Les den offisielle beskrivelsen

University Of Stavanger (UiS) ligger i den mest attraktive regionen i landet, med rundt 300 000 innbyggere.

I et konstant samarbeid og dialog med våre omgivelser, regionalt, nasjonalt og internasjonalt, gleder vi oss til et åpent og kreativt klima for utdanning, forskning, innovasjon, formidling og museumsaktiviteter.

UiS vil ha en nyskapende og internasjonal profil og vil være en drivkraft i kunnskapsutvikling og i samfunnsendring.

Stavanger er olje- og energikapitalen i Norge med et dynamisk arbeidsmarked og spennende kultur- og fritidsaktiviteter. Samspillet mellom universitetet og samfunnet og virksomheten er rik og mangfoldig.

Faglig liv ved University Of Stavanger er organisert i seks fakulteter, bestående av totalt 13 avdelinger / skoler og to nasjonale forskningsmiljøer, samt arkeologiske museum. Universitetet har også en enhet for livslang læring kalt UiS Pluss.

Mange av de eksternt finansierte forskningsaktivitetene utføres i samarbeid med vårt forskningsinstitutt - NORCE Norwegian Research Center AS.

Flere andre forskningsinstitusjoner er organisert som konsortier ved University Of Stavanger , NORCE og andre aktører.

Validé er vårt verktøy for kommersialisering av forskningsideer. Stavanger innovasjonspark (Ipark) ligger også på campus, driver inkubatoraktiviteter og hjelper nye bedrifter oppstart.

To organisasjoner, SiS og StOr (studentkåren), tar vare på elevens velferd og rettigheter.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

University Of Stavanger

Dette masterprogrammet reiser de grunnleggende spørsmålene om hva bærekraftig energi kan være og hva en lavkarbon-overgang kan se ut fra ulike perspektiver. ... [+]

Dette masterprogrammet reiser de grunnleggende spørsmålene om hva bærekraftig energi kan være og hva en lavkarbon-overgang kan se ut fra ulike perspektiver.

Programmet er svært relevant for både offentlig sektor og privat sektor. Kunnskap om bærekraftig utvikling, energi og miljøutfordringer forventes å øke kraftig i fremtiden. Slike sosiale endringer krever også nye måter å tenke på. Dyp kunnskap på disse områdene vil derfor være på høy etterspørsel. Tverrfaglig tilnærming til denne mesteren vil utvilsomt styrke relevansen av samfunnsvitenskapelige kandidater for både offentlig og privat sektor.

Gjennom dette programmet vil studentene få avansert kunnskap om nasjonal og internasjonal energipolitikk og -politikk og blant annet analysere forholdet mellom energi, risiko, samfunnssikkerhet og bærekraftig utvikling.... [-]

Norge Stavanger
August 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University Of Stavanger

I dette programmet lærer studentene hvordan man skal håndtere spørsmål som: Hvordan målrette mot ønsket målgruppe? Hvem skal samarbeide med og hvordan etablerer jeg en ve ... [+]

Oversikt

Ønsker du å jobbe i bank, finans eller forsikring? Eller er transport-, konsulent-, telekommunikasjons- eller energisektoren kanskje mer fristende? Master of Science i bedriftsøkonomi er et av de mest mangfoldige programmene internasjonalt og ønsker studenter med bachelorgrad i bedriftsøkonomi eller lignende.

I dette programmet lærer studentene hvordan man skal håndtere spørsmål som: Hvordan målrette mot ønsket målgruppe? Hvem skal samarbeide med og hvordan etablerer jeg en vellykket organisasjon? Avhengig av spesialisering skal studentene også få et innblikk i hvordan innovasjonsprosesser fungerer i økonomien og hvordan de oppfattes av samfunnet.

Handelsskolen ved University Of Stavanger (UiS) har nær kontakt med norsk næringsliv, som i Stavanger-regionen også har omfattende internasjonale relasjoner. UiS Business School spiller en aktiv rolle i forskning både internasjonalt og regionalt. Våre studenter er svært aktive og samarbeider med en rekke bedrifter og organisasjoner i Stavanger næringsliv.... [-]

Norge Stavanger
August 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University Of Stavanger

Dette Master of Science Program i Marine og Offshore Technology er designet for å møte den økende etterspørselen etter dyktige fagfolk i marine og offshore industrien. ... [+]

Havene dekker mer enn 70% av jordens overflate. Men de er fortsatt mye uutforsket. Om lag 97% av jordens vann er inneholdt i hav og hav som alle sammenkobler danner en enorm masse vann. Kompleks havteknikk blir avgjørende når man oppdager og oppdager alle ressursene som havene kan bringe for å løse de forskjellige problemene som kan oppstå under denne prosessen.

Dette Master of Science Program i Marine og Offshore Technology er designet for å møte den økende etterspørselen etter dyktige fagfolk i marine og offshore industrien.

Dette MSc-programmet har en sterk internasjonal profil med studenter fra hele verden.

Marine og Offshore Technology kandidater vil bli utstyrt med de beste teoretiske og praktiske verktøyene siden vi har noen av de sterkeste akademiske ansatte i verden innen dette feltet.... [-]

Norge Stavanger
August 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

Study at the University of Stavanger

Address
41 Kjell Arholmsgate
4036 Stavanger, Rogaland, Norge