NHH Norwegian School of Economics

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited

NORGE'S LEADING BUSINESS SCHOOL
Det er en forskjell hvor du studerer. NHH er en av de beste handelshøgskolene i Europa og er medlem av det eksklusive CEMS-nettverket (www.cems.org) - den strategiske alliansen av 30 ledende handelshøyskoler, 65 multinasjonale selskaper og fem NGO-partnere. NHH har som mål å være en internasjonal leder innen utvalgte forskningsområder, og vårt fakultet er i stor etterspørsel som eksperter i næringslivet, media og samfunn som helhet.

Vi gleder oss over talentfulle studenter fra hele verden til våre mastergradsprogrammer og tilbyr dem en førsteklasses utdanning - uten undervisningsavgift.


Ingen avgifter
NHH er et regjeringsfinansiert universitet og pålegger derfor ingen søknad eller studieavgift. Som student ved NHH er den eneste avgiften du må betale, en liten semesterregistreringsavgift til Studentvelferdsorganisasjonen i Bergen (SiB), slik at du kan dra nytte av deres tjenester. Beløpet er for tiden ca kr 800 pr semester. Noen søkere er plikt til å dokumentere økonomisk evne for å få oppholdstillatelse til å studere i Norge (borgere utenfor EU / EØS-området og Sveits).


3 UTEN 4 STUDENTER HAR EN JOB FØR GRADUATING
NHH kandidater har relevante jobber venter. Ifølge vår nylige sysselsettingsundersøkelse har 3 av 4 studenter allerede landet en jobb før de uteksaminerer. Gjennomsnittlig lønn for NHH kandidater er ca NOK 520 000 (ca 63 000 USD), inkludert fordeler.

NHH kandidater finner jobb i forskjellige grener:

Rådgivning, revisjon og regnskap - 49% Bank, forsikring og finans - 22,4% Offentlig administrasjon, forskning og undervisning - 8,2% IT / telekom og transport / shipping - 8,2% Industri, olje / gass og energi - 5 , 1% Handel, PR og markedsføring / reklame - 5,1% Annet - 2%


Mange av våre internasjonale studenter velger å bli i Norge etter at de har uteksaminert seg. Vår siste undersøkelse viser at 58 prosent av kandidatene jobber i Norge, mens de resterende 42 prosent reiser utenlands for arbeid.

VIDEO: "Karriere - muligheter gjort ekte"


Næringslivet er der fra dag 1
På NHH vi nære forbindelser til næringslivet. Skolens omfattende samarbeid med norske og internasjonale selskaper vil sørge for at du får en læringserfaring som er relevant, oppdatert og fokusert på å hjelpe deg med å bli morgendagens leder. Våre studenter får inspirasjon fra å møte representanter fra næringslivet hele året gjennom gjesteforedrag, sakspresentasjoner, seminarer og konferanser, karriere dager og selskapspresentasjoner.


Internasjonale muligheter
Som student ved NHH har du gode muligheter til å få verdifull internasjonal erfaring i løpet av studiene gjennom utvekslingsprogrammer, CEMS Master i International Management (MIM), Double Degrees og sommerkurs.

Exchange semester med en av våre partnerskoler CEMS Master i International Management Double Degree Programmer Innovasjonskurs på Berkeley Sommerkurs ved Fudan University

Sjekk ut noen NHH studenters internasjonale opplevelser og les deres historier: http://bit.ly/2fXZjEN

For mer inspirasjon, søk #nhhworldwide på Instagram og se hva elevene opplever i utlandet.


STUDENTLIV PÅ NHH - Praktisk opplevelse og mye moro
NHH studenter er generelt godt fornøyd med studiene og elevlivet på NHH , og nylige undersøkelser viser at 95 prosent vil anbefale NHH til en venn.

For å sørge for at du går så god som mulig, organisere studentforeningen (NHHS) og NHH en velkomstuge i begynnelsen av første semester.

Som NHH student blir du automatisk medlem av NHHS, en av de mest aktive studentforeningene i Norge. Å delta i en eller flere av foreningens aktiviteter gir deg sjansen til å få nye venner, forfølge interessene dine og få nye erfaringer. Å ta del i aktivitetene gir deg også praktiske erfaringer og en måte å utvikle teamarbeid og lederskap ferdigheter og teste akademiske teorier i virkeligheten. Relevante erfaringer under studietiden er høyt verdsatt av potensielle arbeidsgivere.

NHHS-aktiviteter spenner fra idrettsforeninger for fotball, basketball og utendørsaktiviteter, til økonomiske og entreprenørgrupper, skoledager, en TV-kanal, en fotogruppe, en dansegruppe og flere kor.

Store studentarrangementer:

Kulturfestivalen UKEN er den største studentarrangementet i den vestlige delen av Norge. I tre uker organiserer studentene scener, konserter og andre arrangementer som tiltrekker seg tusenvis av besøkende til skolen. NHH symposiet er Nord-Europas største studentdrevne konferanse for næringslivet. Bedriftsledere og toppspolitere deltar på arrangementet, diskuterer dagens globale problemstillinger. TEDxBergen er en årlig konferanse som arrangeres av studenter fra NHH .


NORGE
Norge har en sterk tradisjon for likestilling og rettferdighet, noe som har fremmet en høy grad av kjønn, økonomisk og sosial likestilling. De forente nasjoner rangerer Norge som et av landene med høyeste livskvalitet.

Det norske systemet for høyere utdanning består av alle institusjonene som er akkreditert. Med unntak av enkelte private høyskoler, er alle høyere utdanningsinstitusjoner statsdrevne.

Norge har utvilsomt et av de beste velferdssystemene i verden, og som student her er du sikret profesjonell medisinsk behandling uansett hvilken del av landet du bor i.

Den norske økonomien domineres av utvikling av og handel med energi og naturressurser. Offshore olje og gass, fiskeri, akvakultur og kraftproduksjon er viktige forretningsområder for landet.


BERGEN
Bergen er en kosmopolitisk by med en liten sjarm og atmosfære. Byen tilbyr et bredt utvalg av urbane, kultur og naturattraksjoner. Kombinasjonen av byliv og natur er unik. Bergen er omgitt av fjell, fjorder og øyer, og har en eksepsjonell nærhet til naturen. Det er bare en kort spasertur fra bylivet til en fjelltur opp til Floyen eller en båttur til en av øyene.

Se NHH Student Blog for tips om hvordan du kommer til Norge og Bergen: http://bit.ly/2gddysk

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer » Se PhD »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master i energi, naturressurser og miljø

Campus Heltidsstudier 2 år August 2019 Norge Bergen

Målet med masterprogrammet er å utdanne neste generasjon tverrfaglige ledere innen energi og naturressurser. [+]

Grad: MSc i økonomi og bedriftsøkonomi Studiepoeng: 120 Varighet: to år

NHH er en av få handelshøgskoler i verden hvor du kan spesialisere seg innen næringslivet innenfor energisektoren, og kandidater fra dette mastergradsprogrammet er i stor etterspørsel. Dette programmet tar sikte på å utdanne neste generasjon tverrfaglige ledere innen energi og naturressursutvikling.

Fremtidig utvikling og velstand er i stor grad avhengig av tilgang til energikilder og sikre, pålitelige forsyninger av naturressurser. Utnyttelse av disse ressursene har en betydelig innvirkning på miljøet og å få balansen til rette er en kritisk faktor i den kommersielle verden hvor næringslivets bærekraft blir stadig mer definert av faktorer som går utover bunnlinjen.... [-]


Master i Internasjonal Business

Campus Heltidsstudier 2 år August 2019 Norge Bergen

Masterstudier Økonomi og bedriftsøkonomi Internasjonal virksomhet Globaliseringskreftene har brakt mennesker, bedrifter og markeder over hele verden nærmere sammen enn noen gang før. Moderne bedrifter må mestre både internasjonale og lokale dimensjoner for å lykkes i en stadig mer konkurransedyktig setting. [+]

Grad: MSc i økonomi og bedriftsøkonomi Studiepoeng: 120 Varighet: to år

Globene av globalisering og internasjonalisering har brakt mennesker, bedrifter og markeder over hele verden nærmere sammen enn noen gang før. Moderne bedrifter må mestre både internasjonale og lokale dimensjoner for å lykkes i en stadig mer konkurransedyktig setting og dagens globale forretningsmiljø gir gode muligheter for kvalifiserte fagfolk som søker internasjonal karriere.

Internasjonal Business på NHH er et spesialisert program designet for å utstyre studenter med den rette blandingen av analytiske og praktiske ferdigheter for en karriere innen multinasjonale selskaper, internasjonale organisasjoner eller mindre firmaer som har en betydelig internasjonal virksomhet. Programmet gir deg den rette balansen mellom teoretisk utdanning og praksisorienterte casestudier og samspill med næringslivet.... [-]


Master I Markedsføring Og Brand Management

Campus Heltidsstudier 2 år August 2019 Norge Bergen

Innovasjon, bygging og styring av sterke merkevarer er nøkkelen til å oppnå konkurransefortrinn og langsiktig lønnsomhet for produkter, tjenester, bedrifter og organisasjoner. [+]

Grad: MSc i økonomi og bedriftsøkonomi Studiepoeng: 120 Varighet: to år

Å bygge og administrere sterke merkevarer er nøkkelen til å oppnå konkurransefortrinn og langsiktig lønnsomhet for produkter, tjenester, bedrifter og organisasjoner. Markedsføring og Brand Management programmet gir studentene inngående og forskningsbasert kunnskap om markedsføring, forbrukeradferd, innovasjon og brand management.

Å forstå forbruker- og konkurrentadferd er viktig for enhver bedrift og organisasjon. Kundens og konkurrentens innsikt gir grunnlag for å utvikle lydstrategier, samt optimal markedsplassering og effektiv markedsføringstaktikk. Programmet integrerer teori og praktiske applikasjoner fra strategi og markedsføring for å hjelpe studenter med å utvikle sterke merkevarer og gjøre fremtidige markedsbeslutninger.... [-]


Master i strategi og ledelse

Campus Heltidsstudier 2 år August 2019 Norge Bergen

Studien av strategi handler i utgangspunktet om at noen bedrifter lykkes, mens andre ikke gjør det. [+]

Grad: MSc i økonomi og bedriftsøkonomi Studiepoeng: 120 Varighet: to år

Strategi og ledelse fokuserer på hvordan ledere og ansatte kan utvikle bedrifter til å bli effektive og konkurransedyktige samtidig som bedriftens samfunnsansvar opprettholdes. Hvordan kan bedrifter skape verdi og utvikle en konkurransefortrinn? Hvordan kan bedriftsledere gjennom sine ansatte gjennomføre nødvendige strategiske endringer? Hva er god ledelse og hva som fremmer produktive medarbeidere?

Studien av strategi handler i utgangspunktet om at noen bedrifter lykkes, mens andre ikke gjør det. Innenfor dette rammene fokuserer strategi- og ledelsesprogrammet på to sett med grunnleggende spørsmål som belyser dette overordnede temaet på forskjellige måter:... [-]


Master i økonomi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2019 Norge Bergen

Mastergradsprogrammet i økonomi lærer verktøy for å analysere markeder og næringer og de økonomiske utfordringene private foretak, offentlige institusjoner og internasjonale organisasjoner står overfor. [+]

Grad: MSc i økonomi og bedriftsøkonomi Studiepoeng: 120 Varighet: to år

Programmet vil gi deg ferdigheter til å analysere markeder og næringer og de økonomiske utfordringene privatvirksomhet, offentlige institusjoner og utviklingen i land og regioner. Det vil gi deg viktige perspektiver for å forstå en stadig mer globalisert økonomi.

Forståelse av økonomiske mekanismer er avgjørende for suksess for en bedrift og utforming av offentlig politikk og dette masterprogrammet gir en grundig og omfattende utdanning i økonomisk teori og økonometri. Du vil være rustet til å analysere kjerneøkonomiske spørsmål som:

Hva er virkningen av finanskrisen? Hvorfor er noen fusjoner ikke lønnsomme? Er skatt på rikdom en god idé? Hvor fort skal oljeressursene utnyttes?... [-]


Master i økonomi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2019 Norge Bergen

Finans master-programmet på NHH forbereder deg for et bredt spekter av fremragende karrieremuligheter innen finansielle tjenester, rådgivning og revisjon. [+]

Grad: MSc i økonomi og bedriftsøkonomi Studiepoeng: 120 Varighet: to år

Programmet forbereder studentene for et bredt spekter av fremragende karrieremuligheter innen finansielle tjenester, rådgivning og revisjon. Porteføljen er utformet og undervist av NHH internasjonalt anerkjente finansfakultet, hvis faglige forskning og næringslivskunnskap sikrer at kursene er relevante og av høy kvalitet.

Kursene kombinerer en streng teoretisk tilnærming med relevante applikasjoner, og studentene skal utvikle en dyp forståelse av det teoretiske rammeverket og empiriske bevis i økonomi. Du vil lære å analysere virkelige problemer knyttet til finansmarkeder og finansiell beslutningsprosess i bedrifter og å anvende prinsipper på forskningsgrensen.... [-]


Videoer

NHH Norwegian School of Economics

International MSc students at NHH

NHH - Opportunities made real

Kontakt