Pan-Atlantic University - Lagos Business School (LBS)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

LBS er et fellesskap av mennesker opptatt av å skape og overføre ledelse og næringsliv kunnskap basert på en kristen oppfatning av mennesket og av økonomisk aktivitet og relevant for Nigeria og Afrika for øvrig. Vi streber etter å være en verdensklasse handelshøyskole som vil ha en betydelig innvirkning på praksis for ledelse. For å oppnå dette oppdraget School søker å:

Gi høyt potensial fagfolk med en generell ledelse utdanning som understreker yrkesetikk og service til samfunnet gjennom praktisering av ledelse. Ha en positiv innvirkning på de faglige og etiske standarder for forretningsdrift i Nigeria Gjør intellektuelle bidrag som: a) støtter praksisen med ledelse; b) bidra til fremme av ledelse disipliner; og c) lage høykvalitets undervisningsmateriell.

Vår campus Lagos Business School ligger langs Lekki-Epe motorvei, Lagos, i et miljø som kombinerer ro og estetikk for å gi en bidrar arena for læring og faglige aktiviteter. Utstyrt med state-of-the-art fasiliteter, uavbrutt strømforsyning, god parkeringsplass, moderne catering fasiliteter og faglig trygghet, har et læringsmiljø blitt opprettet som skiller seg ut blant tilsvarende institusjoner i Afrika og er avgjørende for skolens mål om å levere ledelse utdanning av verdensklasse standard.

Steder

Lagos

Lagos Business School

Address
Lagos Business School (LBS)
Km 22 Lekki - Epe Expressway Ajah

Lagos, Lagos, Nigeria
Telefon
+234 805 809 7448

Programmer

Denne skolen tilbyr også: