Igbinedion University, Okada

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den UNIVERSITET startet sin akademiske programmer i 1999/2000 økt i fem høyskoler nemlig humaniora og samfunnsvitenskap, business og ledelse studier, helse, juss og naturvitenskapelige og Applied Sciences. Stiftelsen studenter kom Okada på fredag, 15 oktober 1999. Siden den gang har UNIVERSITET har uten avbrudd opprettholdt sin beslutning om å returnere høyere utdanning til internasjonalt aksepterte kalenderen september til juni. De College of Engineering startet sitt program i 2002/2003 økten. De College of Health Sciences fortsatte å være et område med stor etterspørsel. De College of Pharmacy og B.Sc Nursing påbegynt i 2004/2005 økt. De Igbinedion University Teaching Hospital administreres av et styre innviet først den 12. januar 2003 overordnete saker av Hospital. Som en del av sine mål å trene og produsere jobb leverandører, Igbinedion universitet har Pakket gründer og ferdigheter oppkjøp moduler for å eksponere studentene tilstrekkelig nok til å være "fit for arbeidslivet". I tillegg ble en samfunnstjeneste program innført i 2009/2010 økten. Under programmert, blir alle andre års studenter på tvers av skoler pålagt å foreta en praktisk utvikling-programmet i et valgt område og samfunnet i og rundt universitetet / byen.

Studentmassen har vokst jevnt fra 111 i 1999/2000 økt til 5036 i 2012/2013, mens de ansatte styrke har økt fra 55 i 1999/2000 til 565 laget av 290 Undervisningspersonell (50 av som er professorer) 153 Senior ikke -Teaching ansatte og 213 Junior og Intermediate ansatte i samme periode.

Akademiske programmer i Medisin, loven, Kunst og samfunnsvitenskap, Business and Management Studies, Naturlige og Applied Sciences og ingeniør som er modne, er re-akkreditert, fra tid til annen av nigerianske universiteter Kommisjonen og relevante faglige organer. De Oba Erediauwa College of Law viste seg sin første avling av nyutdannede i 2004. Den ellevte batch eksamen i dag er allerede på Law School.

På denne innkalling, er Universitetet uteksaminert sin åttende sett av medisinske leger, og har fortsatt å opprettholde æren av å være den første noensinne Private University i Afrika, sør for Sahara for å produsere medisinske leger. Den UNIVERSITET er også uteksaminert hennes åttende avling av dyktige og godt preparerte Ingeniører fra Gen. Abdusalam Abubakar College of Engineering.

Visjon

Å være et ledende senter for faglig dyktighet gjennom pro-aktiv og responsive entreprenørskap, forskning i tråd med dynamikken i nasjonal og global utvikling og kunnskapsproduksjon i respons til contextualized nasjonale og globale behov.

2

Mål

Målene for universitetet er:

 • For å trene kvalifisert personell gjennomsyret med intensjonene i service og utvikling.
 • Å tilby brede muligheter for høyere utdanning til alle personer som kan ha nytte av det, uten hensyn til rase, religion, kjønn eller politisk overbevisning / overtalelse.
 • For å trene forskere, ingeniører, leger, lærere, økonomer, jurister, inkludert spesialist innen humaniora og å drive forskning innen vitenskap og teknologi.
 • Å forske på problemstillinger knyttet til utviklingen av den nasjonale økonomien ordningen og teknologi og kultur, samt å fremme kunnskap.
 • Å trene lærere og akademisk forskning ansatte for universitetet og andre høyere utdanningsinstitusjoner.
 • For å fremme vitenskapelig kunnskap og formidle sine resultater for samfunnsøkonomiske fordeler.
 • Til å gjennomføre andre aktiviteter som passer for et universitet av høyeste standard.

Mission

 • Å være blant de beste og mest vellykkede universiteter i landet.
 • Å gi generelle service og god verdi for pengene i universitetets utdanningssektoren.
 • For å utmerke seg i påvente, og reagerer raskt og kompetitivt til elevens behov og medarbeiderutvikling.
 • For å opprettholde en vekst som svarer på generelle globale ekspansjon og utfordringer i undervisning og forskning.
 • For å produsere gjennom våre kvalitetsprogrammer, nyutdannede universitetet hvis sertifikater åpne alle dører til oppover økonomisk og sosial mobilitet.
 • For å utvide vår forskningsvirksomhet globalt ved å skape forbindelser og samarbeidsnettverk blant ledende universiteter og forskningsinstitusjoner over hele verden.
 • Å regelmessig søke å opprettholde tilegnelse av kunnskap og dyktighet.
 • Å operere kompetanse drevet ordningen, som gjør det mulig for ansatte å tilegne seg nye ferdigheter, kunnskapsbase og forbli konkurransedyktige i sine områder av spesialisering.
 • Å jevnlig kartlegge miljøet for å identifisere områder med behov med sikte på å bidra til fellesskapet og registrere betydelig tilstedeværelse nasjonalt og globalt.

Steder

Benin City

Igbinedion University

Address
Mission Road, Okada
Benin City, Edo, Nigeria
Telefon
+234 803 395 8334