Wittenborg University of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Wittenborg

Vi er en unik handelshøyskole der " Bedre deg selv, bedre vår verden " er vårt motto.

Hos Wittenborg er vårt oppdrag : Å fremme dyktighet i undervisning og læring av internasjonal virksomhet og ledelse, samt å skape det beste miljøet for studenter og ansatte, der internasjonalisering, mangfold og etikk legger grunnlaget for vellykket anvendt, forskningsinformert global læring.

Med vårt hovedcampus med base i Apeldoorn, introduserer vi studenter for organisasjoner i nærområdet og forbedrer regionens økonomi, kulturelle og sosiale klima. Vår beliggenhet i Amsterdam gjør det mulig for oss å støtte internasjonale gründere som kommer til Nederland, med et skreddersydd, gründerprogram. Gå inn i Wittenborg og du går inn i en svært motivert og resultatorientert organisasjon som opererer i et mangfoldig og flerkulturelt miljø, der mer enn 100 nasjonaliteter jobber, studerer, innoverer og sosialiserer seg sammen. Hos Wittenborg mener vi at læring bør være en hyggelig prosess som lar deg utvikle dine mål og ambisjoner, og gir deg konstant støtte og det nødvendige studietrykket for å nå disse målene.

Wittenborg-akademikere er verdensborgere; de pleier respekt og har en følelse av prestasjoner. De har utviklet ambisjoner og er stolte av fortreffelighet. De er våre største ambassadører!

Bachelorprogrammer: Den unike, forretningsmessige læreplanen tilbys i 3 faser, over 3 år i seks uker, av et team av internasjonale fagfolk - fra over 10 land - i ledelse, næringsliv, entreprenørskap og samfunnsvitenskap. På grunn av det faktum at våre forelesere har en fot i næringslivet, er våre studenter forberedt på deres fremtidige karrierer på en effektiv og fruktbar måte.

MBA

Fundament

Uavhengig

Når som helst jobber og studerer over 100 nasjonaliteter sammen på sine 2 Apeldoorn-lokasjoner og i Amsterdam. Engelsk er det eneste instruksjonsspråket på alle studiesteder.

Over 30 års merittliste

Tusenvis av høyst ansettelige nyutdannede, siden 1987, følger nå karrierer i Nederland og rundt om i verden.

trippel europeisk akkreditert

Studieprogrammer er anerkjent og godkjent av det nederlandske departementet for utdanning, kultur

Glocal

Bedriftsbesøk, virkelige prosjekter, praksisplass og gjesteforelesere: rikelig med lokalt og regionalt engasjement med myndigheter, selskaper og organisasjoner. Tenker globalt, men handler lokalt.

forskningsmiljø

Institusjon og gjennomføring av regionale, europeiske og internasjonale prosjekter ved forskningssenteret, innen områder som bærekraft, teknologi, sosial innovasjon, utdanning

kundeorientert tilnærming

En personlig tilnærming, familieaktig miljø og personlig veiledning, veiledning og støtte. De fleste programmene lar studentene starte

.

Utdanningstilnærming

alt = "Wittenborgs pedagogiske filosofi er å anspore det virkelige liv i sin tilnærming til utdanning. Vårt differensierte program, som kombinerer tradisjonell kunnskapsbasert undervisning med kompetanseutvikling og kompetanse, fører til en yrkesopplæringssituasjon der elevene kan oppdage deres sterke og svake sider - bygge på den tidligere og forbedre sistnevnte.

  • alt = "Wittenborg-studentene lærer å identifisere miljøet de er i og tilpasse seg.
  • alt = "Wittenborg studenter lærer å si hva de gjør og gjør hva de sier.

Steder

Apeldoorn

Address
Laan van de Mensenrechten 500
7331 VZ Apeldoorn, Gelderland, Nederland

Amsterdam

Address
Herikerbergweg 260
1101 CT Amsterdam Amsterdam, Nord-Holland, Nederland