Wittenborg University of Applied Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Wittenborg

- Ledelse - Internasjonalisering - Mangfold - Bærekraft - Innovasjon - Wittenborg University of Applied Sciences ble grunnlagt i 1987 og ligger i Apeldoorn. Med fokus på 5 sentrale temaer, "Management, Internationalization, Diversity, Sustainability,

110437_WittenborgBuildingwithLogo.png

Bachelorprogrammer: Den unike, forretningsmessige læreplanen tilbys i 3 faser, over 3 år i seks uker, av et team av internasjonale fagfolk - fra over 10 land - i ledelse, næringsliv, entreprenørskap og samfunnsvitenskap. På grunn av det faktum at våre forelesere har en fot i næringslivet, er våre studenter forberedt på deres fremtidige karrierer på en effektiv og fruktbar måte.

MBA

Fundament

Global og lokal - den internasjonale filosofien

Internasjonal Wittenborg Universitets misjonserklæring og filosofiWittenborg Universitet er et av de mest internasjonale institusjonene for høyere utdanning i Nederland, og dette er representert av studenter, ansatte og ledelse. Wittenborgs studenter og ansatte kommer fra hele verden, og bringer internasjonal erfaring, kunnskap og mangfold til Apeldoorn og regionen. Wittenborgs mål er å gi talentfulle og motiverte studenter fra Nederland og rundt om i verden en læreropplevelse som vil forberede dem på lederstillinger i nærings-, regjerings-, profitt- og ideell organisasjoner, både i et internasjonalt miljø og lokalt.

Glocal

Tenk Global - Act Local Wittenborg er en internasjonal bekymring som forventer at sine kandidater skal gå inn i ledelses- og lederfunksjoner i en verden av internasjonal virksomhet, enten i egne selskaper eller i globalt orienterte selskaper og organisasjoner. Men mens Wittenborg er en ekte global tenker, opptrer vi lokalt og har sterke forbindelser med selskaper i S3H-regionen Apeldoorn, Deventer og Zutphen (Stedendriekhoek). Universitetet fremmer studentarbeidserfaring, forskningsprosjekter, kulturarrangementer og samarbeid om utvikling av høyere utdanningsprogrammer og tiltak for regionen. Ved å oppmuntre kandidater til å få arbeidserfaring i Nederland, og spesielt regionen Apeldoorn, bringer Wittenborg kunnskap, innovasjon og mangfold til S3H-området. Wittenborg

Utdanningstilnærming

alt = "Wittenborgs pedagogiske filosofi er å anspore det virkelige liv i sin tilnærming til utdanning. Vårt differensierte program, som kombinerer tradisjonell kunnskapsbasert undervisning med kompetanseutvikling og kompetanse, fører til en yrkesopplæringssituasjon der elevene kan oppdage deres sterke og svake sider - bygge på den tidligere og forbedre sistnevnte.

  • alt = "Wittenborg-studentene lærer å identifisere miljøet de er i og tilpasse seg.
  • alt = "Wittenborg studenter lærer å si hva de gjør og gjør hva de sier.

Mission Statement

alt = "Wittenborg University of Applied Sciences ser sin rolle som utdanning og opplæring av høyt kvalifiserte, internasjonalt tenkende, sosialt ansvarlige og interkulturelle, kritiske og selvstendig tenkende kandidater, som engasjerer seg i innovativ og kreativ virksomhet i bedrifter og organisasjoner over hele verden, enten arbeider for andre eller i etterkant av næringsliv og entreprenørskap. alt = "Wittenborg omfatter internasjonalisering som nøkkelverdi.

For å oppnå dette, deltar universitetet i nær dialog med industri, myndigheter og frivillige organisasjoner. alt = "Wittenborg arbeider for å bringe kompetanse, kunnskap og mangfold til den lokale regionen der den opererer, og dermed øke økonomien, kulturen og det sosiale miljøet rundt Universitetet.

alt = "Wittenborgs perspektiv er globalt og har som mål å opprettholde sin selvstendige status samtidig som den er en av de mest internasjonale og varierte høyere utdanningsinstitusjoner i Nederland. Universitetet fremmer total likestilling av studenter og ansatte, kulturer og kjønn og funksjonshemmede innenfor instituttet. alt = "Wittenborg fremmer et arbeidsmiljø som er rettferdig, og legger vekt på respekt mellom og innenfor student- og personalekroppen. alt = "Wittenborg omfavner mangfold som en nøkkelverdi.

De praktiske anvendte vitenskapene som er engasjert i alt = "Wittenborgs programmer, gjør det mulig for universitetet å opprettholde oppdatert innhold innenfor et mangfoldig utvalg av ledelsesorienterte fagområder og gjennomføre læreplanen til de høyeste moderne utdanningsstandardene. Som Universitet for Anvendt Vitenskap, alt =" Wittenborg ser så viktig en tverrfaglig tilnærming til høyere utdanning, noe som gjenspeiles i de tverrfaglige brede styringsprogrammene som tillater elevene å utvikle sin kunnskap, ferdigheter og utvikling gjennom anvendt forskning på en måte som ikke er gjenstand for begrensende . alt = "Wittenborg omfavner etikk som en nøkkelverdi.

alt = "Wittenborgs mål er å utvikle seg til en bred lederorientert Universitet for Anvendt Vitenskap på ulike fagområder som Business

alt = "Wittenborg vil streve for å fortsette å utvikle nye metoder for undervisning og læring som møter de forandrede samfunns- og teknologibehovene.

Innenfor sin rolle som høyere utdanningsinstitutt støtter universitetet livslang læring gjennom utvikling og implementering av oppdaterte og industridrevne faglige programmer rettet mot bedriftsansatte og enkeltpersoner.112598_logos.png

Steder

Apeldoorn

Address
Laan van de Mensenrechten 500
7331 VZ Apeldoorn, Gelderland, Nederland

Amsterdam

Address
Laan van de Mensenrechten 500
7331 VZ Amsterdam, Nord-Holland, Nederland

Wien

Address
Liechtensteinstraße 3
1090 Wien, Wien, Østerrike