University of Otago - Wellington Department of Medicine

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen fra rektor

Tēnā koutou katoa - Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til New Zealands første universitet, grunnlagt i 1869. Universitetet i Otago gir et forsknings-ledet læringsmiljø som er uten sidestykke med et velfortjent rykte for ekspertise.

Her på Otago, vil du få enestående muligheter. Du vil bli undervist av internasjonale eksperter på deres felt; Du vil få en verdensklasse kvalifisering, og du vil kunne bidra til banebrytende forskning. Studentopplevelsen på Otago er eksepsjonell. Du vil bli med en variert befolkning på godt over 20 000 studenter fra hele New Zealand og mer enn 100 nasjoner rundt om i verden. Det er viktig at du får muligheten til å definere deg selv og velge din egen retning i livet. Tusenvis av Otago-kandidater bor nå i alle verdenshjørner, og mange bidrar til lov, helse, vitenskap, næringsliv og regjering. Mange av New Zealands mest kjente artister, novellister, poeter og ledere fikk også sin start på Otago.

På Otago Universitet har du muligheten til å studere Vitenskap, Helsefag, Humaniora og Handel. De fleste av dere vil studere på Dunedin campus og bo i en av de 15 velutstyrte og vennlige boligskolene, eller i en av de mange karakterfylte leilighetene i de omkringliggende gatene. På bakdørstokken finner du forelesningsteater utstyrt med den nyeste teknologien, vårt prisbelønte bibliotek, flotte studieplasser og fantastiske sportslige fasiliteter, inkludert en verdensklasse dekket stadion. Dunedin er den eneste sanne universitetsbyen i New Zealand, og et levende studentmiljø omgir det akademiske knutepunktet.

Vi oppfordrer sterkt studenter til å gjennomføre en doktorgradsstudium ved Otago; vi har en høyere andel av ph.d. studenter enn noe annet universitet i New Zealand. Vi har også helsevitenskaps-campus i Christchurch og Wellington, et senter i Auckland, og en liten campus for utdanningskolen i Invercargill. Vi har partneruniversiteter over hele verden, og vi fremmer en rekke studentutvekslinger. Våre forskere samarbeider ofte med eksperter i andre land, og en stor del av vår forskning kan bli båret på problemer som angår New Zealand og andre deler av verden. Vi jobber i nært samarbeid med Ngāi Tahu, Māori-folkene på Sørøya, og vi har sterke forbindelser med andre iwi.

Jeg er stolt over å lede dette veldig fine universitetet. Jeg håper at du nyter din erfaring her, og ta tak i alle de mange mulighetene som tilbys; de er dine for å ta. Jeg er også sikker på at du vil lage livslange venner mens du er her. Etter at du forlater, med en velfortjent grad i hånd, vil universitetet i Otago og den vakre byen Dunedin fortsette å okkupere et spesielt sted i livet ditt. Jeg ønsker deg alt det aller beste.

Professor Harlene Hayne - visekansler

Steder

Wellington

Address
Mein Street,23
6242 Wellington, Wellington, New Zealand

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: