Les den offisielle beskrivelsen

Historie og Filosofi

Biu

1960

Etter opprettelsen av Guds kirke misjon i 1960, fikk erkebiskop Benson Idahosa bestemte retninger fra Gud til å driste seg inn i området utdanning, fra barnehage utdanning til universitetsnivå.

1981

I 1981, visjonen om kristne tro University (CFU), som senere ble omdøpt Benson Idahosa University, hadde modnet i tankene til erkebiskopen. Men aktualisering av syn måtte innstilles for å gi plass for etablering av den meget anerkjente ord av TRO GROUP skoler (Nursery, primær og sekundær) på 1980-tallet

1992

I 1992, erkebiskop Benson Idahosa brukt til den ærede utdanningsministeren om konsesjon til å etablere og drive et privat universitet. Etter denne utviklingen, en ekspert team av akademikere og fagfolk ble satt opp til å utarbeide en mulighetsrapport, en akademisk Kort og utvikle en plan for den foreslåtte universitetet. Opererer som instituttet for kontinuerlig læring (ICL), den foreslåtte universitetet organisert akademiske og profesjonelle programmer for unge studenter.

1998

Christian Faith Universitetet ble Benson Idahosa University og februar Idahosa ble universitetets andre president

2002

I februar 2002, ti år etter at søknaden starte et privat universitet, den føderale regjeringen, som handler gjennom det nasjonale universiteter Commission (NUC), nådigst innvilget Benson Idahosa Universitetet lisens til å operere. Universitetet startet opererer som et fullt lisensiert institusjon mars 2002 med en initial student innmelding av 400, registrert i to fakultetene (HF-fakultetet, samfunnsvitenskap, utdanning og Fakultet for Basic og Applied Sciences).

2004

Benson Idahosa universitetets første innlegget akkreditering årlig sammenkomst

Vår visjon

Benson Idahosa universitet ønsker å være modell for akademikere, fagfolk og entreprenører, som vil være effektive disipler for Kristus ved å utmerke seg i sine fagområder. Det vil være preget av høy ytelse i tverrfaglig forskning, adressering nasjonale og internasjonale problemer, eliminere feil atferdsmønstre blant studenter og bli en lagerbygning av kunnskap som skal brukes til beste for menneskeheten på kristne etiske prinsipper som skal forandre nasjonen og kontinentet ved å endre en students liv på en gang.

Vår misjon

Benson Idahosa University er et privat Christian University gir state-of-the-art lavere, høyere og profesjonsutdanning. Vi er forpliktet til oppdraget med å heve ledere for nasjonen, som er fullstendig i ånd, sjel og kropp, og dermed bidra til produksjon av høyt nivå ledelse og kvalitet arbeidskraft for nasjonen og verden. Vi utfører disse funksjonene ved å judiciously utnytte dagens informasjons- og kommunikasjonsteknologi, nettverk med tilsvarende institusjoner over hele verden, setter folk først i operasjoner og understreker kristne etiske verdier. Nyter godt av universitetets tjenesten er studenter, arbeidsgivere arbeidskraft, nåværende og fremtidige generasjoner, Nigeria og det globale samfunnet.

Vår kjerne Formål

Endre Nigeria

Våre kjerneverdier (TOP-TIAA)

  • Teamwork
  • eierskap mentalitet
  • folk Matter
  • Åpenhet og integritet
  • Innovasjon
  • Ansvarlighet
  • Faglig dyktighet med gudsfrykt

Hvorfor studere AT BIU

Biu studenter

Studenter nyte en krise gratis campus miljø, der de kan fredelig oppnå sine akademiske sysler. Det er ingen kulter eller streik på campus.

Vår student lederprogram dvs. bosatt rådgivere, studentprester, og flere tilbyr studenter lederroller som hjelper dem å utvikle sine lederegenskaper og kommunikasjonsevner å lykkes lenge etter at de oppgraderer.

Vi har veldig bidrar hostel innkvartering, idrettsanlegg og betydelige forelesningssaler som enkelt imøtekomme alle studenter.

Hver student er utsatt for opplæring fra noen av de mest anerkjente lederskap institutter og kunnskapsrike menn og kvinner i store prestasjoner. Ved dette er de inspirert og deres perspektiv utvides på åndelig vekst i Kristus, ledelse, rikdom, skapelse, politikk, underholdning og mye mer.

Hver student får lik mulighet til å få uvurderlig praktisk erfaring gjennom spesielle programmer, oppgaver, entreprenørskap vedlegg og praksisplasser med top-notch selskaper i sine felt av interesse å få dem rustet for livet etter skolen.

Studentene har muligheter til å tjene stipend gjennom flittig bruk i sine akademikere, lederansvar og fritidsaktiviteter.

Alle studenter, uavhengig av studium, får opplæring i enterpreneurship, administrasjon, ledelse, personlig merkevarebygging, forslag utvikling, gjenoppta skriftlig og kommunikasjon, forhandling, og prosjektledelse.

Programmer gitt i:
Engelsk
Afrikaans

Benson Idahosa University