NHH Norwegian School of Economics

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

EFMD Equis Accredited

NORGE'S ledende handelshøyskole
Det gjør en forskjell der du studerer. NHH er en av de beste handelshøyskolene i Europa, og er medlem av den eksklusive CEMS-nettverket (www.cems.org) - strategisk allianse av 30 ledende handelshøyskoler, 65 multinasjonale selskaper og fem frivillige samarbeidspartnere. NHH har som mål å være internasjonalt ledende på utvalgte forskningsområder, og våre lærere er i høy etterspørsel som eksperter i næringslivet, media og samfunnet som helhet.

Vi tar imot talentfulle studenter fra hele verden til våre masterprogrammer og tilby dem et førsteklasses utdanning - uten skolepenger.


INGEN AVGIFTER
NHH er en statlig finansiert universitet og belaster derfor ingen søknad eller skolepenger. Som student ved NHH, den eneste avgiften du må betale er en liten semesteravgift til Studentsamskipnaden i Bergen (SiB), slik at du kan dra nytte av deres tjenester. Beløpet er for tiden ca kr 800 per semester. Noen søkere har plikt til å dokumentere økonomisk evne for å få oppholdstillatelse for å studere i Norge (borgere utenfor EU / EØS-området og Sveits).


3 av 4 studenter har en jobb før eksamen
NHH kandidater har relevant jobb som venter. Ifølge vår siste sysselsetting undersøkelse tre av fire studenter har allerede kommet en jobb før de oppgraderer. Gjennomsnittslønnen for NHH akademikere er ca NOK 520 000 (ca. 63 000 USD) inkludert fordeler.

NHH nyutdannede finne arbeid i ulike grener:

Consulting, revisjon og regnskap - 49% Bank, forsikring og finans - 22,4% Offentlig administrasjon, forskning og undervisning - 8,2% IT / telekom og transport / frakt - 8,2% Industri, olje / gass og energi - 5,1% Handel, PR og markedsføring / reklame - 5,1%


 • NORGE
  Norge har en sterk tradisjon for likhet og rettferdighet, noe som har ført til en høy grad av kjønn, økonomisk og sosial likhet. FN rangerer Norge som et av de landene med høyest livskvalitet.

  Det norske systemet for høyere utdanning omfatter alle institusjoner som er akkreditert. Med unntak av enkelte private høyskoler, alle høyere utdanningsinstitusjoner er state-run.

  Norge har utvilsomt en av de beste velferdssystemene i verden, og som student her er du sikret profesjonell medisinsk behandling uansett hvilken del av landet du bor i.

  Norsk økonomi er dominert av utvikling av og handel med energi og naturressurser. Offshore olje og gass, fiskeri, havbruk og kraftproduksjon er viktige forretningsområder for landet.


  BERGEN
  Bergen er en kosmopolitisk by med en småbysjarm og atmosfære. Byen tilbyr et bredt utvalg av urban, kultur- og naturattraksjoner. Kombinasjonen av byliv og natur er unik. Omgitt av fjell, fjorder og øyer, har Bergen en eksepsjonell nærhet til naturen. Det er bare en kort spasertur fra det urbane bylivet til en fjelltur opp til Fløyen eller en båttur til en av øyene.

  Se NHHs student blogg for tips om å komme til Norge og Bergen: http://bit.ly/2gddysk

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se skolens masterprogrammer » Se PhD »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master I Energi, Naturressurser Og Miljø

Campus Heltidsstudier 2 år August 2019 Norge Bergen

Grad: Master i økonomi og administrasjon [+]

Grad: Master i økonomi og administrasjon Studiepoeng: 120

Strategiske svar på mer konkurransedyktig energi og naturressurser markeder Miljøpåvirkning fra næringslivet og offentlige beslutninger

Fleksibiliteten gjør at du kan velge spesialiserte kurs som oppfyller dine individuelle interesser og behov.

De avanserte kurs vil kvalifisere for en mastergrad med "Research Distinction". Studenter som planlegger å forfølge en doktorgrad oppfordres til å velge minst to videregående kurs.

[-]

Master I Finans

Campus Heltidsstudier 2 år August 2019 Norge Bergen

Grad: Master i økonomi og administrasjon [+]

Grad: Master i økonomi og administrasjon Studiepoeng: 120 Varighet: to år Programmet forbereder studentene for et bredt spekter av fremragende karrieremuligheter innenfor finanstjenester, rådgivning og revisjon. Porteføljen er designet og undervist av NHHs internasjonalt anerkjente finans fakultet, som har akademisk forskning og bransjekunnskap sikre at kursene er relevante og av høy kvalitet.

Kursene kombinerer en grundig teoretisk tilnærming med relevante programmer og elever skal utvikle en dyp forståelse av det teoretiske rammeverket og empiri innen finans. Du vil lære å analysere reelle problemer knyttet til finansmarkedene og finansielle beslutninger i bedrifter, og å anvende prinsippene i forskningsfronten.... [-]


Master I Internasjonal Business

Campus Heltidsstudier 2 år August 2019 Norge Bergen

Grad: Master i økonomi og administrasjon [+]

Grad: Master i økonomi og administrasjon Studiepoeng: 120 Varighet: to år krefter globalisering og internasjonalisering har ført folk, bedrifter og markeder over hele verden tettere sammen enn noen gang før. Moderne bedrifter trenger for å mestre både internasjonale og lokale dimensjoner for å lykkes i et stadig mer konkurranse innstilling og dagens globale forretningsmiljø gir gode muligheter for kvalifiserte fagfolk søker internasjonale karrierer.

International Business ved NHH er et spesialisert program utviklet for å utstyre studentene med den rette blandingen av analytiske og praktiske ferdigheter for en karriere innenfor flernasjonale selskaper, internasjonale organisasjoner eller mindre bedrifter hvis virksomhet innebærer en betydelig grad av internasjonal virksomhet. Programmet gir deg den rette balansen mellom teoretisk utdanning og praksis-orienterte case-studier og samhandling med næringslivet.... [-]


Master I Markedsføring Og Merkevareledelse

Campus Heltidsstudier 2 år August 2019 Norge Bergen

Grad: Master i økonomi og administrasjon [+]

Grad: Master i økonomi og administrasjon Studiepoeng: 120 Varighet: to år på å bygge og forvalte sterke merkevarer er nøkkelen til å oppnå konkurransefortrinn og langsiktig lønnsomhet for produkter, tjenester, bedrifter og organisasjoner. The Marketing og Brand Management programmet gir studentene dyptgående og forskningsbasert kunnskap om markedsføring, forbrukeratferd, innovasjon og merkevareledelse.

Forstå forbrukernes og konkurrent atferd er viktig i enhver virksomhet og organisasjon. Kunde og konkurrent innsikt gir grunnlag for å utvikle gode strategier samt optimal markedsposisjonering og effektiv markedsføring taktikk. Programmet integrerer teori og praktiske anvendelser fra strategi og markedsføring for å hjelpe elevene i å utvikle sterke merkevarer og gjøre fremtidige markeds beslutninger. ... [-]


Master I Strategi Og Ledelse

Campus Heltidsstudier 2 år August 2019 Norge Bergen

Grad: Master i økonomi og administrasjon [+]

Grad: Master i økonomi og administrasjon Studiepoeng: 120 Varighet: to år Strategi og ledelse fokuserer på hvordan ledere og medarbeidere kan utvikle bedrifter til å bli effektiv og konkurransedyktig samtidig opprettholde samfunnsansvar. Hvordan kan bedrifter skape verdi og utvikle et konkurransefortrinn? Hvordan kan bedriftsledere gjennom sine ansatte utføre nødvendige strategiske endringer? Hva er god ledelse og hva som fremmer produktive medarbeidere?

Studiet av strategi er fundamentalt om å forstå hvorfor noen bedrifter lykkes, mens andre ikke gjør det. Innenfor denne rammen fokuserer Strategi og ledelse program på to sett med grunnleggende spørsmål som belyser dette overordnede temaet på ulike måter: ... [-]


Master I økonomi

Campus Heltidsstudier 2 år August 2019 Norge Bergen

Grad: Master i økonomi og administrasjon [+]

Grad: Master i økonomi og administrasjon Studiepoeng: 120 Varighet: to år Programmet vil gi deg kompetanse til å analysere markeder og bransjer og de økonomiske utfordringene privat næringsliv, offentlige institusjoner og utviklingen i land og regioner. Det vil gi deg viktige perspektiver for å forstå en stadig mer globalisert økonomi.

Forstå økonomiske mekanismene er avgjørende for å lykkes med virksomheten og utformingen av offentlig politikk og dette masterprogrammet gir en grundig og omfattende opplæring i økonomisk teori og økonometri. Du vil bli utstyrt for å analysere kjerne økonomiske spørsmål som:

Hva er effekten av finanskrisen? Hvorfor er noen fusjoner ikke lønnsomt? Er taxing vell en god idé? Hvor fort bør oljeressurser utnyttes? ... [-]

Videoer

NHH Norwegian School of Economics (time lapse video)

Mastertaste – MSc at NHH

Careers – Opportunities made real

Kontakt