomisk perspektiv. Behovet for tverrfaglig refleksjon vokser som utviklingen i samfunnet fører til nye utfordringer i helsevesenet. Ta skiftene i ansvaret for eksempel: pasienter er forventet å ta større ansvar for egen helse og for å "styre seg selv" og forsikringsselskapene blir ansvarlig for både kostnader og kvaliteten på helsevesenet bestemmelser. I tillegg er det mange raske vitenskapelige og tekniske utvikling for å ta hensyn til: ut fra kjennskap til den genetiske basis av sykdommer, pre-implantation diagnose og IVF, til bruk av plastisk kirurgi for estetisk forbedring. Så er det problemer med bare tildeling forårsaket av økende antall behandlingstilbud for alle typer sykdommer og det økende antall mennesker som lever godt inn i alderdommen. En slik utvikling føre til en endring i det medisinske etiske dagsorden.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Sporfilosofien om lov og regjering av den toårige mesterfilosofien lærer elever å reflektere filosofisk på forutsetninger og grunnleggende trekk ved moderne vestlige juri ... [+]

Handle om

Sporfilosofien om lov og regjering av den toårige mesterfilosofien lærer elever å reflektere filosofisk på forutsetninger og grunnleggende trekk ved moderne vestlige juridiske systemer. Programmet er tverrfaglig. Generelle filosofiske emner og spesifikke emner i juridisk filosofi kombineres med studentens eget utvalg av juridiske kurs. Studentene i dette sporet fullfører normalt en enårig mastergrad i lov.

Studieprogram

Hva er et lovsystem? Under hvilke forhold er loven bare? Er borgere i moderne, liberale velferdsstater fri og like? Er det noen naturlige rettigheter? Er folkeretten legitim? Gjelder sosial rettferdighet utover staten? Hvilken forståelse av en person er underlagt bioetisk lovgivning? Gjøre nye former for teknologi og styring undergrave standarder for hva det er å være et selvstendig juridisk emne? Disse og mange andre spørsmål er reist og adressert i toårig master spor filosofi for lov og regjering.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
Deltid
2 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Neuroscience tilhører de vitenskaper som i fremtiden vil ha en stor innvirkning på nesten alle aspekter av vår funksjon som mennesker .. ... [+]

Neuroscience tilhører de vitenskaper som i fremtiden vil ha en stor innvirkning på nesten alle aspekter av vår funksjon som mennesker. Neuroscience har allerede endret syn vi har på oss selv. Dette programmet tilbyr et svar på et behov for ansvarlige forskere, vitenskapsmenn som er følsomme for de konseptuelle problemstillinger i sine egne spesifikke underdomene og som er, på den annen side, i stand til å reflektere og kommunisere om de bredere implikasjonene av sitt felt, så vel klinisk som samfunnsmessig. Vi tar sikte på filosofi i nevrovitenskap i stedet for filosofi om nevrovitenskap.

STRUKTUR AV PROGRAMMET

Læreplanen av PNS inkluderer 30 ec i filosofi, 36 ec i Neuroscience, 42 ec i Philosophy of Neuroscience, og 12 ec for den enkelte masteroppgaven på totalt 120 ec. For detaljer i læreplanen, se nettsiden på www.vu.nl/philosophy... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Dette masterstudiet gir konseptuelle rammeverk og praktisk innsikt, som begge er avgjørende for å fatte hvordan ledelse og markedene opererer ... ... [+]

Master i finans

Hvis du er interessert i å få en bedre forståelse av hvordan økonomistyring og finansmarkedene fungerer, Master i finans ved VU University Amsterdam er et utmerket sted å starte. Dette masterstudiet gir konseptuelle rammeverk og praktisk innsikt, som begge er avgjørende for å fatte hvordan ledelse og markedene opererer i finanssektoren.

studieprogram

Målet med programmet Masterstudiet i Finance gir deg en grundig grunnlag for en god start som en finans profesjonell. Det første slaget er halve kampen. Dette programmet øker ditt nivå av kunnskap i investeringer og Corporate Finance, utdanner deg på hvordan å anvende denne kunnskapen i praksis (tilfeller) og trener deg i å skape ny kunnskap i forkant av dagens akademisk tenkning. De to første læringsmål er integrert i fire obligatoriske kurs (Corporate Finance, Empirical Finance, Asset Pricing & Investments and Financial Markets & Institutions) og to eller flere valgfrie emner som gjør det mulig å spesialisere seg videre. Både individuelt og i team, vil du arbeide med faglige forskningsprosjekter besvare reelle spørsmål som reises i finansverdenen. Finans kan bare bli din andre natur hvis du er i stand til å tilegne seg, bruke og skape kunnskap samtidig.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Den Quantitative Finance programmet er en 84-kreditt Honours Track som er en del av masterstudiet i økonomi. Du vil ta tre sentrale kurs i ... ... [+]

Master i Finance: Honours Program Quantitative Finance

Den Quantitative Finance programmet er en 84-kreditt Honours Track som er en del av masterstudiet i økonomi. Du vil ta tre sentrale kurs i finans (Investments, Derivater, og Quantitative Risk Management) og tre avanserte metodiske sentrale kurs i økonometri og finansmatematikk. Du kan velge tre valgfag fra masterstudier i økonomi, økonometri, matematikk, økonomi, økonomi og andre. Denne valgfriheten gjør at du kan velge din egen spesialisering og skape din egen karriere profil. Du vil være i stand til å legge vekt på grunnleggende, metodiske fag eller fokusere på anvendelse av avansert metodikk. I løpet av ett år vil du delta på forelesninger, komplett case studieoppgaver, gi presentasjoner og gjennomføre omfattende forskningsoppdrag. Studiet undervises på engelsk. Kandidater får tittelen Master of Finance.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

The Master i Business Analytics (BA) er et tverrfaglig program, rettet mot forbedring av forretningsprosesser ved å bruke en kombinasjon av metoder basert ... ... [+]

Master i forretningsanalyse

The Master i Business Analytics (BA) er et tverrfaglig program, rettet mot forbedring av forretningsprosesser ved å bruke en kombinasjon av metoder basert på matematikk, informatikk og business management. Du vil få opplæring i å gjenkjenne og løse i et firma og problemer. BA er en hands-on program: du vil bruke din kompetanse i de ulike feltene for å forbedre forretningspraksis ved å undersøke og analysere virkelige situasjoner som møter selskaper daglig.

Konstruere, implementere og vurdere løsnings tilnærminger

Teorier fra Business Analytics er vanligvis brukes på områder som supply chain planlegging, data mining, call center management, revenue management og risikostyring. Masterstudiet vil utdype din kunnskap på disse områdene, og gir deg muligheten til å spesialisere seg i optimalisering av forretningsprosesser, beregnings intelligens og finansiell risikostyring. Kombinere den kunnskapen du anskaffe og bruke det på praktiske situasjoner spiller en avgjørende rolle i programmet. Mastergraden avsluttes med en seks måneders enkelte internship hos et selskap (masterprosjektet).... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Masterstudiet i fysikk og astronomi gir deg mange muligheter til å studere og drive banebrytende grunnleggende forskning og dens ... ... [+]

Master i fysikk

Fysikk og astronomi er en uunnværlig del av det moderne samfunn. Moderne liv ville være helt annerledes uten databrikker, lasere, MR screening og alle de andre fordelene med fysikk forskning. Masterstudiet i fysikk gir deg mange muligheter til å studere og engasjere seg i banebrytende grunnleggende forskning og dens applikasjoner. Enten du er interessert i fysiske prosesser i cellene, skape kunstig fotosyntese, Astropartikkelfysikk eller testing grunnleggende symmetrier på atomært skala, masterstudiet i fysikk gir deg muligheter til å utdype din kunnskap og engasjere seg i banebrytende grunnleggende forskning.

Fysikk og astronomi er et felles studium ved Universitetet i Amsterdam og VU Amsterdam. Kursene er gitt ved de to fakultetene Science. Nyutdannede får en diplom godkjent av begge universitetene.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Historie saker. Mastergraden program i historie ved VU lærer deg å bli en profesjonell historiker. Kurset er bred og også gjør det mulig å spesialisere seg i et bestemt o ... [+]

Historie saker. Mastergraden program i historie ved VU lærer deg å bli en profesjonell historiker. Kurset er bred og også gjør det mulig å spesialisere seg i et bestemt område av historie. Hver spesialisering er basert på en av stolene i Historisk avdeling. Fremdriften av studien er personlig veiledet av en professor. Ifølge en student, "historie ved VU utmerker seg med lite samfunn av studenter og støtte fra sine ansatte."

STRUKTUR AV PROGRAMMET

Alle studenter følger en rekke grunnleggende kurs. I tillegg velger du den brede master pensum eller en av de fem spesialiseringer. Hvis du bestemmer deg for å følge den brede masterplanen så du gjør ditt eget valg fra de andre fagene som tilbys. Hver spesialisering er koblet til en eller flere av stolene i Historisk avdeling. Fremdriften av studien er personlig veiledet av et medlem av den faglige staben. Noen spesialiseringer er på engelsk; andre er på nederlandsk, men med noen kurs i engelsk.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Denne to-årig program på Vrije Universiteit Amsterdam forbereder dyktige studenter til en forskerkarriere i historien. Du kan spesialisere seg i ... ... [+]

Master in History (Research)

Denne to-års program forbereder dyktige studenter til en forskerkarriere i historien. Du kan spesialisere seg i politiske, (post) kolonihistorie, global sosial historie eller kulturhistorie. Historien gruppen er kjent for sin unike kompetanse innen historie kunnskap og religion, kulturarv studier, følelser studier, materiell kultur, og miljø humaniora. Du vil undersøke de komplekse konstellasjoner der personer, gjenstander, steder og ideer krysser, med fokus på rollen av makt, sosiale relasjoner, religion og følelser. Programmet tilbyr også studentene mulighet til å utforske og trene ferdigheter i digital analyse og reflektere over mulighetene for de nye digitale humaniora teknikker.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Forskningsrådet Master i Critical Studies in Art & Culture er en to-årig program som vil gjøre deg i stand til å utvikle seg til en profesjonell forsker. Programmet o ... [+]

Master i Critical Studies in Art & Culture (Research)

Dette toårige programmet er unikt i Nederland. Med spesiell vekt på metodiske og teoretiske problemstillinger, interrelates det perspektiver fra kunsthistorie, medievitenskap, designstudier og arkitekturhistorie. Det fremmer tilegnelse av kunnskap, analytiske ferdigheter og evne til kritisk å reflektere over historiske og samtidige utviklingen i kulturelle næringer. Det dreier seg om analyse av "visuelle objekter" (fra landskap, byer og bygninger til kunstverk i ulike medier, film, fjernsyn, design og spill) i deres sosiale, institusjonelle, økonomiske og ideologiske sammenhenger. Studiet undervises på engelsk.

Programmet i et nøtteskall... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Forsknings Master i lingvistikk er et toårig program som vil gjøre deg i stand til å utvikle seg til en profesjonell forsker. Programmet omhandler lingvistikk ... ... [+]

Master i lingvistikk (Research)

Forskningsrådet Masterstudiet i lingvistikk er et toårig program som vil gjøre deg i stand til å utvikle seg til en profesjonell forsker. Programmet omhandler lingvistikk i sin videste forstand. Alle studenter ta et generelt kurs innen lingvistisk forskning i det første året. Kurset, passende kalt Linguistic Research, blir undervist av tre eller fire foredragsholdere, hver av dem foredrag om historien til forskning innen lingvistikk fra perspektivet til sin egen spesialisering og om metoder og teknikker som brukes i sitt felt. I tillegg vil du velge et område der du ønsker å spesialisere seg. I løpet av programmet, vil du velge fire kurs fra en liste over tilgjengelige masterkurs. Du vil basere ditt valg på dine egne interesser og spesialisering som du ønsker å forfølge. Våre kompetanseområder omfatter ikke bare fonologi og syntaks, men også fag som tekstlig og / eller sjanger analyse, antropologiske lingvistikk, anvendt språkvitenskap og sosiolingvistikk. Studiet undervises på engelsk.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Det sentrale punktet i dette programmet ved Vrije Universiteit Amsterdam er sammenhengen mellom litteratur og sosial endring. Fiction teller fordi det former måten vi ser ... [+]

Master i Literary Studies (forskning)

Det sentrale punktet i dette programmet er sammenhengen mellom litteratur og sosial endring. Fiction teller fordi det former måten vi ser verden på, andre mennesker og oss selv. Det er gjennom fantasi at vi kan begynne å endre virkeligheten. I dette programmet vil du lære å analysere form, språk og materielle aspekter av tekster som bærere av kulturelle, etiske, religiøse, vitenskapelige og politiske meningssystemer. Du vil lære å designe forskning som kombinerer perspektiver fra litteraturstudier og litteraturhistorie med andre disipliner, for eksempel kulturelle og (legg) kolonihistorie, miljømessige og digitale humaniora, global historie og visuell kultur.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Dette programmet forbereder deg til en karriere som forsker i filosofi. Den fokuserer på sentrale spørsmål om menneskelig kunnskap og moral, og det gjør at du kan spesial ... [+]

Handle om

Dette programmet forbereder deg til en karriere som forsker i filosofi. Den fokuserer på sentrale spørsmål om menneskelig kunnskap og moral, og det gjør at du kan spesialisere deg i forskjellige retninger. Kombinasjonen av historiske og moderne perspektiver er et sentralt element i hele programmet. Målet med vårt program er

Å hjelpe deg med å få en grundig bekjentskap med toppmoderne diskusjoner og problemstillinger i epistemologi og moralsk og politisk filosofi, samt deres historiske røtter.Å trene dine forskningsferdigheter.Å forberede deg til en Ph.D. bane.For å hjelpe deg med å anvende den historisk informerte analysen av grunnlaget for kunnskap og moral til aktuelle saker som for eksempel falske nyheter og konspirasjonsteorier, klimaskepsis, forholdet mellom frihet og likestilling, individuelt ansvar for kollektive utfall eller moralske markeder .... [-]
Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Vår internasjonale Hydrologi Masterprogram er på engelsk og krever to års studier for å skaffe de 120 ECTS (European Credit Transfer System) som du ... ... [+]

Master i Hydrologi

Å sikre at det er nok vann av god kvalitet for å tilfredsstille behovene til verdens voksende befolkning er en skremmende utfordring. Samfunnet trenger hydrologer å forvalte verdens vannressurser. I masterstudiet i hydrologi, vil du studere de prosessene som regulerer mengden og kvaliteten på vann når den passerer gjennom økosystemer, jord og elver. Vi vil gi deg en solid teoretisk basis, kombinert med hydrologisk forskning på områder som spenner fra tropisk Amazonia til permafrostområdene i Sibir. En Master of Science i Hydrologi gjør det mulig å satse på en profesjonell eller vitenskapelig karriere i hydrologi.

studieprogrammet

Vår internasjonale Hydrologi Masterprogram er på engelsk og krever to års studier for å skaffe de 120 ECTS (European Credit Transfer System) som du trenger for konfirmasjonen som en Master of Science i hydrologi. I det første året består Hydrologi MSc programmet av en kombinasjon av forelesninger, data workshops, laboratoriet og feltkurs. Denne perioden brukes til å lære deg det grunnleggende teoretisk og eksperimentell hydrologi. Det andre året gir ytterligere spesialisering i ditt område av interesse, og blir avsluttet med en 4-6 måneder Master forskningsprosjekt ved Vrije Universiteit Amsterdam, eller i det ytre internasjonal forskning eller profesjonelle organisasjoner. MSc hydrologi prosjektet kan være en deskstudie (f.eks hydrologisk modellering, laboratoriestudier) eller en studie som omfatter feltmålinger. Resultatet er en masteroppgave. En stor del av programmet er obligatorisk (102 studiepoeng av totalt 120 studiepoeng). Du kan velge opptil 18 studiepoeng igjen av studiepoeng fra masterstudiet i hydrologi eller fra andre masterstudier i hydrologiske,... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Våre master kurs kan endre seg fra år til år for å reflektere pågående utbygginger og internasjonal Information Sciences forskning. De kan inneholde ... ... [+]

Master i Information Sciences

Informasjon Sciences er den tverrfaglige området spenner Informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) og praktisk anvendelse i samfunnet. Er du interessert i hvordan informasjon skapes og behandles i bedrifter og organisasjoner? Er du mer interessert i anvendelsen av teknologi enn teknologi for sin egen skyld? Tror du det er viktig å vurdere rollen til personer, organisasjoner og kulturer i design, modellering, kommunikasjon og deling av informasjon? Hvis ja, så masterprogrammet i Information Sciences ved Vrije Universiteit Amsterdam er et utmerket valg for deg. Informasjon Sciences kombinerer teknologi og organisasjonsstudier på den ene side, med teknologi og kultur på den andre. Den har kurs som holder deg i forkant av den raske utviklingen innen denne sektoren. Programmet fokuserer på web-applikasjoner og internett forskning for e-samfunn i fremtiden, blant annet områder som e-handel og e-underholdning. Masterstudiet søker å fremme vitenskapelig innsikt og en følelse av samfunnsansvar. Du vil bli bedt om å velge kurs med en samlet verdi på 15 studiepoeng fra en liste over godkjente kurs som er forankret i vår internasjonal forskning. Våre masterkurs kan endres fra år til år for å reflektere pågående utbygginger og internasjonal Information Sciences forskning. De kan inneholde gjeste kurs, SIKS National Graduate Research Skole kurs og kurs om andre nye emner undervist ved universitetet ansatte. Vår nåværende kurs inkluderer informasjonsgjenfinning, E-Business Innovation, Software Architecture, ontologi Engineering og Multimedia Design sak.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Masterstudiet har som mål å gi deg kunnskap, erfaring og innsikt du trenger for å bli en selvstendig faglig innen c ... [+]

Mastergrad i informatikk

Masterstudiet har som mål å gi deg kunnskap, erfaring og innsikt du trenger for å bli en selvstendig faglig innen informatikk. Du vil lære mye om teknologien bak datasystemer, programvare, nettverk og elektroniske systemer. Programmet er utviklet for å tilby et solid grunnlag for en karriere i næringslivet og også for å forberede deg for videre utdanning som forsker. Det er flere forskergrupper innen Vrije Universiteit Amsterdam hvor du vil ha mulighet til å fortsette arbeidet som forsker. The Computer Science Avdelingen har mange forbindelser med nasjonale og internasjonale selskaper, som kan tilby deg en flying start på karrieren din når du har fullført master. Computer Science kandidater er i høy etterspørsel og mange av våre studenter finner jobb i deres valgte fagområde.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Earth Sciences er et generelt masterprogram som er forskjellig fra de spesialiserte masterne vi tilbyr. Programmet gir deg muligheten til å velge en ... ... [+]

Master of Earth Sciences

Vrije Universiteit Amsterdam er kjent for å kombinere alle grunnvitenskapelige spesialiseringer med andre fagområder. Jordvitenskap ved vårt universitet er nært knyttet til biologi og miljøvitenskap. Hvorfor begrense deg til å være bare en geolog eller en geograf? Bli en sann jordforsker, med vidtrekkende bakgrunnskunnskap som gjør at du virkelig kan få mest mulig ut av din fremtid. Hvordan virker interaksjon mellom istid, liv, platetektonikk og CO2-sykluser i jordskorpen og havet? Hva er forholdet mellom landskaps- og feilbevegelser i dating av bergarter eller i prosesser som oppløft og erosjon?

Programmet i et nøtteskall

Earth Sciences er et generelt masterprogram som er forskjellig fra de spesialiserte masterne vi tilbyr. Programmet gir deg muligheten til å velge en spesialisering, men å velge en betyr ikke at du er begrenset til bare det aktuelle emnet. Du har muligheten til å utforske alle aspekter av et bestemt område i detalj hvis du vil, men du er også fri til å velge dine egne fag for opptil en fjerdedel av de nødvendige studiepoengene.Her er et lite utvalg av fagene vi tilbyr:... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Dette ett-årig mastergradsstudium tar sikte på å overføre til studentene kunnskap, ferdigheter og innsikt er nødvendig for å operere som en profesjonell eller akademisk . ... [+]

Master i jus og politikk av International Security

Dette ett-årig mastergradsstudium tar sikte på å overføre til studentene kunnskap, ferdigheter og innsikt er nødvendig for å operere som en profesjonell eller akademisk forsker i området av internasjonal fred i sikkerhet. Spørsmål av internasjonal fred og sikkerhet blir stadig viktigere i juridisk, politisk og administrativ praksis. Begrepet "internasjonal sikkerhet" er ikke lenger begrenset til tradisjonelle saker som gjelder krig og fred, men dekker nå også temaer som terrorisme, strafferett, beskyttelse av menneskerettighetene og "menneskelig sikkerhet".

Program

Masterstudiet i rettsvitenskap og Politics of International Security tilbyr en læreplan som fokuserer på internasjonal sikkerhet fra perspektivet til internasjonal lov og internasjonale relasjoner. Videre skal det gi innsikt i de vanligste grunnlaget for de to disipliner, de ulike metoder og teorier, samt samspillet mellom de to i området internasjonal sikkerhet. Nedenfor finner du et par eksempler på temaer som dekkes i programmet.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Masterstudiet i kjemi er en utfordrende studium for studenter som allerede har en solid bakgrunn i kjemi og som er ivrige etter å ... ... [+]

Master i kjemi

Masterstudiet i kjemi er en utfordrende studium for studenter som allerede har en solid bakgrunn i kjemi og som er ivrige etter å utvide sin kunnskap og erfaring. Kjemi er ikke en isolert fag: den danner en bro mellom biologi i den ene enden av spekteret (biomolekylære kjemi) og fysikk ved den andre ende (fysisk-kjemi teoretisk). En master i kjemi kan føre til en spennende og godt betalt karriere med store muligheter for å forfølge dine ambisjoner.

Kjemi er et felles studium ved Universitetet i Amsterdam og Vrije Universiteit Amsterdam. Kursene er gitt ved de to fakultetene Science. Kandidater får et diplom akkreditert av begge universitetene.

Programmet i et nøtteskall... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Forskningen masterprogrammet har som mål å levere godt utstyrte forskere innen Ancient Studies. Det fokuserer på de kulturer og samfunn i ... ... [+]

Master i klassikere og gamle sivilisasjoner (Forskning)

Forskningen masterprogrammet har som mål å levere godt utstyrt forskere innen Ancient Studies. Det fokuserer på de kulturer og samfunn i Middelhavsregionen, Vest-Europa og Vest-Asia i perioden fra c. 1000 f.Kr. til 500 e.Kr.. Programmet tilbyr en god blanding av disiplinær og tverrfaglig undervisning og forskning. Disiplinær fordi programmet bygger på spesialisering tilbys i bachelorstudiet; tverrfaglig fordi du gjør bruk av resultatene av beslektede disipliner i løpet av de såkalte "kjernemoduler '. Dette er to tverrfaglige tutorials, der medlemmer av lærerstaben fra ulike disipliner fra Institutt for Ancient studier og arkeologi lære deg hvordan å nærme seg en felles forskning tema fra ulike perspektiver og å gi teoretisk forankring for dette temaet. Optisk for forskning masterstudiet vil bringe deg til et inspirerende forskningsmiljø. Institutt for Ancient studier og arkeologi har vært svært vellykket for de siste årene i å skape forskning muligheter for doktorgrads- og postdoktor forskning studenter, inkludert store tematiske prosjekter som har plass til et antall doktorgrads- og postdoktor forskning studenter.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Masterstudiet Ancient History har to spesialiseringer. Hver spesialisering består av to kjernemoduler som introduserer deg til en rekke ... ... [+]

Master i Ancient History

Masterstudiet Ancient History har to spesialiseringer. Hver spesialisering består av to kjernemoduler som introduserer deg til en rekke viktige debatter i det aktuelle feltet ("Store debatter i gamle historiske studier"). Det er også stor vekt på tverrfaglig forskning.

East-West Konfrontasjoner: Det har alltid vært en større eller mindre grad av gjensidig kulturell samhandling mellom det nære Østen og den greske verden. Dette gjelder religiøse og kunstneriske motiver, vitenskap, skriftsystemer og offentlig forvaltning. Kompetansen i lærerstaben er konsentrert hovedsakelig på den hellenistiske epoken (Alexander den Store i Mesopotamia), selv om tidligere og senere perioder er også dekket. Religion og kultur: en av de sentrale temaene som dekkes i denne spesialiseringen er kulturen i den greske eliten i den østlige delen av Romerriket. ... [-]
Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Studiet av tekster, litteratur og materiell kultur i antikkens Hellas og Roma tilbyr en skattekiste av informasjon. Denne informasjonen er av høyeste ... ... [+]

Master i Classics

Klassikere som en disiplin er levende og sparker. Studiet av tekster, litteratur og materiell kultur i antikkens Hellas og Roma tilbyr en skattekiste av informasjon. Denne informasjonen er av høyeste interesse i seg selv, men er også svært relevant for vår dag kultur. Synes du det er en utfordring å nyansere bildet av gresk-romerske antikken, samt gjøre nye koblinger mellom nåtid og fortid? I så fall master i Classics er programmet for deg. Dette masterprogrammet kombinerer lingvistikk, litteratur og kulturhistorie. Dens spesielle profiler er narratologi og diskurs lingvistikk, intertekstualitet og mottak, og gamle tanker. Verden av gresk-romerske antikken har mange fasetter og dermed Classics omfavner mange disipliner. Du vil være å analysere representative primærkilder mye mer i dybden enn det som var tilfelle under bachelor fase. Velge dine egne områder av interesse du vil bli introdusert i vitenskapelige debatter og lære å håndtere de faglige virkemidler for å bidra selv til disse diskusjonene. I tillegg vil du bli vist hvordan å forholde din spesialist, kritisk kunnskap om antikken til tekster og andre kulturelle fenomener fra senere perioder.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

I en liten skala undervisning innstilling, vil studenter ved Forsknings Master i klinisk og utviklingsPsykoPatologi lære om etiologi, den ... ... [+]

Master i klinisk og utviklingspsykopatologi (forskning)

I en liten skala undervisning innstilling, skal studentene ved Research Master i klinisk og utviklingsPsykoPatologi lære om etiologi, utvikling og forløp av psykopatologi og cutting edge psykologisk informert metoder for forebygging og behandling. De beste forskerne på dette feltet vil presentere høy kvalitet undervisning på de nyeste innsikter om forholdet mellom psykisk helse, biologiske legater og miljøressurser, det nevropsykologiske underlaget og menneskelige relasjoner, og adaptive og maladaptive utviklingsveier.

Programmet i et nøtteskall

Institutt for utviklingspsykologi, klinisk psykologi og spesialpedagogikk av Vrije Universiteit Amsterdam tilbyr dyktige og motiverte studenter en utfordrende pedagogisk program; en unik to-års forskning Master i klinisk og utviklingsPsykoPatologi. Funksjoner av læreplanen omfatter:... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Mesterens i kognitiv Nevropsykologi er en to-års forskning masterstudiet som opererer på skjærekantene mellom kognitiv psykologi ... ... [+]

Master I Kognitiv Neuropsykologi (Forskning)

The Master i kognitiv Nevropsykologi er en to-års forskning masterstudiet som opererer på skjærekantene mellom kognitiv psykologi og klinisk nevropsykologi. Mens kognitiv psykologi er rettet mot generelle teorier om hjernens funksjon, fokuserer nevropsykologi på individuelle pasienter med hjerneskade, hvis tilstand kan ofte gi oss ny innsikt i hvordan den menneskelige hjernen fungerer. Ved å kombinere disse to tilnærmingene til en Master 's program er unikt i Nederland.

Programmet i et nøtteskall

The Master i kognitiv Nevropsykologi er en to-års forskning masterstudiet, kombinerer dyptgående kurs om kognitiv funksjon i de generelle og kliniske populasjoner med brede generelle og nevrovitenskapelig forskning ferdigheter. Funksjoner av læreplanen omfatter:... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Mestere 'program for kultur, organisasjon og ledelse setter organisatoriske problemer i en bredere sosial og kulturelt perspektiv. Er du ... ... [+]

Master i kultur, organisasjon og ledelse

The Masters 'program for kultur, organisasjon og ledelse setter organisatoriske problemer i en bredere sosial og kulturelt perspektiv. Er du interessert i organisasjoner og emner innen organisasjonskultur, endringsledelse og kulturelle endringer? Har du som mål å oppgradere med en universitets herrers grad? Da Masters 'program for kultur, organisasjon og ledelse kan være akkurat det du leter etter.

studieprogram

Programmet fokuserer på kvalitative forskningsmetoder som preger den etnografiske tilnærming. Studenter kan også foreta målinger for sin avhandling i Nederland eller i utlandet, særlig i Sørøst-Asia, Sør-Afrika eller Karibien. Hva du kan forvente fra programmet:... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Som mastergradsstudent vil du lære å drive selvstendig forskning innen kunstig intelligens (AI). Du vil utforske kunnskapstilegnelse og modellering ... ... [+]

Master i kunstig intelligens

Som mastergradsstudent vil du lære å drive selvstendig forskning innen kunstig intelligens (AI). Du vil utforske kunnskapstilegnelse og modellering, multi-agentsystemet og teknikker for å gjøre Internett-søk enklere og mer effektive. Kunstig intelligens er alle om smarte miljøer som støtter mennesker i en veldig dedikert måte. Fordi intelligens handler om mer enn bare logisk tanke, vil du trekke på kunnskap fra hele det akademiske spekteret; fra filosofi, logikk og psykologi, for informatikk, språklig analyse og matematikk.

Programmet i et nøtteskall

Masterstudiet i kunstig intelligens går over to år og består av 120 studiepoeng. Uansett hvilken spesialisering du velger, fullfører du programmet ved å skrive en avhandling. Du kan velge mellom to programmer:... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Programmet Komparative Kunst og medievitenskap fokuserer på intermedialities i forhold til kino, tv, digitale medier, litteratur og visuell kunst. Intermedialities ... ... [+]

Master i Sammenlignende kunst og medievitenskap

Programmet Komparative Kunst og medievitenskap fokuserer på intermedialities i forhold til kino, tv, digitale medier, litteratur og visuell kunst. Intermedialities er crossovers og sammenhengene mellom kunst og media, men også innen og mellom ulike medier. Disse har blitt intensivert med ankomsten av digitale medier og "hypermedium" som oppstår fra samspillet på skjermen av ord, bilder og lyder og gjennom konvergensen av kino, fjernsyn, radio, journalistikk, e-bøker, og fotografering på nettet.

Kjernefag Programmet er bygget opp rundt fire hovedretter: Lesing av konseptene for intermedialitet, crossmedia fortelling, kryssmedier og kunstens sammenligning: Den kinematiske byen. Første semester består av to innledende kurs på kjerne teoretiske rammer for mellomstudier:... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Masterstudiet tilbyr en ideell mulighet til å spesialisere seg i dette fascinerende fagfelt der et bredt spekter av fagområder møtes ... ... [+]

Master in Management, Policy Analysis og entreprenørskap i helse- og biovitenskap (MPA)

Nye biomedisinske innovasjoner i en verden som blir stadig mer komplisert gi opphav til et bredt spekter av etiske, juridiske og sosiale spørsmål og dilemmaer. Er den nye kikhoste vaksine bedre enn den gamle? Hvordan kan vi kontrollere Q-feber? Hvordan skal vi gjennomføre forestillinger om pasientsentrert omsorg? Hva blir konsekvensene av utviklingen i genomikk på grunnleggende helseforsikring? Gi de beste mulige svar på disse spørsmålene krever samarbeid mellom flere disipliner og aktører i samfunnet, fra myndigheter, industri og sosiale institusjoner til forbrukere og pasienter. Masterstudiet gir en ideell mulighet til å spesialisere seg i dette fascinerende fagfelt der et bredt spekter av fagområder møtes.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Master i lingvistikk: Språkkonsultasjon og språklig dokumentasjon tilbyr et program i generell lingvistikk som fokuserer på samspillet mellom teori og data i antropologis ... [+]

Handle om

Master i lingvistikk: Språkkonsultasjon og språklig dokumentasjon tilbyr et program i generell lingvistikk som fokuserer på samspillet mellom teori og data i antropologiske, typologiske og beskrivende lingvistikkens forskningstradisjoner. Fokus på praktisk feltarbeid, kulturpragmatikk og antropologiske perspektiver gjør dette programmet unikt i Nederland. Etter oppgradering har studenten kunnskap, ferdigheter og kompetanse til å fungere som en språklig konsulent eller språkforsker i mange innstillinger, spesielt i oversettelse, tverrkulturell kommunikasjon og språkdokumentasjon:

kunnskap om dagens utvikling innen typologisk, beskrivende og antropologisk lingvistikk;evnen til å reflektere kritisk på vitenskapelige publikasjoner på disse feltene;ferdighetene til å gjennomføre språklig forskning i feltarbeid og tverrkulturelle språklige konsulentinnstillinger på metodisk tilstrekkelig og systematisk måte;evnen til å formidle resultatene av hans eller hennes forskning tydelig og systematisk til både medmennesker og publikum utenfor akademia;evnen til å skrive en referansegrammatikk av et underdokumentert språk i samsvar med de internasjonale standarder for beskrivende og dokumentar lingvistikk.Studieprogram... [-]
Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

For å utvinne informasjon fra svært store tekstforekomster, må du vite hva du leter etter og hvordan du finner det. Masterprogrammet Text Mining AI trener alle med bachel ... [+]

For å utvinne informasjon fra svært store tekstforekomster, må du vite hva du leter etter og hvordan du finner det. Masterprogrammet Text Mining AI trener alle med bachelor- eller mastergrad på hvordan man bruker tekstutvinning ved å bruke Artificial Intelligence (AI) teknikker. Du vil lære hva mulighetene og begrensningene er, og hvordan du reflekterer over resultatene og tverrfaglige aspekter.

Hva er Text Mining AI?

Har du noen gang lurt på hvorfor det er et behov for å finne informasjon i en tekst ved hjelp av Artificial Intelligence teknikker? Forskere og beslutningstakere har svært mye behov for den informasjonen som må være et sted i tekstlige store data. Noen eksempler:... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 semester
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

The Master i litteraturvitenskap, program Literatures på engelsk ved Vrije Universiteit Amsterdam fokuserer på forholdet mellom litteratur og visuell ... ... [+]

Master i litteratur på engelsk

The Master i litteraturvitenskap, program Literatures på engelsk ved Vrije Universiteit Amsterdam fokuserer på forholdet mellom litteratur og visuell kultur. Forankret i VU Amsterdam tradisjon for å studere forholdet mellom ord og bilde, vil denne spesialiserte tverrfaglige program lærer deg å analysere de ulike måtene tekstlig og visuell kultur samhandle. Temaene studert fra dette perspektivet spenner fra renessansen scenen til manus, fra forholdet mellom poesi og fotografi til film tilpasninger av gotiske romaner. Kursene i dette programmet er nært knyttet til den nåværende forskning av ansatte, slik at studentene er involvert i utviklingen cutting-edge. Du oppfordres til å utforske dine egne interesser i dybden ved hjelp av verktøy og teorier vi gi deg, som kulminerte i ditt eget forskningsprosjekt når du skriver en MA-avhandling i andre semester.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

The Master i markedsføring programmet tar deg med på en reise der du utfordre deg selv å se nærmere på områder av markedsføring teori, markedsføring forskning ... ... [+]

Master i markedsføring

The Master i markedsføring programmet tar deg med på en reise der du utfordre deg selv å se nærmere på områder av markedsføring teori, markedsføring forskning og markedsføring praksis. Du vil lære å tenke trategically, og dermed forstå hvordan overlegen verdi kan skapes for kunder og andre interessenter samtidig oppnå organisatoriske mål.

Første semester

Reisen begynner med å forstå hvordan et bærekraftig konkurransefortrinn oppnås ved å skape verdier for kunder og samfunn. Snarere enn å fokusere på oppskrifter for å lykkes ', er det lagt vekt på å se videre: forstå hvorfor noe fungerer. Dette krever også dyp forståelse av forskningsmetodikk. Turen tar deg også dypere i verdener av forbruker- og forretnings tobusiness markedsføring, enten produkt eller tjeneste, og dermed gjør det mulig å håndtere markedsføring utfordringer i et stadig mer komplekst internasjonalt miljø. Andre semester... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Masterstudiet i matematikk ved Vrije Universiteit Amsterdam gir deg en mulighet til å spesialisere seg i ett område, mens ytterligere utdype din ... ... [+]

Master i matematikk

Matematikk er en levende, mangfoldig og allsidig felt, der fokus er på studier og utvikling av teknikker for å takle ren og anvendt matematisk spørsmål. Ofte er skillet mellom teori og praksis bare en illusjon. Matematisk teori, er utviklet for et spesifikt problem, ofte finner sin vei inn i uventede applikasjoner. Dette er styrken og skjønnheten i matematikk, en disiplin som er per definisjon uendelig, og hvor nye veier er alltid venter på å bli utforsket. Masterstudiet i matematikk ved Vrije Universiteit Amsterdam gir deg en mulighet til å spesialisere seg i ett område, mens ytterligere utdype dine matematisk kunnskap generelt.

Programmet i et nøtteskall... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Masterstudiet består av to hovedspor: 'Sport' og 'Helse'. Sporene er ikke strengt delt, men har noen overlapping. Dette gjør det mulig å ... ... [+]

Master i Human Movement Sciences: Sport, trening og helse

Fra den siste utviklingen i idrett trening for nye tilnærminger til rehabilitering, Master i Human Movement Sciences gir state of the art innsikt i hvordan motor ytelse kan forbedres. Fra biomekanikk til psykologi. Fra treningsfysiologi til neurorehabilitation. Og fra muskel funksjon til motorisk utvikling. Ved å velge et fokus på enten idrett eller helse, kan du finjustere din egen profil. Med dette dyp bakgrunn i den menneskelige bevegelsesvitenskap, vil du være godt rustet til å bidra til denne fascinerende fagområde. Er du interessert i å optimalisere idrettsprestasjoner, hjelpe folk med svekket motorisk funksjon, eller få en grunnleggende forståelse av hvordan vi flytter? Deretter Master i Human Movement Sciences er det ideelle programmet for deg!... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Masterstudiet i Miljø og ressursforvaltning er organisert av Institutt for Environmental Studies (IVM), som er en av ... ... [+]

Master i miljø og ressursforvaltning

Masterstudiet i Miljø og ressursforvaltning er organisert av Institutt for Environmental Studies (IVM), som er en av Europas eldste og mest respekterte forskningsinstitusjoner i miljøfag. Den IVM mottar høye evalueringer for sin fremragende forskning kvalitet av eksterne kvalitets anmeldelser og også score godt i et sitat analyse av anmeldt tidsskriftartikler. Våre forskningsprosjekter spenner fra analysen av lokale utfordringer som finansierer miljøtjenester til bønder, til bruk av sivile juryer rette for allmennhetens deltakelse i vannforvaltningen, tilpasning til klimaendringer i Nederland, nasjonale utfordringer som Greening brutto nasjonalprodukt, til globale utfordringer som å analysere internasjonale forhandlinger og Nord-Sør-finansieringsordningene. Det primære målet for Miljø og ressursforvaltning programmet er å bygge opp en kritisk masse i sentrale fag og forskningstema ved å trene tverrfaglig, uavhengige og entreprenørskap forskere med en lidenskap for å kombinere dyktighet i vitenskap med samfunnsengasjement.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Denne masterstreker praktiske eksperimenter, med mange Software Lab kurs som utdanner deg til å løse utfordrende problemstillinger ved hjelp av programvare ... ... [+]

Master i parallelle og distribuerte datasystemer

Dette Master understreker praktiske eksperimenter, med mange Software Lab kurs som trener deg til å løse utfordrende problemstillinger ved hjelp av programvare eksperimenter. Du vil jobbe med design, implementering, testing og analyse av komplekse systemprogramvaren. Opererer i små team, vil du trene forskningssamarbeid ferdigheter. Kursene omfatter Parallel Programming og distribuerte systemer, Cluster og Grid Computing og datagrafikk.

Programmet i et nøtteskall

Læreplanen krever at du tar obligatoriske fag verdt 32 studiepoeng og valgfrie fag verdt 27 studiepoeng. Hovedvekten skifter gradvis fra klasserommet forelesninger til selvstendig og forskningsrettet studie med praktisk arbeid, seminarer og identifisering av åpne forskningsspørsmål. Obligatoriske fag er:... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Mesterens spesialisering 'arbeids- og organisasjonspsykologi' fokuserer på menneskelig atferd i organisasjoner og arbeidssituasjoner. Noen av spørsmålene som stilles er: ... [+]

Mesterens spesialisering 'arbeids- og organisasjonspsykologi' fokuserer på menneskelig atferd i organisasjoner og arbeidssituasjoner. Noen av spørsmålene som stilles er: Hvordan kan organisasjoner tiltrekke seg kompetente og pålitelige medarbeidere? Hvilken rolle organisatoriske ledere spille? Hvordan gjør man innflytelse gruppe og organisatoriske prosesser? Programmet tilbyr kurs som er forankret i både teori og praksis, og tilbyr innsikt i rollen som personlighet, sosiale prosesser, ledelse og beslutningsprosesser i organisasjoner, og blir undervist av internasjonalt anerkjente eksperter.

STRUKTUR AV PROGRAMMET

I første semester, kan studentene velge fem av de følgende sju kurs:... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

The Master i regnskap og kontroll er et ettårig program som består av minimum sju kurs og en avhandling. Programmet setter en ... ... [+]

Master i regnskap og kontroll The Master i regnskap og kontroll er et ettårig program som består av minimum sju kurs og en avhandling. Programmet setter en rask tempo, med korte, fokuserte undervisningsperioder seks uker, etterfulgt av eksamener. Kjernen i programmet består av obligatoriske kurs i økonomisk rapportering, økonomistyring, selskapsrett, eierstyring og empirisk forskning innen regnskap. I tillegg vil du ha muligheten til å ta en rekke valgfag på fag som revisjon, regnskap informasjonssystemer, styring kontroll, corporate finance og regnskap teori. Kurs typisk bestå av en blanding av forelesninger og aktive læringsmetoder, som involverer både individuelt arbeid og gruppearbeid. Til slutt, vil du skrive en masteroppgave verdt 18 studiepoeng. Din avhandlingen vil vise at du har både kunnskap om faget forventes av en aspirerende profesjonell, og forskning, analytisk og rapportering ferdigheter som kreves av en kompetent forsker.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

En master i Spatial, Transport og miljøøkonomi tilbyr gode karrieremuligheter. Mange nyutdannede finne jobber som politiske økonomer med ... ... [+]

Master i Spatial, Transport og miljøøkonomi (streem)

Programmet gir deg muligheten til å spesialisere seg i romlig, transport eller miljøøkonomi. Romlige økonomi: analysere hvordan ulike krefter bidrar til romlige dynamikk og nettverksutvikling fra en hovedsakelig mikroøkonomisk perspektiv; undersøke bruk og videreutvikling av forskjellige teknikker, metoder og verktøy på dette området. Transportøkonomisk: fokus på årsaker til og konsekvenser av en økende etterspørsel etter mobilitet fra et mikroøkonomisk perspektiv; adresseproblemer som lunger, pålitelighet, sikkerhet og miljømessige eksternaliteter. Miljøøkonomi: fokus på økonomiske aspekter ved miljøproblemer og politikk; kombinere vitenskapelig og politisk kompetanse; ta opp behovet for å integrere økonomi med innsikter fra andre disipliner, spesielt miljøfag. ... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Hvordan håndterer vi som et samfunn komplekse, kollektive problemer som klimaendringer, terrorisme og stigende helsekostnader? Samfunnsmessig motstandskraft er evnen til ... [+]

HVORFOR STUDIE SOCIETAL RESILIENCE?

Hvordan håndterer vi som et samfunn komplekse, kollektive problemer som klimaendringer, terrorisme og stigende helsekostnader? Samfunnsmessig motstandskraft er evnen til å overleve, tilpasse seg og vokse i møte med disse stressene og sjokkene. I dette tverrfaglige forskningsprogrammet vil du lære å analysere komplekse samfunnsproblemer, men også hvordan du samler, analyserer og tolker store data, slik at du kan samarbeide med samfunnsinteressenter for å oppnå bærekraftige løsninger for samfunnsmessige problemstillinger.

STRUKTUR AV PROGRAMMET

I det første året vil du ta innledende kurs om nåværende og fremtidige sosiale problemer og motstandsdyktige svar, og på store og små data i samfunnsvitenskap. Du vil også få opplæring i forskningsmetodikk og dataanalyse. Det andre året dreier seg om en internship på 24 studiepoeng og en avsluttende avhandling på 30 studiepoeng. Avhandlingen er ditt eget samfunnsvitenskapelig forskning, og kan også brukes som en første vitenskapelig publikasjon for en fremtidig doktorgradsavhandling. Parallelt med kursene deltar du i et fellesskap av elever : deltar i arbeidsgrupper på opplæringsoppgaver, diskusjoner og intervjuer, samarbeider kunnskap med stipendiater og professorer.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
2 finn din doctor juris
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

The Master SCA gjør elevene til å utvikle og styrke deres forskning evner, mens forankring i det teoretiske paradigme for menneskelig sikkerhet. The ... ... [+]

Master i Social and Cultural Anthropology

Er du interessert i antropologi og temaer som bistand, kultur, identitet, religion og bærekraftig utvikling? Har du som mål å oppgradere med et universitet herrers grad? Da Masters 'program Social and Cultural Anthropology kan være akkurat det du leter etter. Millioner av mennesker verden over lever i fattigdom og krig. Hvordan de gir mening til deres eksistens og hvilke strategier bruker de til å nå en bedre levestandard og en følelse av frihet? Migrasjon synes å være en siste utvei for desperate mennesker. Hva synes flyktninger og personer som søker asyl finner i sitt nye hjemland, og på hvilken måte blir de ønsket velkommen av de lokale folkene?... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Bli den beste vitenskapsmann og forsker at du kan være! Vår Master i Social Psychology tar en tverrfaglig tilnærming til å forstå grunnleggende sosiale psykologiske prose ... [+]

Bli den beste vitenskapsmann og forsker at du kan være! Vår Master i Social Psychology tar en tverrfaglig tilnærming til å forstå grunnleggende sosiale psykologiske prosesser. Den underliggende ideen er at nye innsikter om menneskelig atferd kan forstås mer fullstendig ved å innlemme evolusjonære, kognitive og sosiale strukturelle perspektiver i studiet av ulike sosiale og psykologiske fenomener. Inkludert selv prosesser, mellommenneskelige relasjoner, og intra- og inter-gruppefenomener. Sosialpsykologi er derfor en viktig faktor i utallige situasjoner og innstillinger.

STRUKTUR AV PROGRAMMET

I løpet av det første året, kurs fokusere på grunnleggende prinsipper og avanserte ferdigheter, inkludert metoder, statistikk og skriftlig; Du vil også gjennomføre en gruppebasert forskningsprosjekt. Det andre året integrerer denne kunnskapen og plasserer det i en bredere, tverrfaglig sammenheng; du vil fullføre to forskningsprosjekter og skrive en avhandling som kulminasjonen av din mastergrad. Undervisningen foregår i liten skala i seminarer, workshops og individuelle mentorships. Våre forelesere er internasjonalt anerkjent i ulike områder. Programmet har spesielle fasiliteter, inkludert et eget forskningslaboratorium og et workstudy rom, og har en virkelig internasjonal karakter: all undervisning er på engelsk, og mer enn halvparten av våre studenter kommer fra utenfor Nederland.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Er du interessert i politikk og ønsker du å spesialisere deg i europeisk politikk og et komparativt perspektiv? Det ettårige heltids engelskspråklige masterprogrammet sta ... [+]

Handle om

Er du interessert i politikk og ønsker du å spesialisere deg i europeisk politikk og et komparativt perspektiv? Det ettårige heltids engelskspråklige masterprogrammet statsvitenskap: europeisk offentlig politikk kan være det riktige valget for deg. I dette masterprogrammet vil du analysere hvordan sosiale, økonomiske og politiske forandringer påvirker europeiske politiske systemer og styringsinstitusjoner på både internasjonalt og nasjonalt nivå fra et komparativt perspektiv.

Du vil bli instruert i dagens forskningsprosjekter og politiske debatter, utforske teoretiske perspektiver og utvikle sofistikerte forskningsferdigheter, som du vil søke om de to hoveddimensjonene i europeisk politikk. En er hvordan nasjonale politikker og politiske strukturer takler globale sosiale og økonomiske endringer og overnasjonale beslutninger. Den andre er hvordan overnasjonale institusjoner, som EU, i sin tur er berørt av nasjonale interesser og politisk mobilisering. Ved å integrere disse to vinklene, vil studentene i spesialisering Statsvitenskap: Europeisk allmennpolitikk skaffe seg grunnleggende kunnskaper og et sett av ferdigheter som er i høy etterspørsel etter beslutningsposisjoner på nivåene av europeisk og nasjonal politikk. Programmet tilbyr personlig veiledning av et internasjonalt anerkjent personale, hvis forskningsrekord nylig er vurdert som blant de beste i Europa på dette feltet.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Mesterens i statsvitenskap gir deg en grundig og bred opplæring i sosial og politisk vitenskap metodikk. Dette omfatter bruk og ... ... [+]

Master i statsvitenskap: Global Environmental Governance

Nesten ingen dyrearter, land eller deler av havet er upåvirket av den enorme utviklingen av mennesker. Hoved statsvitenskap: Global Environmental Governance fokuserer på politiske aspekter og implikasjoner av temaer som klimaendringer, bærekraft og natur. Er du interessert i disse temaene, og du tar sikte på å oppgradere med en universitets herrers grad du? Deretter mestere 'statsvitenskap: Global Environmental Governance ved Vrije Universiteit Amsterdam kan være akkurat det du leter etter.

studieprogram

The Master i statsvitenskap gir deg en grundig og bred opplæring i sosial og politisk vitenskap metodikk. Dette omfatter bruk og praktisk bruk av en rekke politiske forskningsmetoder innenfor tradisjoner positiv teoriutvikling og kritisk teori. Mennesker nå påvirker alle biologiske og fysiske systemer på planeten. Flerårig spørsmålet er hvordan man skal organisere co-evolusjon av samfunn og deres omkringliggende miljø. Essential til dette er de nylig nye strukturer av transnasjonalt samarbeid og styring, som er kjernen i denne spesialiseringen. The Master i statsvitenskap er en ett års fulltids program, foregår fullstendig på engelsk. Den har en arbeidsbelastning på 60 studiepoeng og har fire spesialisering bekker.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Som utdannet ved masterstudiet i statsvitenskap ved Vrije Universiteit Amsterdam, vil du være i stand til å arbeide effektivt i et tverrfaglig miljø: du vil bli kjent ... ... [+]

Master i statsvitenskap: International Relations og grenseoverskridende Governance

The Masters 'program statsvitenskap er et ettårig fulltidsprogram (ca 40 timer med å studere per uke). Programmet starter i september. Etter fullført, blir nyutdannede tildelt juridisk anerkjent tittelen Master of Science (MSc) i statsvitenskap. Statsvitenskap er en full-time kurs starter i september.

Studieprogram

Globalt samt europeiske ledelse er intensiverer. Samtidig har det nye årtusenet også vitne nye former for konflikter samt den tilsynelatende oppblomstring av utdanningen rivalisering og geopolitikk, som kan bevitnes av den nye våpenkappløp og i økende grad av konkurranse om naturressurser. I denne spesialiseringen vil du bli kjent med de ulike teoretiske perspektiver som disse internasjonale dynamikken kan analyseres, og lære å bruke dem til emner av interesse. The Master i statsvitenskap er en ett års fulltids program, foregår fullstendig på engelsk. Den har en arbeidsbelastning på 60 studiepoeng og har fire spesialisering bekker.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Masterstudiet i Stochastics og Financial matematikk ved Vrije Universiteit Amsterdam tog deg i full dybde og bredde av feltet ... ... [+]

master i Stochastics og Financial matematikk

Stochastics undersøker fenomener der sjansen spiller en sentral rolle, som et resultat av et stortingsvalg, svingninger i aksjekurser eller samspillet mellom molekyler i en levende celle. Hvis du velger masterprogrammet i Stochastics og Financial Matematikk, vil du bli opplært til å bli en verdensklasse ekspert i både teori og relevante bruksområder. Masterstudiet i Stochastics og Financial matematikk ved Vrije Universiteit Amsterdam tog deg i full dybde og bredde av feltet, utvide dine evner og innsikt og forbedre dine muligheter på arbeidsmarkedet.

Programmet i et nøtteskall

Masterstudiet i Stochastics og Financial Matematikk er en to-årig program, delt inn i fire semestre. Den siste semester du vil dedikere til master prosjektet, som er enten et forskningsprosjekt eller en ekstern prosjekt.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Den ettårige masterprogrammet Teologi og religionsvitenskap fokuserer på spesifikke fagområder. I denne master du vil være forberedt for en profesjonell karriere innenfor ... [+]

Master i teologi og religionsvitenskap

Den ettårige masterprogrammet Teologi og religionsvitenskap fokuserer på spesifikke fagområder. I denne master du vil være forberedt for en profesjonell karriere innenfor eller utenfor religiøse institusjoner. Du kan velge mellom ulike spesialiseringer som hver fokuserer på sin egen bransje. Du vil ikke bare følge kurs hvor du reflekterer på et bestemt felt eller profesjonell sammenheng; et internship er en obligatorisk del av denne master også. Selvfølgelig, vil du skrive en avhandling for å fullføre masterstudiet. Gjennom programmet vil du være aktivt trent i din studieprogresjon og personlig utvikling. De fem spesialiseringer å velge mellom er:... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Den Teologi og religionsvitenskap forskning masterstudiet gir studentene mulighet til å studere teologi, både kontekstuell og klassisk, med en ... ... [+]

Master i teologi og religionsvitenskap (Research)

Den teologi og religionsvitenskap forskning masterstudiet gir studentene mulighet til å studere teologi, både kontekstuell og klassisk, på et avansert nivå. Våre dedikerte lærere består av ledende forskere fra innen VU University Amsterdam. De deltar i nasjonale og internasjonale nettverk innen sitt felt og gi state of the art kompetanse til å sørge for at du er klar for å møte de faglige utfordringene fremover. Ved VU University Amsterdam kan du velge å gjøre teologisk forskning i følgende disipliner: Bibelstudier, Kirkens historie, dogmatikk, Ecumenics, World Religions, Philosophy of Religion, praktisk teologi, og Sosial- Scientific Study of Religion. Den spesialisering du velger vil definere innholdet i din personlige Teologi og religionsvitenskap (forskning) program.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Som Vitenskaps-Business-profesjonell er du i stand til å bygge bro over gapet mellom forskning i (universitets) laboratorier og praksis i store industriselskaper samt (sm ... [+]

Som Vitenskaps-Business-profesjonell er du i stand til å bygge bro over gapet mellom forskning i (universitets) laboratorier og praksis i store industriselskaper samt (små) entreprenørfirmaer. Du er opplært for å integrere vitenskapsaspekter i en forretnings- og innovasjonskontekst, mens du tar hensyn til organisatoriske, sosiale og kulturelle variabler. Øvelse og teori går hånd i hånd i Master SBI og SBI kursene har virkelige forretnings- og teknologisaker som er direkte anvendelige i din fremtidige karriere.

STRUKTUR AV PROGRAMMET I starten av programmet velger studentene en spesialisering: Energi og bærekraft eller Liv og helse. Læreplanen består av følgende: • Obligatorisk forretnings og innovasjonskurs (18 EC) • Spesialiseringsrelaterte valgfag (12 EC) • Ett spesialiseringsrelatert obligatorisk integreringskurs (6 EC) • En av de to varianter av vitenskapsprosjektet 24 EC) • Forskningsprosjekt (36 EC) • Obligatorisk forskningsmetodikkurs (6 EC) • Valgfag (18 EC) ... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Som masterstudent vil du studere hvordan naturen fungerer. Både et mål i seg selv og til å utvikle verktøy for å forutsi og bekjempe problemer forårsaket av forurensning ... [+]

Master i økologi

Økologer undersøke relasjonene mellom organismene og deres miljø. Som masterstudent vil du studere hvordan naturen fungerer. Både et mål i seg selv og til å utvikle verktøy for å forutsi og bekjempe problemer forårsaket av forurensning, tap av biologisk mangfold og klimaendringer. Du skal studere økologi fra en plante, dyr og systemperspektiv. Økologiske prosesser blir etterforsket fra molekylært nivå videre til regional og global skala, hvor feltobservasjoner og eksperimenter brukes til å identifisere økosystemenes mønstre og funksjoner.

Spesialiseringer

The Ecology and Evolution spesialisering er en kombinasjon av de tidligere økologi og evolusjon programmer av begge universitetene. Sporet tilbyr samme pakke av kurs til masterstudenter av begge universitetene. Dette betyr at du vil dele klasser og lærere med studenter fra andre universitet. En unik mulighet til å tjene på mangfoldet i vitenskapelig kompetanse, undervisningserfaring, forskningsutstyr og alle andre fasiliteter de to universitetene kan tilby deg. For å delta i dette programmet må du være registrert som MSc Ecology student ved Vrije Universiteit Amsterdam. Miljøkjemi og toksikologi er et nytt program utviklet ved VU og UVA opererer i tverrfaglige innen økologi, Analytisk kjemi, biologi, biomedisin og menneske helsefag. For å delta i dette programmet må du være registrert som MSc Ecology student ved VU Amsterdam. Den limnologi og oseanografi (UVA) sporet er et eksisterende program på UVA studere Biologi, kjemi og fysikk av ferskvannsøkosystemer (limnologi) og marine økosystemer (oseanografi). For å delta i dette programmet må du være registrert som MSc Biological Sciences student ved UVA University.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Econometrics ... [+]

Masterstudiet i økonometri og operasjonsforskning på VU Campus gir deg mulighet til å utvikle dine kvantitative ferdigheter for bruk i økonomi, markedsføring, økonomi og næringsliv.

Econometrics and Operations Research åpner et vindu for en komplisert verden som gir innsikt som folk, bedrifter og regjeringer baserer sine beslutninger på. Econometrics er vitenskapen og kunsten til å bruke statistiske metoder for å analysere økonomiske, markedsførings- og økonomiske data, i dag ofte Big Data. Operations Research er vitenskap og kunst for å ta bedre beslutninger innen økonomi, ledelse og økonomi ved hjelp av matematiske metoder.

Økonometri spesialiseringerØkonometrisk teori Utforsk og master det aktive forskningsområdet for økonometriFinansiell økonometri Undersøk økonometriske metoder som brukes daglig i finansbransjen, og bli den kvantitative finansspesialistenMarkedsføring Data Science Lær hvordan datavitenskap kan forbedre markedsstrategier og få en kvantitativ kant i morgendagens e-handelKvantitativ økonomi Utforsk kryssene i økonomi og økonometri; krysset av anvendt økonometri, mikroøkonomi, makroøkonomi og makrofinansieringOperations Research spesialiseringerOperasjonsforskningsteori Studier ved vitenskapens grenser: Bli en spilleskifter for bransjepraksisSupply Chain Management Å forme forsyningskjedenett i en sammenkoblet verdenFinansiell Engineering Bli ekspert på å analysere og designe finansielle produkter... [-]
Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Utvide markeder og den økende kompleksiteten og variasjonen av finansielle produkter har gitt en økende etterspørsel etter dyktige fagfolk til å skape, prise og sikre kom ... [+]

Oversikt

Finansiell Engineering er en spesialisering av Econometrics og Operations Research mastergradsprogrammet.

Utvide markeder og den økende kompleksiteten og variasjonen av finansielle produkter har gitt en økende etterspørsel etter dyktige fagfolk til å skape, prise og sikre komplekse derivater. Spesialiseringen i Finansiell Engineering gir deg avanserte kvalifikasjoner innen operasjonell forskning og økonomi, fra forvaltningen av finansielle porteføljer til risikoanalyse i finansmarkedene. Finansiell Engineering er stedet hvor økonomi møter operasjonsforskning!

Finansiell teknologi bruker teknikker fra operasjonsforskning som simulering og simuleringsbasert optimalisering for evaluering av opsjoner eller porteføljeoptimalisering. Finansanalytikere finner arbeid hos store banker, meglere og institusjonelle investorer som forsikringsselskaper.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Financial Econometrics er en spesialisering av Econometrics og Operations Research mastergradsprogrammet. Denne praktiske studiet av økonometriske metoder som brukes dagl ... [+]

Oversikt

Financial Econometrics er en spesialisering av Econometrics og Operations Research mastergradsprogrammet. Denne praktiske studiet av økonometriske metoder som brukes daglig i finansbransjen, vil la deg bli den kvantitative finansspesialisten og plassere deg i forkant av en vellykket faglig karriere.

Finansiell økonometri knytter sammen ulike fagområder, inkludert matematikk, statistikk, økonomi og bedriftsstudier, og er primært opptatt av bruk av økonomiskøkonomisk teori og statistiske teknikker for å analysere finansøkonomiske datasett. De økonomiske metodene kan brukes til å analysere finansiell risiko, investeringsstrategier, finansiell økonomisk politikk, pengepolitikk, høyfrekvent handel, kapitalmarkeder, finansiell stabilitet og mange andre emner.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Kvantitativ økonomi er en spesialisering av Econometrics og Operations Research mastergradsprogrammet. Denne grundige studiet av kryssveier av anvendt økonometri og økono ... [+]

Oversikt

Kvantitativ økonomi er en spesialisering av Econometrics og Operations Research mastergradsprogrammet. Denne grundige studiet av kryssveier av anvendt økonometri og økonomi gir deg utfordringen til å utforske de aktive forskningsfeltene mikroøkonomi, makroøkonomi og / eller mikrofinansiering.

Econometrics kobler seg til mange fagområder, inkludert matematikk, statistikk, økonomi, økonomi og næringsstudier, og er først og fremst opptatt av vitenskap og kunst for å bruke økonomisk teori og statistiske teknikker for å analysere økonomiske data. Dette programmet gir deg sjansen til å utforske det klassiske og generelle skjæringspunktet mellom økonomi og økonometri... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Markedsføring Data Science er en spesialisering av Econometrics og Operations Research mastergradsprogrammet. Denne praktiske studien i økonometriske metoder for å analys ... [+]

Oversikt

Markedsføring Data Science er en spesialisering av Econometrics og Operations Research mastergradsprogrammet. Denne praktiske studien i økonometriske metoder for å analysere markedsføringsdata for å lette bedre markedsføringsstrategier, gjør at du blir den kvantitative markedsføringsspesialisten og plasserer deg i forkant av en vellykket faglig karriere.

Markedsføring Datavitenskap forbinder mange akademiske disipliner, inkludert matematikk, statistikk, økonomi og markedsføring, og er primært opptatt av bruk av mikroøkonomi, forbrukeradferd og statistiske teknikker for å analysere datasett med flere hierarkier som produkt, merke, sted, distribusjon osv. . De økonometriske metodene kan brukes til å analysere volumandeler, reklameffekter, salgsstrategier, forbrukeradferd, merkevare lojalitetsordninger, TV og sosiale medier reklame, og mange andre emner.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Hvis du er interessert i en karriere som definerer reglene for industri- og produksjonspraksis ved å ha en dyp forståelse av mulighetene til banebrytende teknikker, hvis ... [+]

Oversikt

Operations Research Theory er en spesialisering av Econometrics og Operations Research mastergradsprogrammet.

Hvis du er interessert i en karriere som definerer reglene for industri- og produksjonspraksis ved å ha en dyp forståelse av mulighetene til banebrytende teknikker, hvis du ønsker å forfølge en akademisk karriere, eller hvis du bare elsker matematikken i operasjonsforskning, så er Operations Research Theory spesialisering for deg. Det gir deg dypere kunnskap og forståelse av dette forskningsområdet og til slutt, gjennom avhandlingen, delta i frontlinjeforskning i operasjonsforskning.

Deretter foreleses foredragene gjennom det nederlandske nettverket på matematikk av operasjonsforskning, et samarbeid mellom de beste forskerne fra hele Nederland. På denne måten gir spesialiseringen muligheten til å lære fra et bredt spekter av ledende forskere på området.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

I en sammenkoblet verden samarbeider organisasjoner i økende grad for effektivt å distribuere sine tjenester til kunder. Dette krever integrering av ulike sentrale proses ... [+]

Oversikt

Supply Chain Management er en spesialisering av Econometrics og Operations Research mastergradsprogrammet.

I en sammenkoblet verden samarbeider organisasjoner i økende grad for effektivt å distribuere sine tjenester til kunder. Dette krever integrering av ulike sentrale prosesser i organisasjoner. Spesialiseringen Supply Chain Management utruster deg med kompetanse på forsyningskjeder, samt de sofistikerte kvantitative metodene og verktøyene fra optimalisering, som du trenger for å effektivt designe, implementere og administrere forsyningskjedeprosesser.

Kernekursene i dette programmet er orientert til beregning med solid grunnlag i matematikk. Dette vil gjøre det mulig for deg å mestre et bredt spekter av modeller og løsningsmetoder, og å designe og analysere nye metoder som er anvendelige for nye situasjoner.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

I vår spesialisering økonometri og datalogi i økonometri og operasjonsforskning mastergradsprogrammet, ønsker vi deg velkommen i den raskt utviklende verden av økonometri ... [+]

Oversikt

I vår spesialisering Econometrics and Data Science i Econometrics og Operations Research mastergradsprogrammet, sveper vi deg i den raskt utviklende verden av økonometri og datavitenskapsmetoder for ultrahøydimensjonale datasett. I denne spesialiseringen dekker vi den statistiske teorien om høydimensjonale rom, datavitenskapens ferdigheter med å håndtere store data, den økonometriske metoden for å identifisere årsakssammenheng i et datarikt miljø. Du lærer videre de praktiske ferdighetene til å analysere, modellere og forutse viktige økonomiske og økonomiske variabler, med det formål å forbedre politikk og beslutningsprosesser.

Spesialisering Econometrics and Data Science gir en utmerket mulighet for de som ønsker å forbedre sin kvantitative profil for en karriere innen datavitenskap. Programmet kombinerer ulike akademiske disipliner, inkludert statistikk, økonometri, datavitenskap, økonomi og næringsliv, men det er mer enn et enkelt skjæringspunkt for disse. I hovedsak er det opptatt av teorien og øvelsen om å transformere store og komplekse datasett i informasjonstyper som er potensielt fordelaktige for et bredt spekter av formål som er relevante for bedrifter, økonomiske og offentlige institusjoner og finansielle tjenester. Dette gir deg en tydelig og sterk profil, og plasserer deg på poleposisjon for en vellykket karriere som datavitenskapsmann i faglige, forretningsmessige og akademiske miljøer.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Econometric Theory er en spesialisering av Econometrics og Operations Research mastergradsprogrammet. Denne grundige studiet av grunnlaget for økonometriske metoder gir d ... [+]

Oversikt

Econometric Theory er en spesialisering av Econometrics og Operations Research mastergradsprogrammet. Denne grundige studiet av grunnlaget for økonometriske metoder gir deg en utfordring å utforske og mestre et aktivt forskningsfelt som vil sette deg først i en akademisk eller profesjonell karriere.

Econometrics kobler seg til mange fagområder, inkludert matematikk, statistikk, økonomi, økonomi og næringsstudier, og er primært opptatt av vitenskap og kunst for å bruke økonomisk teori og statistiske teknikker for å analysere økonomiske / finans / markedsføringsdata. Dette prinsippet kan brukes i så mange retninger at økonometri kan betraktes som en meget generell studie.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Mastergrad i økonomi er utviklet for den potensielle profesjonelle økonomen med interesse for sosiale problemer. Det lærer deg viktigheten av moderne økonomisk teori og h ... [+]

Master i økonomi

Mastergrad i økonomi er utviklet for den potensielle profesjonelle økonomen med interesse for sosiale problemer. Den lærer deg det viktigste ved moderne økonomisk teori og hvordan man bruker dem til hverdagslige problemer i en rekke kjernepolitiske felt. Ved å bruke adferdsmessige økonomiske modeller og statistiske teknikker, søker økonomer å svare på makroøkonomiske og mikroøkonomiske spørsmål. Fokusområder inkluderer fattigdom og ulikhet, sosial sikkerhet, vekst og inflasjon og miljøpolitikk. Du vil lære hvordan du tar en strukturert tilnærming til praktiske problemer når du bruker de økonomiske teknikkene som læres på bachelornivå. Som kandidatstudent blir du en allsidig økonomi med evne til selvstendig å takle viktige økonomiske problemer.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

De to-års forskning masterstudiet i økonomi er et ideelt program for studenter som ønsker å forfølge doktorgradsstudier. Programmet gir velger, høy ... ... [+]

Master i økonomi (MPhil)

De to-års forskning masterstudiet i økonomi er et ideelt program for studenter som ønsker å forfølge doktorgradsstudier. Programmet gir velger, høy kvalitet utdanning innen økonomi og økonometri. Hvis dine ambisjoner er fokusert på en akademisk karriere i økonomi, økonometri eller finans, så dette Forskning Master er ideell for deg. Ikke bare lærer det deg å utføre selvstendig forskning, men det gir også et utmerket springbrett til gode stipendiatstillinger.

Spesialiseringer

Dette Forskning Master har tre studieretninger:

økonomi Økonometri finans

Bygge en topp forskerskole i økonomi

I mars 2005 en kommisjon av ledende økonomer (inkludert nobelprisvinner Robert C. Merton) utstedt en evalueringsrapport av Tinbergen Institute. Denne rapporten gir en nøyaktig beskrivelse av Tinbergen Institute misjon: å trene fremragende forskere i fremtiden. Vi gjør dette ved å bruke strenge utvelgelseskriterier og gjør høye krav til våre studenter. Studentene får mye i retur: småskala utdanning i en positiv atmosfære, intensiv veiledning og en unik mulighet til å blande med studenter, lærere og forskere fra hele verden.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Vrije Universiteit Amsterdam

Datavitenskap: Et støt på det finansielle systemet, eller den største muligheten? Tilgjengeligheten av store data, i kombinasjon med raskt økende datakraft, er å avdekke ... [+]

Datavitenskap: Et støt på det finansielle systemet, eller den største muligheten? Tilgjengeligheten av store data, i kombinasjon med raskt økende datakraft, er å avdekke mekanismer som ikke er synlige før. Blockchain har evnen til å fundamentalt endre måten vi registrerer og administrerer informasjon på. Nettverk gir muligheten til å bygge robuste og stabile samspill. Store utfordringer ligger foran for å forstå hva disse fascinerende nye teknologiene innebærer for vår finansielle infrastruktur.

Denne utviklingen krever en ny type finansdiplom. Duisenberg Honours Program i økonomi og teknologi trener deg til å mestre tradisjonelle finans teknikker i kombinasjon med utviklingen i datavitenskap. Etter å ha uteksaminert fra programmet, har du muligheten til å forstå datateknikkene, hvordan de kan brukes i finanssektoren, og hvordan de kan forandre virksomheter. Mens du ikke vil være en datavitenskapsspesialist, danner du en bro mellom programmereren og lederen. Du forstår teknikerne, bruker teknikkene i finanssektoren, og selger dem til omverdenen.... [-]

Nederland Amsterdam
September 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
VU University Amsterdam
Address
Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, North Holland, Nederland
Nettsted
Telefon
+31 20 598 9898