Webster Leiden Campus- Webster University USA

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Webster University

Webster University ble grunnlagt i St. Louis, Missouri i 1915, og er et akkreditert, ikke-kommersielt amerikansk universitet med over 100 steder i ti land. For tiden er det 22.000 studenter som studerer på Webster-universiteter rundt om i verden. Webster University har et internasjonalt rykte for undervisning og akademisk fortreffelighet. Berømt for sine innovative, akkrediterte utdanningsprogrammer, møter Webster behovene til studenter, bedrifter og arbeider voksne over hele verden.

2877_rsz_2866_dsc_4741.jpg

Webster Leiden Campus er en av fire internasjonale campuser i Europa. Det er det eneste instituttet for høyere utdanning i Nederland som tilbyr amerikansk akkreditert grader (både BA / BS og MA / MBA-utdanning). Siden Webster begynte å tilby amerikanske grader i Nederland i 1983, har over 1600 studenter blitt uteksaminert. Dens alumner jobber for mange av de mest prestisjefylte og interessante selskapene og organisasjonene i verden.

Webster Leiden Campus

• Webster begynte i 1983 i en sjarmerende bygning i Leids historiske sentrum.

• Webster er det eneste akkrediterte instituttet for høyere utdanning i Nederland som tilbyr amerikansk akkreditert grad (både en BA / BS og MA / MBA-utdanning).

• I dag er det 300 studenter som representerer 50 pluss nasjonaliteter med et alumni nettverk av nesten 2000 studenter.

• Webster er et non-profit universitet (Stichting) dedikert til excellence

Steder

Leiden

Address
Webster Leiden Campus
Boommarkt 1


2311 EA Leiden, Sør-Holland, Nederland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss